- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli olsun canimmm. Guzel sonuclar al insallah. Yatarak geldin eve dimi arabada oturmasaydin.Selamlar kızlar saat 16 30 da transferim oldu bir saat hastane sonrası 1,5 saat trafik sonucu eve vardım yatıyorum
İdrar tutma olayı beni mahvetti
Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın ne kadar bekleyen varsa inşalllah
Kiz sen naptin ne ettin doktor ne dedi ilaclar devam mi kese ne zamana randevusu.Kasık da batmalar oluyor
Valla yarın sağlık ocağına gideceğim, dosya açılacakmis. Kan alacaklarmis. 10 gün sonra kese dedi. Henüz bir doktor bile bulamadım. 16 sinda doktora gideceğim kese için. Estrofemi kesti. Progestan fitil 12. Hafta bitene kadar, clexane iğne de 5. Ay bitene kadar devam.Kiz sen naptin ne ettin doktor ne dedi ilaclar devam mi kese ne zamana randevusu.
Sağol tatlım sen hamişsin duan kabul olur banada dua et adım ayşeSelam canım, gözün aydın. Hayırlısı olsun, inşallah sonunda pozitif görmek nasip olsun
Amin canım ne kadar bekleyen varsa Rabbim nasip etsin inşallahHayirli olsun canimmm. Guzel sonuclar al insallah. Yatarak geldin eve dimi arabada oturmasaydin.
Maşallah canım inşallah gönlüne göre bir doktor bulursunValla yarın sağlık ocağına gideceğim, dosya açılacakmis. Kan alacaklarmis. 10 gün sonra kese dedi. Henüz bir doktor bile bulamadım. 16 sinda doktora gideceğim kese için. Estrofemi kesti. Progestan fitil 12. Hafta bitene kadar, clexane iğne de 5. Ay bitene kadar devam.
Sende durumlar nasıl ?
Ederim tabiki, Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin :)Sağol tatlım sen hamişsin duan kabul olur banada dua et adım ayşe
amin canım Sağol. Test günün ne zaman ? :)Maşallah canım inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun
Darısı bizlere inşallah bende yavrularımın resminin büyütülmüş halini gördüm
Sende ki igne de kan sulandirici dimi. Batirasim gelmiyo igneyi. kisa suruyo ama cok can yakiyo. Canim sen riskli gebelik takibi yapan bi doktor bul siradan bi kadin dogum olmaz bizlere. Ben iyiyim karin agrilari batmalar yat yata agriyan bi bel kalkinca dusen tansiyon surekli aclik hissi disinda cok sukur hersey iyi.Valla yarın sağlık ocağına gideceğim, dosya açılacakmis. Kan alacaklarmis. 10 gün sonra kese dedi. Henüz bir doktor bile bulamadım. 16 sinda doktora gideceğim kese için. Estrofemi kesti. Progestan fitil 12. Hafta bitene kadar, clexane iğne de 5. Ay bitene kadar devam.
Sende durumlar nasıl ?
