Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin, darısı diğer bekleyen arkadaslara448 çıktı sonucum kızlar
448 çıktı sonucum kızlar
Kiz zaten ortada 3 bucuk m2 hali var geri yani hep acik salonun kolay oldu yani supurmem. Ama yuksege uzanmak yere egilmek istemem zorunda kalmadikca. Cunki bi anlik hareket onlar kaslar geriliyo gevsiyo dusuge davetiye bence. Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla versinnnAman dikkat et. Ne zorluklar çekiyoruz. Ben mutfak fayans silim dedim oğlumda kolumu uzatmamla kanama yaşadım.gırgırla bari
Oooo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah darısı bizlerin başına448 çıktı sonucum kızlar
Hayirli olsunnnn. Rabbim saglikli sekilde buyutsun kucagina almak nasip etsinnnn. Cok sevindimmm. Sizlerden boyle haberler alinca benim kalbim deli gibi atiyo sizi dusenemiyorum.448 çıktı sonucum kızlar
Gözünüz aydın sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah448 çıktı sonucum kızlar
Oyyy maşallahhh Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin içime kız doğdu nedense448 çıktı sonucum kızlar
Gerçekten bende yatmaya hiççç alışık değilim yaa sabahtan beri belim ağrımaya başladı daha şimdidenAynen canim zaten dusmesin diye bunca igne hap. Ama tutunmazsa rabbim bilir ona da yapacak bisey yok. Benim doktorda gunluk islerini yapabilirsin 2 gun sonra demisti. Agir kaldirmak disinda tabi. Dun cocugun okul cantasini kaldirdim diye esim kizdi. Yeter dedim kirilacak esya degilim yat yat vucudda bi yere kadar kabulleniyo yatmayi.
Amin canım :)Kiz zaten ortada 3 bucuk m2 hali var geri yani hep acik salonun kolay oldu yani supurmem. Ama yuksege uzanmak yere egilmek istemem zorunda kalmadikca. Cunki bi anlik hareket onlar kaslar geriliyo gevsiyo dusuge davetiye bence. Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla versinnn
benimde aynı afedersin tuvaletimi yapıomuşum gibi kokususz renksiz akıntı var bide bu tablo nerde ya ben göremiyorum :) nerden görebiliosunuzAnamm agrilar girip girip cikiyo hayrolsun insallahhh. Bi de dunden beri sunu farkettim kizlar. Ozellikle fitil kullananlar yardimci olun. Normalde fitilin nerdeyse tamami akar cikardi. Ic camasirima tuvalete gorurdum yani. Dunden beri koydugum fitilden emin olamiyorum eriyip sanki kayboluyo tamami. Onun yerine su gibi akinti geliyo arada. Doktoru arasam mi napsam.
1. Sayfaya tikla canim orda pembis pembisbenimde aynı afedersin tuvaletimi yapıomuşum gibi kokususz renksiz akıntı var bide bu tablo nerde ya ben göremiyorum :) nerden görebiliosunuz
gördüm gördüm :) bnmde transfer tarihim yok tabloda1. Sayfaya tikla canim orda pembis pembis
bu akinti neden ola kiii? Sormusmuydun doktoragördüm gördüm :) bnmde transfer tarihim yok tablodahilal1907 29 ekim transfer tarihim :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... İnşallah darısı bizlere448 çıktı sonucum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?