2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Aman dikkat et. Ne zorluklar çekiyoruz. Ben mutfak fayans silim dedim oğlumda kolumu uzatmamla kanama yaşadım. gırgırla bari
Kiz zaten ortada 3 bucuk m2 hali var geri yani hep acik salonun kolay oldu yani supurmem. Ama yuksege uzanmak yere egilmek istemem zorunda kalmadikca. Cunki bi anlik hareket onlar kaslar geriliyo gevsiyo dusuge davetiye bence. Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla versinnn

Gerçekten bende yatmaya hiççç alışık değilim yaa sabahtan beri belim ağrımaya başladı daha şimdiden

Anamm agrilar girip girip cikiyo hayrolsun insallahhh. Bi de dunden beri sunu farkettim kizlar. Ozellikle fitil kullananlar yardimci olun. Normalde fitilin nerdeyse tamami akar cikardi. Ic camasirima tuvalete gorurdum yani. Dunden beri koydugum fitilden emin olamiyorum eriyip sanki kayboluyo tamami. Onun yerine su gibi akinti geliyo arada. Doktoru arasam mi napsam.

benimde aynı afedersin tuvaletimi yapıomuşum gibi kokususz renksiz akıntı var bide bu tablo nerde ya ben göremiyorum :) nerden görebiliosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…