Benim 14. Gun olduKızlar ayın 12 sinde opu yapılıyor. Opudan sonra rahim dinlendirme sürecine giriyorum. Sizler ilacı bırakınca opudan aşağı yukarı kaç gün sonra adet oldunuz. Gün hesaplıyorum da işim için.
Yani opudan aşağı yukarı iki gün sonra mıBenim 14. Gun oldu
Aynen insan paylasinca iyi geliyo cnm. Yarin 4te muayene ama bakalim ne dicek. Sorcam tahmini kacgun sonra transfer olur diye :)Super. Arkadas buldum kendime beraber yasicaz canim. Sureclerimiz nasil olcak bakalim haberleselim.
Ben opudan sonra 11.gun adet oldum. Embriyolar donduruldu yrn adetimin 3.gunu transfer icin baslicaz insallahYani opudan aşağı yukarı iki gün sonra mı
Teşekkürler canım :) hayırlı olsun umarım gönlünce olurBen opudan sonra 11.gun adet oldum. Embriyolar donduruldu yrn adetimin 3.gunu transfer icin baslicaz insallah
Sağol canım, darısı sizlere :)laiyka Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
C A N O kuzum çok sevindim ya ikiz bi de inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip evlatlarını kucağına alırsın
P Purple07 canım ya doktoruna çok kızdım ama herşey sebep bahane tabi olmayacağı varmış. Tüp bebek ilaçlarından dolayı 2-3 ay şansın yüksek oluyormuş inşallah kendi kendine gelir bebişin benim hislerim çok kuvvetlidir sen ümidini kesme devam et uğraşmaya güzel haberini duyacağız inşallah güzel kalpli
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün yine kan vereceğim. 1 gün daha geçti transfer olanlar için güzel haberlerinizi alırız inşallah
Güzel haberlerle gel inşAllahGünaydın kızlar bugün yine kan vereceğim. 1 gün daha geçti transfer olanlar için güzel haberlerinizi alırız inşallah
Hayırlısı olsun şekerimGunaydin kizlarr bende merkezdeyim.
Saol canim. Seninde hayirli haberlerini bekliyorum.Hayırlısı olsun şekerim
Sağol şekerim şimdi yine iğne veriyorlarmı transfer öncesiSaol canim. Seninde hayirli haberlerini bekliyorum.
Cikinca yazcam canmSağol şekerim şimdi yine iğne veriyorlarmı transfer öncesi
Ben transferden 4 gün önce Prolutex başladım transfer günü itibari ilede Prolutex+Clexane 0.8 ama herkesin tedavisi farklı oluyor tabiSağol şekerim şimdi yine iğne veriyorlarmı transfer öncesi
Ay bunlar 2 ayrı iğnemi bu yoksaBen transferden 4 gün önce Prolutex başladım transfer günü itibari ilede Prolutex+Clexane 0.8 ama herkesin tedavisi farklı oluyor tabi
Hayırlısı olsun canımGunaydin kizlarr bende merkezdeyim.
evet 2 ayrı iğne prolutex progesteron iğne clexane kan sulandırıcı geçen sefer 0.6 kullanmıştım clexane ı ama bir düşüğüm olduğu için 0.8 oldu bu seferAy bunlar 2 ayrı iğnemi bu yoksa
Canim estrofem gunde 3 kez. Suanki kullandigim ilaclara devam. Haftaya kontrol. Suan regl surecinde igne yok.Cikinca yazcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?