2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Oğlumda bana kalçadan progesteron vurulmamıştım bugün sadece bir kezlik vurdular hastaneden çıkmadan
Hergün sor canım ama ben pzrtsi veya salı günü idrar yaparım gibi geliyor

Cantanem hangi ildesin

Ayyy bunu okuyunca çok heyecanlandımbenimde üçüncü günüm ve sağ kasığımda ince Bi çekilme var sanki., korkmuştum ne oluyo diye.. İnşallah güzel şeyler oluyodur

Bunları okuyunca ben de umutlanıyorum Transferim olduğundan beri sol kasığıma ara ara batmalar oluyor İnşallah boşa çıkmaz

Canim ne dediler yazmamissin merak ettim. Ben vitamin ilaclari ve coraspin kullaniyorum. Gunluk olarak. Tedavinin basindan beri kullaniyorum.
Estrofem verdi gunde 3 tane iccem baska herhangi ilac yok. Haftaya carsamba kontrol dedi. Transferi sordum tahmini nekadar surer bu surec diye, 15 gun sonra dedi. Coraspirin onceki tedavimde kullanmistim ama simdi baska bi ilac vermedi. Gecen hafta kan sulandirici igne kullanmistim

04 canım. Evet başta bizde sorun yaşadık bulmakta ama eşim bir eczane ile anlaştı. O bize fazla fazla getirtiyor. Sonuçta 5 ay kullanmak zorundayız :)
Canim neden 5 ay kullanmak zorundasin? Opudan sonra 1 kutu kullandim doktorum bidaha vermedi. Suan estrofeme basladim haftaya kontrol var. 15 gun sonra transfer dedi donmus transfer olcak

Cantanem hangi ildesin
Urfa'dayım
Canim neden 5 ay kullanmak zorundasin? Opudan sonra 1 kutu kullandim doktorum bidaha vermedi. Suan estrofeme basladim haftaya kontrol var. 15 gun sonra transfer dedi donmus transfer olcak
zaten transfer olduğun gün başlıyorsun canım. Belli bir sebebi yok. Herkese veriyorlar, 5. Ayda bitiyor. Kimisine göre doğuma kadar devam ediyor

Her doktor her kişiye aynu tedaviyi vermiyor ilaçlara çok takılmayın
Bende oğlumda estrofem hiç kullanmamıştım bu sefer günde 3 tane kullanıyorum reglimin 3.gününden beri coraspin prednol folikasit progestan
Hepsine aynen devam dedi

Oğlumda kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım 6 ay ama bu sefer vermeyiz dedi daha önce düşüğüm yok oğlumdada tehlike kanama vs yaşamamıştım

Hayırlı olsun. Bende 20 ekimde transfer oldum. Bombe pozitif çok şükür. Simdi randevumu bekliyorum.
tesekkurler senin de hayırlı olsun cok. aynen kese kontrolünü de bir görseydik benim 12'sinde pzt
insallah doludur bunun sonu yok galiba kızlar Allah izin verirse 9 ay hep merakta olacaz gibi
cocugu olanlar daha iyi bilir

Gunaydin kizlarrrr
Hamisler hamis adaylari nasil gidiyor bakalim
Kendimden umudu kessemde sizi merak ediyorum giriyorum suraya yine
Insallah guzel guzel habrrler alalim hepinizden
Ben bu sabah regl oldum
Neyseki gecikmeden gunun de geldi
Buna bile cok sukur diyorum napiyim
Yarin dr uma gidicem niye cagirdi bilmiyorum ne onerecek..
Yine ayni yollara dusecegiz zoruma gitmiyor degil ama allah bi cikis yolu gosterir diyorum boylesi hayirliymis demekki daha ugrasacaksin kulum diyor.
Neyse darlamiyim sizide sabah sabah
Bugun kafami dagitmaya ihtiyacim var biraz 2 gundur sac bas oje kendimi boyayip duruyorum

Şaka yapıosun clexane 5 ay bitene kadar he Allah yardımcın olsun

Günaydın canım benim
Herşey de vardır bir hayır, inşallah kendiliğinden gelir minik. Doktorunda çağırmış, bakalım neler diyecek.
Rabbim bir çıkış kapısı gösterir. Her zaman yaz lütfen.

C A N O clexane ignen kaclik canim o.4 mu 0.6 mi. Bide bu igneyi kolay buldunmu depolarda yok benzerleri var
Oksapar yada enox da kullanabliosunuz sıkntı olmaz dedi doktor ben 0.8 kullanıyorum bulamadığım zaman 0.4 lükten 2 tane vuruyorum düüşüünün halimi göbeğim mosmor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…