Valla ben 3. Ve 4. Gün bildiğin regl olcak gibiydim. Sonra geçti. 7. Gün test yaptım pozitifti. İsrar testi.Arz123 beybi aZcık belirtilerden bahsetsene ya kendimi dinlemekten kuscam
Valla ben 3. Ve 4. Gün bildiğin regl olcak gibiydim. Sonra geçti. 7. Gün test yaptım pozitifti. İsrar testi.
Evet o jelin etkisi. Ben sabah akşam banyo yapıyorum sırf o akıntı ve ilaç tortusu yüzündenKızlar su gibi akıntı bendede olmuştu. Progesteronun etkisi diye düşünüyorum.
Oldu tabi.Akıntı oldumu sendede göğüslerinde değişiklik farkettin mi?
Oldu tabiki.Akıntı oldumu sendede göğüslerinde değişiklik farkettin mi?
Normal demişti geçenki transferimdede oldubu akinti neden ola kiii? Sormusmuydun doktora
Ay igne çok zor yaa. Kıyamam çok ödem yapıyo. İgne kullandığın için akıntın olmuyodurBen prolutex iğne kullanıyorum fitil falan kullanmıyorum bende akıntı falan yok normal mi acaba varmı prolutex kullanan
Ben kullanıyorum prolutex ama yanında crinone jelde kullanıyorum. Ben kullandığım ilaçları sayım sizeBen prolutex iğne kullanıyorum fitil falan kullanmıyorum bende akıntı falan yok normal mi acaba varmı prolutex kullanan
Aman normal bisey olsun da. Salonu supurdum yaa bi aksilik cikmis olmasin valla esim cenesiyle yer beni yoksa. Neyse uzandim gecer belkiNormal demişti geçenki transferimdede oldu
Jel ne kizlar. Benimki kucuk yuvarlak sarimsi bi hap gibi bisey ama alttan. Jel sıkmalık bisey miBen kullanıyorum prolutex ama yanında crinone jelde kullanıyorum. Ben kullandığım ilaçları sayım size
Crinone jel
prolutex iğne
clexane 0.8 iğne
dekort-coraspin-folbiol- estrofem günde 6 tane
yok yok bişi olmaz Allahın izniyle ama sen yinede yorma kendini süpürme bi daha bana dedilerki süpürge vileda yasak çalışabilirsin ama yorulduğun dakika uzan yada otur yürüyüş yap yavaş ama onuda en fazla 30 dk o 30 dk içinde yorulursan yinede bırak dakikayı tamamlamaAman normal bisey olsun da. Salonu supurdum yaa bi aksilik cikmis olmasin valla esim cenesiyle yer beni yoksa. Neyse uzandim gecer belki
aynen uzun sıkmalık bişi yaz internete crinone jel diye görürsün :)Jel ne kizlar. Benimki kucuk yuvarlak sarimsi bi hap gibi bisey ama alttan. Jel sıkmalık bisey mi
Aaa kolay bisey bu yerlestir sık. Benimki zor yaa ittir ittir zor oluyo kucucuk yuvarlak bi de. Akinca bembeyaz cikiyo ic camasiri batiyo. Iste dunden beri beyaz geri gelmiyo seffaf akinti gelmeye basladi. Aklim ona takildiaynen uzun sıkmalık bişi yaz internete crinone jel diye görürsün :)
Ay igne çok zor yaa. Kıyamam çok ödem yapıyo. İgne kullandığın için akıntın olmuyodur
Bende enox kullaniyirum. Benimde karnim morGöbeğimin hali korkunç gördükçe sinirlerim bozuluyo ağlıyorum bide eşim evde yaptırtmıyo hergün hastaneye git iğne yaptır falan zor kızlar allah hepimize sabır sonrasındada selametimizi versin inşallah
Bende de aynı şekilde, sanırım o seffaf akınrudan dolayı daha ileri gidiyo gibi geliyo.Aaa kolay bisey bu yerlestir sık. Benimki zor yaa ittir ittir zor oluyo kucucuk yuvarlak bi de. Akinca bembeyaz cikiyo ic camasiri batiyo. Iste dunden beri beyaz geri gelmiyo seffaf akinti gelmeye basladi. Aklim ona takildi
Aynen canim sanki daha ileri gidiyo o yuzden geri akamiyo gibi. Bi genisleme oldu orda hayirlisi bakalimBende de aynı şekilde, sanırım o seffaf akınrudan dolayı daha ileri gidiyo gibi geliyo.
Aynen canim sanki daha ileri gidiyo o yuzden geri akamiyo gibi. Bi genisleme oldu orda hayirlisi bakalimayy ogleden sonra cok agrim oldu ayaga kalksam batiyo kasiklarim
Test gunun gelmeden asla umudunu kaybetmiceksinnnnHülya ya benim hiç öyle belirtilerim yok umudum kayboluyo çok yabol dua edin bana
Ayy bende çok kötüyüm bugün sırtım kasıklarım belim inşAllah bu ağrılar hayırlı ağrılardır batmaları hiç sölemiyorum bileAynen canim sanki daha ileri gidiyo o yuzden geri akamiyo gibi. Bi genisleme oldu orda hayirlisi bakalimayy ogleden sonra cok agrim oldu ayaga kalksam batiyo kasiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?