2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar bugün transferin 3. Günü adet olcakmışım gibi baskı var belirtimi ne dersiniz?
Orkide_sever canım sen ne alemdesin ikimizinde 3. Günü
Iyiyim ben canim cok sukur. Arada kasitlarda batma aci olusuyo sagima soluma donemiyorum hemen aciyo. bugun tansiyonum mu dusuk cozemedim kalktigimda yer cekiyo sanki yatmaktan midir nedir kalktim bende mutfagi toparladim acilayim diye. Yata yata gina geldi hayri varsa tuttuysa tutmustur zaten. Ufak ufak islerimi yapiyorum

Transferdeb sonra benimde 3. Ve 4. Gün benimde öyle olmuştu. Bebiş yerleşiyo. Sakın yorma kendini yat sürekli

Canım bide mide bulantısı gibi şeyler yaşadın mı hiç benim ağzımın tadı yokta hamile olmayı beklerken grip olmam inşallah

Canım bende 2 gündür yatıyodum bugün işe başladım banada tuhaf geldi evdeyken keyfim iyidi şimdi tatsız tuttsuzum

Selamlar kızlar saat 16 30 da transferim oldu bir saat hastane sonrası 1,5 saat trafik sonucu eve vardım yatıyorum
İdrar tutma olayı beni mahvetti
Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın ne kadar bekleyen varsa inşalllah
Selam canım, gözün aydın. Hayırlısı olsun, inşallah sonunda pozitif görmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…