- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Bide e2 verdim. Aksam aricaklar. Sonuc icinCanim estrofem gunde 3 kez. Suanki kullandigim ilaclara devam. Haftaya kontrol. Suan regl surecinde igne yok.
Saol canm arkadsmHayırlısı olsun canım
Hayir canim opudqn iki hafta sonra 24 ekimde opu oldu. 5 kasim da adet basladiYani opudan aşağı yukarı iki gün sonra mı
İğne yoksa sorun yok :)Canim estrofem gunde 3 kez. Suanki kullandigim ilaclara devam. Haftaya kontrol. Suan regl surecinde igne yok.
Transferdeb sonra benimde 3. Ve 4. Gün benimde öyle olmuştu. Bebiş yerleşiyo. Sakın yorma kendini yat sürekliKızlar bugün transferin 3. Günü adet olcakmışım gibi baskı var belirtimi ne dersiniz?
Orkide_sever canım sen ne alemdesin ikimizinde 3. Günü
Transferdeb sonra benimde 3. Ve 4. Gün benimde öyle olmuştu. Bebiş yerleşiyo. Sakın yorma kendini yat sürekli
Iyiyim ben canim cok sukur. Arada kasitlarda batma aci olusuyo sagima soluma donemiyorum hemen aciyo. bugun tansiyonum mu dusuk cozemedim kalktigimda yer cekiyo sanki yatmaktan midir nedir kalktim bende mutfagi toparladim acilayim diye. Yata yata gina geldi hayri varsa tuttuysa tutmustur zaten. Ufak ufak islerimi yapiyorumKızlar bugün transferin 3. Günü adet olcakmışım gibi baskı var belirtimi ne dersiniz?
Transferdeb sonra benimde 3. Ve 4. Gün benimde öyle olmuştu. Bebiş yerleşiyo. Sakın yorma kendini yat sürekli
Iyiyim ben canim cok sukur. Arada kasitlarda batma aci olusuyo sagima soluma donemiyorum hemen aciyo. bugun tansiyonum mu dusuk cozemedim kalktigimda yer cekiyo sanki yatmaktan midir nedir kalktim bende mutfagi toparladim acilayim diye. Yata yata gina geldi hayri varsa tuttuysa tutmustur zaten. Ufak ufak islerimi yapiyorum
Canım bendede olmuştu kırmızı kan olmadığı sürece telaşlanma. Daha sonra azalıyor merak etmeKızlar bugün transferin 3. Günü adet olcakmışım gibi baskı var belirtimi ne dersiniz?
Aaa sen calisiyomusun canim?Canım bende 2 gündür yatıyodum bugün işe başladım banada tuhaf geldi evdeyken keyfim iyidi şimdi tatsız tuttsuzum
Baska ne ilac kullaniyisun cnm? Benim suan kullandigim ilac yok. Birazdan muayeneye gircem bakalim ne vercekCanim estrofem gunde 3 kez. Suanki kullandigim ilaclara devam. Haftaya kontrol. Suan regl surecinde igne yok.
Canım bendede olmuştu kırmızı kan olmadığı sürece telaşlanma. Daha sonra azalıyor merak etme
Aaa sen calisiyomusun canim?
O oluyo. Yediğin hiçbişeyden zevk almıyosun. Garip bi tat oluyo agzında. Hepsi normalCanım bide mide bulantısı gibi şeyler yaşadın mı hiç benim ağzımın tadı yokta hamile olmayı beklerken grip olmam inşallah
O oluyo. Yediğin hiçbişeyden zevk almıyosun. Garip bi tat oluyo agzında. Hepsi normal
Ayyy bunu okuyunca çok heyecanlandımTransferdeb sonra benimde 3. Ve 4. Gün benimde öyle olmuştu. Bebiş yerleşiyo. Sakın yorma kendini yat sürekli
Selam canım, gözün aydın. Hayırlısı olsun, inşallah sonunda pozitif görmek nasip olsunSelamlar kızlar saat 16 30 da transferim oldu bir saat hastane sonrası 1,5 saat trafik sonucu eve vardım yatıyorum
İdrar tutma olayı beni mahvetti
Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın ne kadar bekleyen varsa inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?