2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Test gunun gelmeden asla umudunu kaybetmiceksinnnn bunyeye gore belirtiler degisir. zaten bu gebelik belirtisi diye kesin bisey degil canim. bunlarin hepsi ilaclarin yan etkisi maalesef. Yani sende olmuyo diye kafaya takma

İnşallah canım ya çok korkuyom kendimi haxırlamam lazım olumsuzada

Hülya ya benim hiç öyle belirtilerim yok umudum kayboluyo çok ya bol dua edin bana
Benim ilk 3 gün kasık ağrım oldu ondan sonra hiçbir belirtim yoktu hatta kardeşime dedim bu sefer olmadı galiba kasık ağrım yok diye. Belirtiler opu zamanı kullandığımız ilaçların etkiler. Sakın olumsuz düşünme test zaten herşeyi gösterecek geri kalanları tamamen kurgu

Canım ya o kadar rahatlattınki beni Allah razı olsun inşallah evlatlarımız olur kucaklarımızda minik minik

Bende bu sefer olmadı galiba diyorum eşime hiçbişey hissetmiyorum oğlumda opudan sonra aşırı ağrım olmuş adım bile atamamışım zaten bir hafta bıçaklar saplanmıştı bu sefer hiçbişi yok

Bende bu sefer olmadı galiba diyorum eşime hiçbişey hissetmiyorum oğlumda opudan sonra aşırı ağrım olmuş adım bile atamamışım zaten bir hafta bıçaklar saplanmıştı bu sefer hiçbişi yok

İnşallah olur inşallah insan bunca iğne ilaçtan sonra olmamasından çok korkuyo benim dondurulmuşta olmadı hiç sil baştan olcak olmazsa

Ahh canım dert tasa hiç bitmiyorki. Az önce çamaşır toplarken çamasırlıktan çorap düşmüş eğildim aldım karnım gerildi sanki. Hemen uzandım acaba bişey olmuşmudur bir günlük ped koyayım lekelenmem olursa göreyim vs.. inan teste kadar acaba pozitif mi şu yok bu yok diyorsun test pozitif gelince ay şunu yaptım bebeğim duruyor mu endişesi oluyor. Varmış gibi hayatı yaşamak lazım.

4 aylık olana kadar sürekli stres içindeydim ben hele kalp atışına kadar acayiptim biliyorum nasıl birşey olduğunu
bir hafta önce arkadaşım günü geçmiş büyük ihtimal hamileyim diyor bir yandan banyoda halı yıkıyordu biraz söylendim
Bilmiyorum kolaylıkla bulunca herşeymi önemsiz oluyor

Kiz ayni durum 2 gun once basima geldi camasir telinin yanindan gecerken corap dustu hala alinacak yerde duruyor almayin bosverin kalan kalsin yerde bi yere gidemez yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…