- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canim Allah razi olsun..Orkide_sever canm benm hayrli olsun transfern
@laiyka canm seninde hayrli olsan darısı kucağına almaya insallahh
Canım benim 5. Gün embriyosu 10. Gün pazara geldiği için kan veremedim pzt günü 11. Gün verdim pozitif çıktı. Akrabamın 7. Gün 50 10. Gün 250 12. Gün 500 çıkmıştı. 1 gün önce kesin çıkar diye düşünüyorum deneyimlerime göre
bende aynisini yapicamBenim kısmet olurda transferim olursa hergüne bir idrar testi alıcam ilk 10 gün her gün yapıcam :)
Amin canim. Sana da gecmis olsun. Hayirlisiyla bizlerde burda hamilelik haberi verelim. Evet 2 tane transfer edildi. Kayitlara 1 yazildiC A N O akademi1994 Arz123 belirtiler neler oluyor ve kaçıncı günden başlıyor biraz bilgi verirmisiniz
Orkide_sever canım sanada geçmiş olsun inşallah tutunur bebişlerimiz iki tane mi transfer edildi
Amin canim. Sana da gecmis olsun. Hayirlisiyla bizlerde burda hamilelik haberi verelim. Evet 2 tane transfer edildi. Kayitlara 1 yazildi
Neden sıkıyosun canini canim. 2 guncuk var arada.Ama ben evde asla idrar testi yapmicamBenimde öyle ya sana 10 gün sonra demiş bana 12 dedi ya ona canım sıkıldı
kişiden kişiye değişir ama bende geçen sefer kasık ağrısı aşırı gögüs ağrısı sık idrara çıkma tansiyon düşüklüğü ve akıntı olmuştu. gebelik testim pozitif çıkmıştı aynı belirtileri bu seferde yaşıyorum bu arada aynı dönem kuzenimde tüp bebek transferi yaptırmıştı onda hiç belirti yoktu onunda gebelik testi pozitif çıkmıştı sonra ikimizde bebeklerimizi kaybettik o ayrıC A N O akademi1994 Arz123 belirtiler neler oluyor ve kaçıncı günden başlıyor biraz bilgi verirmisiniz
Orkide_sever canım sanada geçmiş olsun inşallah tutunur bebişlerimiz iki tane mi transfer edildi
Kiz zaten ilaclardan gogusler aciyo kasiklar batiyo surekli wcye gidiliyo fitiller akinti yapiyokişiden kişiye değişir ama bende geçen sefer kasık ağrısı aşırı gögüs ağrısı sık idrara çıkma tansiyon düşüklüğü ve akıntı olmuştu. gebelik testim pozitif çıkmıştı aynı belirtileri bu seferde yaşıyorum bu arada aynı dönem kuzenimde tüp bebek transferi yaptırmıştı onda hiç belirti yoktu onunda gebelik testi pozitif çıkmıştı sonra ikimizde bebeklerimizi kaybettik o ayrı
sağol canım benimkiler hayırlısı ile sağlıklı gelseler şafak 13 :)Inşallah canım, Rabbim sana da çift çift kırmızı çizgiler, minik minik ayaklar eller nasip etsin. Her isteyene Çifter Çifter nasip etsin Rabbim, sağlıkla sıhhatle ve hayırlısı ile :)
Bende de aynı belirtiler vardı. Amin inşallah :)valla baby bende belirtilere güveniorum geçen seferkiyle aynı şeyleri yaşıorum inşAllah Rabbim emeklerimi umutlarımı boşa çıkarmaz tutarda kucağıma almayı nasip eder
Idrara çok cikiyorsun, gece 4 5 kere kalktığımı biliyorum. Ani hareket gülme falan olunca kaşık ağrısı oluyor bu kadar :)C A N O akademi1994 Arz123 belirtiler neler oluyor ve kaçıncı günden başlıyor biraz bilgi verirmisiniz
az daha sabredecegizsağol canım benimkiler hayırlısı ile sağlıklı gelseler şafak 13 :)
aynen öle diorum ya kuzenimde hiç bişi yoktu oda hamileydi olumlu düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmek istiorum benim gögüs ağrım ilaçlardan değil onu biliyorum çünkü ben bebeğimi kaybettiğimde hafta sonuna denk geldiği için 2 gün ilaçlara devam ettim aynı şekilde doktorum muayene edene kadar oysaki bebek düştükten 5 dakika sonra gögüs ağrım hiç olmamış gibi kesilmiştiKiz zaten ilaclardan gogusler aciyo kasiklar batiyo surekli wcye gidiliyo fitiller akinti yapiyobunlara bence cok guvenmemek lazim cunki hamilelik belirtisi zaten simdiden yasaniyo. Hem dedigin dogru kisinden kisiye degisir herkesin belirtisini vucudda aramamak lazim.
Canim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzzYa bende bu konuyu okudukça test yapayim diye gaza geldim. 3. Gün embriyosu 6. Gün yaptım idrar testi çizgi falan cikmadi moralim bozuk 10. Gunu bekliyorum
Canim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzzYa bende bu konuyu okudukça test yapayim diye gaza geldim. 3. Gün embriyosu 6. Gün yaptım idrar testi çizgi falan cikmadi moralim bozuk 10. Gunu bekliyorum
Canim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzz
Olumlu dusun tabi rabbim hayirli haberler almak nasip etsinnnaynen öle diorum ya kuzenimde hiç bişi yoktu oda hamileydi olumlu düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmek istiorum benim gögüs ağrım ilaçlardan değil onu biliyorum çünkü ben bebeğimi kaybettiğimde hafta sonuna denk geldiği için 2 gün ilaçlara devam ettim aynı şekilde doktorum muayene edene kadar oysaki bebek düştükten 5 dakika sonra gögüs ağrım hiç olmamış gibi kesilmişti
aminn cümlemizinkiniOlumlu dusun tabi rabbim hayirli haberler almak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?