- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Canim ne dediler yazmamissin merak ettim. Ben vitamin ilaclari ve coraspin kullaniyorum. Gunluk olarak. Tedavinin basindan beri kullaniyorum.Bas
Baska ne ilac kullaniyisun cnm? Benim suan kullandigim ilac yok. Birazdan muayeneye gircem bakalim ne vercek
Evet, kan sulandırıcı canım :)
Kalcadan yapılan progesteron iceriyordur. Ilk hamileligimde çok çektim, her yerim beze beze olmuştu, üstüne oturamiyordum. Çok şükür bu sefer fitil kullanıyorum, rahatım. Bi kaç doktor buldum bakalım, hayırlısı :)
her gün şafak kaç diye sorarım ona göre
04 canım. Evet başta bizde sorun yaşadık bulmakta ama eşim bir eczane ile anlaştı. O bize fazla fazla getirtiyor. Sonuçta 5 ay kullanmak zorundayız :)C A N O clexane ignen kaclik canim o.4 mu 0.6 mi. Bide bu igneyi kolay buldunmu depolarda yok benzerleri var
Tamam o zman güzel haberlerini bekliyoruz :)Oğlumda bana kalçadan progesteron vurulmamıştım bugün sadece bir kezlik vurdular hastaneden çıkmadan
Hergün sor canım ama ben pzrtsi veya salı günü idrar yaparım gibi geliyor
Hadi hayırlısı. Tez zamanda pozitifi gör canımSelamlar kızlar saat 16 30 da transferim oldu bir saat hastane sonrası 1,5 saat trafik sonucu eve vardım yatıyorum
İdrar tutma olayı beni mahvetti
Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın ne kadar bekleyen varsa inşalllah
Cantanem hangi ildesinEvet, kan sulandırıcı canım :)
Kalcadan yapılan progesteron iceriyordur. Ilk hamileligimde çok çektim, her yerim beze beze olmuştu, üstüne oturamiyordum. Çok şükür bu sefer fitil kullanıyorum, rahatım. Bi kaç doktor buldum bakalım, hayırlısı :)
her gün şafak kaç diye sorarım ona göre
Amin inşallah dua edin biz siz taZe hamişler bol bolHadi hayırlısı. Tez zamanda pozitifi gör canım
Ayyy bunu okuyunca çok heyecanlandımbenimde üçüncü günüm ve sağ kasığımda ince Bi çekilme var sanki., korkmuştum ne oluyo diye.. İnşallah güzel şeyler oluyodur
Estrofem verdi gunde 3 tane iccem baska herhangi ilac yok. Haftaya carsamba kontrol dedi. Transferi sordum tahmini nekadar surer bu surec diye, 15 gun sonra dedi. Coraspirin onceki tedavimde kullanmistim ama simdi baska bi ilac vermedi. Gecen hafta kan sulandirici igne kullanmistimCanim ne dediler yazmamissin merak ettim. Ben vitamin ilaclari ve coraspin kullaniyorum. Gunluk olarak. Tedavinin basindan beri kullaniyorum.
Canim neden 5 ay kullanmak zorundasin? Opudan sonra 1 kutu kullandim doktorum bidaha vermedi. Suan estrofeme basladim haftaya kontrol var. 15 gun sonra transfer dedi donmus transfer olcak04 canım. Evet başta bizde sorun yaşadık bulmakta ama eşim bir eczane ile anlaştı. O bize fazla fazla getirtiyor. Sonuçta 5 ay kullanmak zorundayız :)
Bunları okuyunca ben de umutlanıyorumTransferim olduğundan beri sol kasığıma ara ara batmalar oluyor İnşallah boşa çıkmaz
Urfa'dayımCantanem hangi ildesin
zaten transfer olduğun gün başlıyorsun canım. Belli bir sebebi yok. Herkese veriyorlar, 5. Ayda bitiyor. Kimisine göre doğuma kadar devam ediyorCanim neden 5 ay kullanmak zorundasin? Opudan sonra 1 kutu kullandim doktorum bidaha vermedi. Suan estrofeme basladim haftaya kontrol var. 15 gun sonra transfer dedi donmus transfer olcak
Her doktor her kişiye aynu tedaviyi vermiyor ilaçlara çok takılmayınEstrofem verdi gunde 3 tane iccem baska herhangi ilac yok. Haftaya carsamba kontrol dedi. Transferi sordum tahmini nekadar surer bu surec diye, 15 gun sonra dedi. Coraspirin onceki tedavimde kullanmistim ama simdi baska bi ilac vermedi. Gecen hafta kan sulandirici igne kullanmistim
tesekkurler senin de hayırlı olsun cok. aynen kese kontrolünü de bir görseydik benim 12'sinde pztHayırlı olsun. Bende 20 ekimde transfer oldum. Bombe pozitif çok şükür. Simdi randevumu bekliyorum.
amin insallahHayırlı olsun pozitif haberlerine çok seviyorum. Darısı diğerlerine
Şaka yapıosun clexane 5 ay bitene kadar he Allah yardımcın olsunValla yarın sağlık ocağına gideceğim, dosya açılacakmis. Kan alacaklarmis. 10 gün sonra kese dedi. Henüz bir doktor bile bulamadım. 16 sinda doktora gideceğim kese için. Estrofemi kesti. Progestan fitil 12. Hafta bitene kadar, clexane iğne de 5. Ay bitene kadar devam.
Sende durumlar nasıl ?
Günaydın canım benimGunaydin kizlarrrr
Hamisler hamis adaylari nasil gidiyor bakalim
Kendimden umudu kessemde sizi merak ediyorum giriyorum suraya yine
Insallah guzel guzel habrrler alalim hepinizden
Ben bu sabah regl oldum
Neyseki gecikmeden gunun de geldi
Buna bile cok sukur diyorum napiyim
Yarin dr uma gidicem niye cagirdi bilmiyorum ne onerecek..
Yine ayni yollara dusecegiz zoruma gitmiyor degil ama allah bi cikis yolu gosterir diyorum boylesi hayirliymis demekki daha ugrasacaksin kulum diyor.
Neyse darlamiyim sizide sabah sabah
Bugun kafami dagitmaya ihtiyacim var biraz 2 gundur sac bas oje kendimi boyayip duruyorum
Niye kız, bi bende mi böyle ? AnlamadımŞaka yapıosun clexane 5 ay bitene kadar he Allah yardımcın olsun
Oksapar yada enox da kullanabliosunuz sıkntı olmaz dedi doktor ben 0.8 kullanıyorum bulamadığım zaman 0.4 lükten 2 tane vuruyorum düüşüünün halimi göbeğim mosmorC A N O clexane ignen kaclik canim o.4 mu 0.6 mi. Bide bu igneyi kolay buldunmu depolarda yok benzerleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?