Kendine vakit ayir canim kafani dagit kizinla vakit gecir park bahce fln. Yarin doktordan cikinca bizede yaz ne dicek bakalim. Yeniden baslarsin belki tedaviye. Benim transferim de 15 gun sonra bakalim nolcakGunaydin kizlarrrr
Hamisler hamis adaylari nasil gidiyor bakalim
Kendimden umudu kessemde sizi merak ediyorum giriyorum suraya yine
Insallah guzel guzel habrrler alalim hepinizden
Ben bu sabah regl oldum
Neyseki gecikmeden gunun de geldi
Buna bile cok sukur diyorum napiyim
Yarin dr uma gidicem niye cagirdi bilmiyorum ne onerecek..
Yine ayni yollara dusecegiz zoruma gitmiyor degil ama allah bi cikis yolu gosterir diyorum boylesi hayirliymis demekki daha ugrasacaksin kulum diyor.
Neyse darlamiyim sizide sabah sabah
Bugun kafami dagitmaya ihtiyacim var biraz 2 gundur sac bas oje kendimi boyayip duruyorum
Kendine vakit ayir canim kafani dagit kizinla vakit gecir park bahce fln. Yarin doktordan cikinca bizede yaz ne dicek bakalim. Yeniden baslarsin belki tedaviye. Benim transferim de 15 gun sonra bakalim nolcak
Sagol cnm beni dusundugun icin ama kendinede haksizlik etme evet negatifi gormek gercekten zor o surec igneler psikoloji kalmiyo insanda ama Allaha sukur bir evladimiz var. Onlarin minik ve temiz kalplerine kardes sevgisi veren Allah bir kardeside nasip etcek inaniyirum ben. Sende kendini toparlar toparlamaz yeniden basla cnm vazgecmek yokSahin bey cuma cumartesi yokmus
Hemsire dedi regl bitimi gelin
Ama hocaya sordum bgn atla gel ozmn dedi gittim hemen.
Folikul bakti musyne iste klasik guzel gordu
Tedavininde etkisiyle bu 3 ay kiymetli dedi.
Tekrar baslamak istersen diye hemen gormek istedim seni bu ay ilac baslamak icin. Istemedigimi soyledim. Oyle yani bi hap verdi destekleyici. Bakarsin kendiligindem olur dedi. Ama tup Dusunursen 1 ay evveli gel baslariz dedi. Falan filan. Hic dusunmek istemiyorum suan. Birkac ay kafami bosaltip unutmak istiyorum şu bebek mevzusunu. Dedigin gibi kizimla ilgilensem daha iyi olacak. Resmen kacirdim cocugumun son 1 yilini. Aklim fikrim kafam hep bu konudaydi. Biraz hayata donmenin zamani...sonrasi nasip artik.
Insallah guzel haberini alacagiz seninde
Birsuru guzel yumurtan var olacak ins cnm guzel dusun.
Sagol cnm beni dusundugun icin ama kendinede haksizlik etme evet negatifi gormek gercekten zor o surec igneler psikoloji kalmiyo insanda ama Allaha sukur bir evladimiz var. Onlarin minik ve temiz kalplerine kardes sevgisi veren Allah bir kardeside nasip etcek inaniyirum ben. Sende kendini toparlar toparlamaz yeniden basla cnm vazgecmek yok
bende varim canim konuyu takip ediyorum surekli aralikta basinda adet olunca tedavime basliycam araniza katilirim insallahhBurcu, whiteangel, masal ve hilal sonraki adeti bekliyorlar değil mi?
Tabloda göremeyince kaçırıyorum sizi, hadi inşallah herşey yolunda gidecekbende varim canim konuyu takip ediyorum surekli aralikta basinda adet olunca tedavime basliycam araniza katilirim insallahh
Benim tek yumurtalığım var canım doktor hep uzun protokol yaptı. Adetimin 21. Günü başladım vuruldum 10-14 gün içinde adet oldum rahim tam soyulmamış dedi adetimin 6. Günü asıl yumurta geliştirici iğnelere başladım. Yani tedavim 35-38 gün sürdü ve toplana toplana 6 yumurta toplandı. Geçen seferde 5toplanmıştı 3ü çöp 2si transferdi.Sahin bey cuma cumartesi yokmus
Hemsire dedi regl bitimi gelin
Ama hocaya sordum bgn atla gel ozmn dedi gittim hemen.
