- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Hadi inşallah tutsun bebekler:) güzel haber war bize:)Oldum canim cok sukur hersey iyi. Yatiyorum uzaniyorum arada kalkip dolasiyorum. esime kalma evde git dedim kalkmaya bahanem olsun yata yata uyusuyorum yoksa
Ben yinede 11. Güne kadar beklemiştim canım emin olmak kafakarışıklığından iyidirBen de öyle düşünüyorum boşuna bekliemiyim cuma günü verim inşallahBenim 3. Gün embriyosuydu o yüzden varsa belki biraz düşük çıkabilir ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi sadece sık sık sol kasığım batıyor o kadar Zaten belirtiler 5. Haftadan sonra başlarmış ama işte yine de niyeyse bi modum düştü
Aynı şeyi bende düşünüyorum, geçmiyor zaman ama şöyle düşünmek lazım kaldı dokuzKızlar beklemek ne kadar zor muş ya daha birgün geçti
2.gün transferi yapan neredeyse yok, kalitesinden anlamak için en erken 3. Gün transfer ediliyor neden erken transfer edilmiş sordunuz mu ?
Ben kendim için test yaparken 5. Gün olmasından dolayı erken davrandim. Oğlum da 3. Embriyosuydu ve 9. Günde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi çok silik görmüştüm. Sen biraz daha bekle canım, acele etmeYa bende bu konuyu okudukça test yapayim diye gaza geldim. 3. Gün embriyosu 6. Gün yaptım idrar testi çizgi falan cikmadi moralim bozuk 10. Gunu bekliyorum
tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuç alırsın :)Kizlar regl oldum bende. Dondurulmuslarla transfer olcak. Yarin merkeze gidicem. Tam olarak kac gun sonra transfer oluyodu. Unutmusum herseyi
Doktorunuz kendini garantiye almış gibi geliyor bana çünkü transfer olmasa ücret alamayacak, en az üç gün bekliyorlar baktılar az embriyo var transfer ediliyor transfer 3. 5 gün yapılıyor bu soruları gözden geçirip ona göre yeni tedavinize başlayın bence.Dedigim gibi tek embriyo olustugu icin disarida bekletip riske atmak istemediler anne rahmi dogal ortaminda ilerlemesi daha kolay olurmus diye embriyonun kalitesine guvenmistiler.
Ama bende hala diyorum acaba ertelensemiydi havuz ypardi belki cift embriyo olup sans artardi ama bulmiyorum inanin ne dusunecegimi.
Cok tesekkur ederim canim. Arkandan gelmek nasip olur ins.tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuç alırsın :)
Bak bu mesaj biraz içime su serpti. Çünkü silikte olsa bişey çıkar diyordum kendi kendime.Ben kendim için test yaparken 5. Gün olmasından dolayı erken davrandim. Oğlum da 3. Embriyosuydu ve 9. Günde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi çok silik görmüştüm. Sen biraz daha bekle canım, acele etme
3.gün emriyosu 6 gün ve 7 gün pozitif çıktı bendeCanim cok erken davranmissin. Bosuna sıkma canini. 3. Gun embriyosu tutunmasi icin nerdeyse 3 gun daha gerekir daha gelisip tutunmasi icin. Yani tutunduysa 3 gunluktur ve idrarda asla cikmazzz
Korkma cnm insallah transferin gerceklesip pozitifi gorursun. Bende adet oldum yarin kontrolum var donmus transferim olcak kac gun surerki acaba transfere kadariki gun gelistirip 5. Gun transferi yapicaklarmis cnm bozulan olur kalmaz diye korkuyorum
Inşallah pozitifi goreceksin :)Bak bu mesaj biraz içime su serpti. Çünkü silikte olsa bişey çıkar diyordum kendi kendime.
Bende ayni durumdayim cnm yrn muayene var. Kac gun sonra olur acaba sabirsizim cok.Kizlar regl oldum bende. Dondurulmuslarla transfer olcak. Yarin merkeze gidicem. Tam olarak kac gun sonra transfer oluyodu. Unutmusum herseyi
Havuz nedir hic duymadim daha once?Dedigim gibi tek embriyo olustugu icin disarida bekletip riske atmak istemediler anne rahmi dogal ortaminda ilerlemesi daha kolay olurmus diye embriyonun kalitesine guvenmistiler.
Ama bende hala diyorum acaba ertelensemiydi havuz ypardi belki cift embriyo olup sans artardi ama bulmiyorum inanin ne dusunecegimi.
İnsallah canimm ben bidahaki adeti beklicemKorkma cnm insallah transferin gerceklesip pozitifi gorursun. Bende adet oldum yarin kontrolum var donmus transferim olcak kac gun surerki acaba transfere kadar
İnşallah çok teşekkür ederim :)Inşallah pozitifi goreceksin :)
Yarin doktordan cikinca yazarim cnm ozaman :)İnsallah canimm ben bidahaki adeti beklicem
Rahim 8 mm uzerine cikana kadar ilac kullaniliyo canim herkesde farkli oluyo. 19. Gun olan var 20 kusurlerde olan var. Bende bilmiyorum pek sureci. Senden ogrenic artik
Super. Arkadas buldum kendime beraber yasicaz canim. Sureclerimiz nasil olcak bakalim haberleselim.Bende ayni durumdayim cnm yrn muayene var. Kac gun sonra olur acaba sabirsizim cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?