Bende transfer gunu cok su ictim sanmistim da meger heyecandan tuvaletim var saniyomusum . Ultrasonla bakti doktor az var ama yeterli bizim icin dedi. Oyle transfer etti aksama kadar da wcye gitmedimAmin canım ne kadar bekleyen varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Yatarak değil ön koltukda geldim oturarak fazla sallanmamak için oğlumdada öyle gelmiştim
Trafik olmasaydı 35 dakkada geliyorduk ama 1,5 saat ve iki defa wc molası verdik duramadım 9 bardak su içtim hastanede
Ederim tabiki, Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin :)
amin canım Sağol. Test günün ne zaman ? :)
Ya aslında benim randevum 13 30 du doktor amlyta girmiş 15 30 a kadar çıkmadı bende 15 de çok sıkışınca birde namaz vakti girecek diye girdim wc yeBende transfer gunu cok su ictim sanmistim da meger heyecandan tuvaletim var saniyomusum . Ultrasonla bakti doktor az var ama yeterli bizim icin dedi. Oyle transfer etti aksama kadar da wcye gitmedimarabada da yattim valla daha az sallandim sanki daha iyi oldu
Evet, kan sulandırıcı canım :)Sende ki igne de kan sulandirici dimi. Batirasim gelmiyo igneyi. kisa suruyo ama cok can yakiyo. Canim sen riskli gebelik takibi yapan bi doktor bul siradan bi kadin dogum olmaz bizlere. Ben iyiyim karin agrilari batmalar yat yata agriyan bi bel kalkinca dusen tansiyon surekli aclik hissi disinda cok sukur hersey iyi.bi de ilk gun kalcadan bi igne yaptilardi hala afedersin o lobumu kullanamiyorum. Ne ustune yatabiliyorum ne wcte rahat oturabiliyorum bi de cuma yine vurdurucam
her gün şafak kaç diye sorarım ona göreAminn canım
17 kasım canım tabi dayanabilirsem
Progesteronu bende fitil kullaniyorum canim bu 4 gunde bir rahim agzinin daralmasi icin sivisinin yogunlasmasi icinmiymis neymis. Dusuk engelleme icin kisacasi. Kadinin elimi agirdi ilac mi agir valla 3 gun oldu kullanamiyom arkami.Evet, kan sulandırıcı canım :)
Kalcadan yapılan progesteron iceriyordur. Ilk hamileligimde çok çektim, her yerim beze beze olmuştu, üstüne oturamiyordum. Çok şükür bu sefer fitil kullanıyorum, rahatım. Bi kaç doktor buldum bakalım, hayırlısı :)
her gün şafak kaç diye sorarım ona göre
Hayırlı olsun. Bende 20 ekimde transfer oldum. Bombe pozitif çok şükür. Simdi randevumu bekliyorum.[th]ADI[/th] @beyazyaka
[th]YAŞ[/th] 36
[th]SORUN[/th] sebepsiz infertilite
[th]DENEME[/th] 2
[th]TRANSFER[/th] 20 ekim 18
[th]SONUÇ[/th] pozitif
Hayırlı olsun pozitif haberlerine çok seviyorum. Darısı diğerlerineHayırlı olsun. Bende 20 ekimde transfer oldum. Bombe pozitif çok şükür. Simdi randevumu bekliyorum.
Zamanla kullanırsınProgesteronu bende fitil kullaniyorum canim bu 4 gunde bir rahim agzinin daralmasi icin sivisinin yogunlasmasi icinmiymis neymis. Dusuk engelleme icin kisacasi. Kadinin elimi agirdi ilac mi agir valla 3 gun oldu kullanamiyom arkami.
Hayırlısı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallahHayırlı olsun. Bende 20 ekimde transfer oldum. Bombe pozitif çok şükür. Simdi randevumu bekliyorum.
Evet ben 12. Hafta bitince fitili bıraktım. Taze transfer olduğu için fitil yeterliydi bana. Akrabam genetiğe göndrdi onunki donmuş embriyo olduğu için doktoru 3 ay bitene kadar iğne jel vs verdi. Hele bitir iğnesinvardı 4 günde 1 vurulan ondan çok şikayetçiydi. Fitile şükürZamanla kullanırsın
Bebek 12. Haftaya kadar progesteronu yeterli kadar salgılamadıgından veriliyormus. 13. Haftada yetecek düzeyde salgıladığı için kullanmaya gerek yokmuş
Aynen canım çok şükür :) ben bide oğlumda kanama yasamistim, ondan iğne oluyordum sürekliEvet ben 12. Hafta bitince fitili bıraktım. Taze transfer olduğu için fitil yeterliydi bana. Akrabam genetiğe göndrdi onunki donmuş embriyo olduğu için doktoru 3 ay bitene kadar iğne jel vs verdi. Hele bitir iğnesinvardı 4 günde 1 vurulan ondan çok şikayetçiydi. Fitile şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?