Folikul bakti musyne iste klasik guzel gordu
Tedavininde etkisiyle bu 3 ay kiymetli dedi.
Tekrar baslamak istersen diye hemen gormek istedim seni bu ay ilac baslamak icin. Istemedigimi soyledim. Oyle yani bi hap verdi destekleyici. Bakarsin kendiligindem olur dedi. Ama tup Dusunursen 1 ay evveli gel baslariz dedi. Falan filan. Hic dusunmek istemiyorum suan. Birkac ay kafami bosaltip unutmak istiyorum şu bebek mevzusunu. Dedigin gibi kizimla ilgilensem daha iyi olacak. Resmen kacirdim cocugumun son 1 yilini. Aklim fikrim kafam hep bu konudaydi. Biraz hayata donmenin zamani...sonrasi nasip artik.
Insallah guzel haberini alacagiz seninde
Birsuru guzel yumurtan var olacak ins cnm guzel dusun.
Benim tek yumurtalığım var canım doktor hep uzun protokol yaptı. Adetimin 21. Günü başladım vuruldum 10-14 gün içinde adet oldum rahim tam soyulmamış dedi adetimin 6. Günü asıl yumurta geliştirici iğnelere başladım. Yani tedavim 35-38 gün sürdü ve toplana toplana 6 yumurta toplandı. Geçen seferde 5toplanmıştı 3ü çöp 2si transferdi.
Amh düşük olduğu için bence seninde uzun protokol yapman lazım. Bende ameliyat öncesi 10günlük kısa protokolle 1 folikül gelişti oda boş çıktı döllenecek yumurta yoktu. Belki ozaman kistim patlamıltı enfeksiyonum vardı onunla ilgilidir ama ogünden sonra 2. Ve 3. Tedavilerimde hep uzundu. Bol şans diliyorum sana
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım, cok sevindimKızlar merhaba. Benim de pko vardı. Ben de 29 ekimde dondurulmuş 2 embriyo transferi olmuştum. Dün 11. Gün sonuç 104 çıktı. Çok şükür. Allah isteyen herkese versin. Bizim de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.simdi doktoruma geldim tekrar kan aldılar. Beklemedeyim. Bu arada 2. Deneme.
Kaçıncı gün oldu ?Kızlar ben dayanamıyom ya diyorum 2 tane test alayım 2 gün arayla bakayım çizgi nolcak
Hergün yap. Çıkmazsa üzülme. Çıkarsada rahatlarsınKızlar ben dayanamıyom ya diyorum 2 tane test alayım 2 gün arayla bakayım çizgi nolcak
Bence cok erken en azindan haftan dolsun. cizgi cikicaksa da daha belirgin olur. Simdi yaparsan silik cikarsa yada cikmazsa var mi yok mu kendini yersin bos yere. Tuttuysa bebegini de etkiler stresin. Bence 2 gun daha bekleKızlar ben dayanamıyom ya diyorum 2 tane test alayım 2 gün arayla bakayım çizgi nolcak
Amin canım çok sağol . Sen de al sağlıkla kucağına inşallah.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım, cok sevindim
Inşallah canımAmin canım çok sağol . Sen de al sağlıkla kucağına inşallah.
Kaçıncı gün oldu ?
Hergün yap. Çıkmazsa üzülme. Çıkarsada rahatlarsın
Bence cok erken en azindan haftan dolsun. cizgi cikicaksa da daha belirgin olur. Simdi yaparsan silik cikarsa yada cikmazsa var mi yok mu kendini yersin bos yere. Tuttuysa bebegini de etkiler stresin. Bence 2 gun daha bekle
Bence 7. Gün yap istersen, daha erken :)5. Gündeyim canım
Bende öyle düşünüyorum ama 5 günde çıkarmıki
Aslında haklısın pazartesi yapayım bari
Bende birazdan sol lobumu hastanede birakmaya gidiyorumignem vaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?