- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Ayy bende çok kötüyüm bugün sırtım kasıklarım belim inşAllah bu ağrılar hayırlı ağrılardır batmaları hiç sölemiyorum bile
ctesi sabah saat 8.30 gibi veririm 10.30 gibi gelir sonuç ne yaptıysam eşimi ikna edemedim test yaptırmak içinNezaman yapacaksın testi
Az kalmış :)ctesi sabah saat 8.30 gibi veririm 10.30 gibi gelir sonuç ne yaptıysam eşimi ikna edemedim test yaptırmak için
aynen az kaldı valla çok şükür :)Az kalmış :)
Test gunun gelmeden asla umudunu kaybetmiceksinnnnbunyeye gore belirtiler degisir. zaten bu gebelik belirtisi diye kesin bisey degil canim. bunlarin hepsi ilaclarin yan etkisi maalesef. Yani sende olmuyo diye kafaya takma
Benim ilk 3 gün kasık ağrım oldu ondan sonra hiçbir belirtim yoktu hatta kardeşime dedim bu sefer olmadı galiba kasık ağrım yok diye. Belirtiler opu zamanı kullandığımız ilaçların etkiler. Sakın olumsuz düşünme test zaten herşeyi gösterecek geri kalanları tamamen kurguHülya ya benim hiç öyle belirtilerim yok umudum kayboluyo çok yabol dua edin bana
Benim ilk 3 gün kasık ağrım oldu ondan sonra hiçbir belirtim yoktu hatta kardeşime dedim bu sefer olmadı galiba kasık ağrım yok diye. Belirtiler opu zamanı kullandığımız ilaçların etkiler. Sakın olumsuz düşünme test zaten herşeyi gösterecek geri kalanları tamamen kurgu
Ay çok az kalmış inşallah sevinç gözyaşları dökersin canımctesi sabah saat 8.30 gibi veririm 10.30 gibi gelir sonuç ne yaptıysam eşimi ikna edemedim test yaptırmak için
Bende bu sefer olmadı galiba diyorum eşime hiçbişey hissetmiyorum oğlumda opudan sonra aşırı ağrım olmuş adım bile atamamışım zaten bir hafta bıçaklar saplanmıştı bu sefer hiçbişi yokBenim ilk 3 gün kasık ağrım oldu ondan sonra hiçbir belirtim yoktu hatta kardeşime dedim bu sefer olmadı galiba kasık ağrım yok diye. Belirtiler opu zamanı kullandığımız ilaçların etkiler. Sakın olumsuz düşünme test zaten herşeyi gösterecek geri kalanları tamamen kurgu
Bende bu sefer olmadı galiba diyorum eşime hiçbişey hissetmiyorum oğlumda opudan sonra aşırı ağrım olmuş adım bile atamamışım zaten bir hafta bıçaklar saplanmıştı bu sefer hiçbişi yok
Amin inşAllahAy çok az kalmış inşallah sevinç gözyaşları dökersin canım
Bunun cevabini 1 hafta sonra kesin olarak ogrenicez az daha sabirrrrrr sabirrrrrİnşallah olur inşallah insan bunca iğne ilaçtan sonra olmamasından çok korkuyobenim dondurulmuşta olmadı hiç sil baştan olcak olmazsa
Ahh canım dert tasa hiç bitmiyorki. Az önce çamaşır toplarken çamasırlıktan çorap düşmüş eğildim aldım karnım gerildi sanki. Hemen uzandım acaba bişey olmuşmudur bir günlük ped koyayım lekelenmem olursa göreyim vs.. inan teste kadar acaba pozitif mi şu yok bu yok diyorsun test pozitif gelince ay şunu yaptım bebeğim duruyor mu endişesi oluyor. Varmış gibi hayatı yaşamak lazım.Bende bu sefer olmadı galiba diyorum eşime hiçbişey hissetmiyorum oğlumda opudan sonra aşırı ağrım olmuş adım bile atamamışım zaten bir hafta bıçaklar saplanmıştı bu sefer hiçbişi yok
İnşallah canım her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim el açıp evlat dilenen herkese bizlerede nasip etsin diyeİnşallah olur inşallah insan bunca iğne ilaçtan sonra olmamasından çok korkuyobenim dondurulmuşta olmadı hiç sil baştan olcak olmazsa
4 aylık olana kadar sürekli stres içindeydim ben hele kalp atışına kadar acayiptim biliyorum nasıl birşey olduğunuAhh canım dert tasa hiç bitmiyorki. Az önce çamaşır toplarken çamasırlıktan çorap düşmüş eğildim aldım karnım gerildi sanki. Hemen uzandım acaba bişey olmuşmudur bir günlük ped koyayım lekelenmem olursa göreyim vs.. inan teste kadar acaba pozitif mi şu yok bu yok diyorsun test pozitif gelince ay şunu yaptım bebeğim duruyor mu endişesi oluyor. Varmış gibi hayatı yaşamak lazım.
Kiz ayni durum 2 gun once basima geldi camasir telinin yanindan gecerken corap dustu hala alinacak yerde duruyorAhh canım dert tasa hiç bitmiyorki. Az önce çamaşır toplarken çamasırlıktan çorap düşmüş eğildim aldım karnım gerildi sanki. Hemen uzandım acaba bişey olmuşmudur bir günlük ped koyayım lekelenmem olursa göreyim vs.. inan teste kadar acaba pozitif mi şu yok bu yok diyorsun test pozitif gelince ay şunu yaptım bebeğim duruyor mu endişesi oluyor. Varmış gibi hayatı yaşamak lazım.
Hayir masal bu adette basladi. Kasimda olcak transferi. Beraber basladik ikimizBurcu, whiteangel, masal ve hilal sonraki adeti bekliyorlar değil mi?
Gebe haberleri birer birer geliyor hadi inşallah darısı sizlere. Sizinde güzel haberlerinizi alacağızHayir masal bu adette basladi. Kasimda olcak transferi. Beraber basladik ikimiz
Ins canim insallah rabbimin izniyleGebe haberleri birer birer geliyor hadi inşallah darısı sizlere. Sizinde güzel haberlerinizi alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?