2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Oksapar yada enox da kullanabliosunuz sıkntı olmaz dedi doktor ben 0.8 kullanıyorum bulamadığım zaman 0.4 lükten 2 tane vuruyorum düüşüünün halimi göbeğim mosmor
Allah kolaylik versin. Bende oksapar vuruyorum vurdugum yer sonradan kan tutuyo. 20 adet var simdilik. 20sini de nereme vurucam acaba merak ediyorum. Dun kolumdan esime vurdurayim dedim kolumda da yag yok ki tutamadi adam. keske bacaktan falan olsaydi daha kolay olurdu

Niye kız, bi bende mi böyle ? Anlamadım siz kaç ay kullanacaksınız ? Ben oglumda hibor 3500 kullanmıştım
Yok bende kullanıyorum kullanmayada devam edicem de çok yakıo 5 ay zor onu vurmak ya o yüzden dedim ben sanırım doğuma kadar vurucam bu iğneleri ilaçları eğer nasip olurda bebişlerim tutunduysa ve yaşarlarsa

Yok bende kullanıyorum kullanmayada devam edicem de çok yakıo 5 ay zor onu vurmak ya o yüzden dedim ben sanırım doğuma kadar vurucam bu iğneleri ilaçları eğer nasip olurda bebişlerim tutunduysa ve yaşarlarsa
Insallah canım, tutunsunlar, sağlıkla gelsinler de mecbur sabredip dayanacagız

Bırak göbeğe devam et hülya kolda morardımı iyice takarsın kafaya vur gitsin göbekten morara morara :) progesteron iğneninde yenisi var göbekten vuruluo ben her gün vuruorum azıcık beze yapıo o kadar normalde bnm doktorda o senin kalçadan vurulduğundan veriomuş artık bu göbekten olanı verio kalçadan vurulanda millet yürüyemio dio yani hemşirenin suçu yok iğne çok ağır

Valla bugun biraz kullaniyorum arkami. Resmen sol tarafim yoktu. Yarinda vurdurmam lazim napim yine solumdan vurdurayim da yatma seklim etkilenmesin yatagin sagindan kalkiyorum. Gobekten devam da o bi anlik yakmasi yok mu vurasim gelmiyo. Gecende esim geldi yanima igne yaparken can acima adami parcalicaktim. Sonra acisi gecti gene kedi oldum

umut kesecek durum yok bu yolla 40'lı yaşlarında dahi gebe kalanlar var
anlattıklarını ben de birebir yaşadım saçlar dahil eşim ilk defa kuafore baydığım paranın geyiğini yapmamıştı
umudunu kesme

sessiz sakin test gunumu bekliyorum canim. Bugun daha da iyiyim kasik agrim hafifledi goguslerim daha da basladi bu sefer. Afedersiniz siskindi zaten hala aciyo ama uclari kahverengiye donmus onu farkettim. Progesteron yapiyo galiba bunu

Ya benim göğüslerimde kahverengilik falan yok tutmadımı yoksa

Ya benim göğüslerimde kahverengilik falan yok tutmadımı yoksa
Kiz bende tuttugu kesin mi ki. belirtimle kiyasliyosun ben cok beyazim normalde pembiktir ama bugun farkettim kahverengi olmuslar. Bi ton hormon kullaniyoruz ondandir diye dusunuyorum tutmasiyla hic bagdastirmadim. Hatta kalktim simdi ev supurdum tuttularsa tutmustur minnaklar.

Tuttu bence seninki inşallah benimkide tutmultur çünkü göğüs değişikliği normal hamile kalanlarda çok duydum senin ikinci gebeliğin olmuycakmı az çok bilirsin bir öncekinden benim hiç yok o yüzden kafam hep karışık

sessiz sakin test gunumu bekliyorum canim. Bugun daha da iyiyim kasik agrim hafifledi goguslerim daha da basladi bu sefer. Afedersiniz siskindi zaten hala aciyo ama uclari kahverengiye donmus onu farkettim. Progesteron yapiyo galiba bunu
Yoksa bebisler mi tutunuyor hayırlısı bakalım. Hepinizden güzel haberler bekliyorum

Evi mi supurdun, yapma gözünü seveyim. Bulaşık falan neyse de ev supur sil çamaşır as bunları esin yapsın.

Once her zaman hayirlisi olsun canim. Onceki hamileligi beklemedigim icin gunum gecene kadar anlamamistim. Sadece o zamanda goguslerim hassaslasmisti. Bende malum evlilikten ilk zamanlardan sandiydim onun disinda ne mide bulantim ne as ermem cok sukur hic biseyim yoktu. nasil gecti ben bile anlamamistim. Hatta ogrenmeden once hava sicakti esimle sakalasirdik gider bardakla su dokerdim ustune o da beni surukleyerek banyoya sokar oyle islatirdi. Haliyle kacicam diye kendimi yerden yere vururdum. boyle degisik bi iliskimiz vardir. Kisacasi tutunan tutunuyo varsa yicek ekmegi kendini de yirtsan dusmuyor.

Evi mi supurdun, yapma gözünü seveyim. Bulaşık falan neyse de ev supur sil çamaşır as bunları esin yapsın.
Kiz yazik benimki isten geliyo iki lokma yemek hazirlarsa hazirliyo. Adam resmen surunerek geliyo eve. Santiyede calisiyo 7 kat merdiven inip cikmasi gerekiyo belki daha fazla. Ona da aciyorum. Cocugun odevleri de oluyo 2 saat onla da calisiyo. Hem normalde ki gibi haldir huldur supurmedim dik durdum fazla abanmadan ustunden supurdum bi de sadece salonu supurdum yattim yeri yani. Birazdan da mutfagi toparlarim bi kat yavas yavas biseyler yapayim

Boş yatmak çok kötü insan sürekli kendini dinliyor
Hiç bir kasık ağrım yok tutacaksa 24 saat içinde tutunması lazım neden bişey yok bende diye sorgulamaya başladım

Aynen öyle zaten benim doktorumda günlük işlerini yapabilirsin ağır kaldırma temizlik yapma dedi
Ortalık toplama yemek bulaşık namazı normal kılmak vs..yapabilirsin
Koyduğumuz yeri gördün ordan hemen düşecek gibimi sence dedi
Rabbim nasip etmişse gelecekler inşallah

Aynen canim zaten dusmesin diye bunca igne hap. Ama tutunmazsa rabbim bilir ona da yapacak bisey yok. Benim doktorda gunluk islerini yapabilirsin 2 gun sonra demisti. Agir kaldirmak disinda tabi. Dun cocugun okul cantasini kaldirdim diye esim kizdi. Yeter dedim kirilacak esya degilim yat yat vucudda bi yere kadar kabulleniyo yatmayi.

Aman dikkat et. Ne zorluklar çekiyoruz. Ben mutfak fayans silim dedim oğlumda kolumu uzatmamla kanama yaşadım. gırgırla bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…