2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben de öyle düşünüyorum boşuna bekliemiyim cuma günü verim inşallah Benim 3. Gün embriyosuydu o yüzden varsa belki biraz düşük çıkabilir ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi sadece sık sık sol kasığım batıyor o kadar Zaten belirtiler 5. Haftadan sonra başlarmış ama işte yine de niyeyse bi modum düştü

Amin canim. Sana da gecmis olsun. Hayirlisiyla bizlerde burda hamilelik haberi verelim. Evet 2 tane transfer edildi. Kayitlara 1 yazildi

kişiden kişiye değişir ama bende geçen sefer kasık ağrısı aşırı gögüs ağrısı sık idrara çıkma tansiyon düşüklüğü ve akıntı olmuştu. gebelik testim pozitif çıkmıştı aynı belirtileri bu seferde yaşıyorum bu arada aynı dönem kuzenimde tüp bebek transferi yaptırmıştı onda hiç belirti yoktu onunda gebelik testi pozitif çıkmıştı sonra ikimizde bebeklerimizi kaybettik o ayrı

Kiz zaten ilaclardan gogusler aciyo kasiklar batiyo surekli wcye gidiliyo fitiller akinti yapiyo bunlara bence cok guvenmemek lazim cunki hamilelik belirtisi zaten simdiden yasaniyo. Hem dedigin dogru kisinden kisiye degisir herkesin belirtisini vucudda aramamak lazim.

valla baby bende belirtilere güveniorum geçen seferkiyle aynı şeyleri yaşıorum inşAllah Rabbim emeklerimi umutlarımı boşa çıkarmaz tutarda kucağıma almayı nasip eder
Bende de aynı belirtiler vardı. Amin inşallah :)
Idrara çok cikiyorsun, gece 4 5 kere kalktığımı biliyorum. Ani hareket gülme falan olunca kaşık ağrısı oluyor bu kadar :)
sağol canım benimkiler hayırlısı ile sağlıklı gelseler şafak 13 :)
az daha sabredecegiz

aynen öle diorum ya kuzenimde hiç bişi yoktu oda hamileydi olumlu düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmek istiorum benim gögüs ağrım ilaçlardan değil onu biliyorum çünkü ben bebeğimi kaybettiğimde hafta sonuna denk geldiği için 2 gün ilaçlara devam ettim aynı şekilde doktorum muayene edene kadar oysaki bebek düştükten 5 dakika sonra gögüs ağrım hiç olmamış gibi kesilmişti

Ya bende bu konuyu okudukça test yapayim diye gaza geldim. 3. Gün embriyosu 6. Gün yaptım idrar testi çizgi falan cikmadi moralim bozuk 10. Gunu bekliyorum
Canim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzz

Ya bende bu konuyu okudukça test yapayim diye gaza geldim. 3. Gün embriyosu 6. Gün yaptım idrar testi çizgi falan cikmadi moralim bozuk 10. Gunu bekliyorum
Canim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzz

Huzuurrr hülyaya katılıyorum kesinlikle çok erken davranmışsın moralini sakın bozma test gününü bekle

Olumlu dusun tabi rabbim hayirli haberler almak nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…