2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kendine vakit ayir canim kafani dagit kizinla vakit gecir park bahce fln. Yarin doktordan cikinca bizede yaz ne dicek bakalim. Yeniden baslarsin belki tedaviye. Benim transferim de 15 gun sonra bakalim nolcak

Kendine vakit ayir canim kafani dagit kizinla vakit gecir park bahce fln. Yarin doktordan cikinca bizede yaz ne dicek bakalim. Yeniden baslarsin belki tedaviye. Benim transferim de 15 gun sonra bakalim nolcak

Sahin bey cuma cumartesi yokmus
Hemsire dedi regl bitimi gelin
Ama hocaya sordum bgn atla gel ozmn dedi gittim hemen.
Folikul bakti musyne iste klasik guzel gordu
Tedavininde etkisiyle bu 3 ay kiymetli dedi.
Tekrar baslamak istersen diye hemen gormek istedim seni bu ay ilac baslamak icin. Istemedigimi soyledim. Oyle yani bi hap verdi destekleyici. Bakarsin kendiligindem olur dedi. Ama tup Dusunursen 1 ay evveli gel baslariz dedi. Falan filan. Hic dusunmek istemiyorum suan. Birkac ay kafami bosaltip unutmak istiyorum şu bebek mevzusunu. Dedigin gibi kizimla ilgilensem daha iyi olacak. Resmen kacirdim cocugumun son 1 yilini. Aklim fikrim kafam hep bu konudaydi. Biraz hayata donmenin zamani...sonrasi nasip artik.
Insallah guzel haberini alacagiz seninde
Birsuru guzel yumurtan var olacak ins cnm guzel dusun.

Sagol cnm beni dusundugun icin ama kendinede haksizlik etme evet negatifi gormek gercekten zor o surec igneler psikoloji kalmiyo insanda ama Allaha sukur bir evladimiz var. Onlarin minik ve temiz kalplerine kardes sevgisi veren Allah bir kardeside nasip etcek inaniyirum ben. Sende kendini toparlar toparlamaz yeniden basla cnm vazgecmek yok

Amin amin canim insallah
Kendimden cok kizim icin bu uğraşım
Ben tek cocugum. Keyfi sefasi oldugu kadar zorluklarini da biliyorum maalesef. Tek dusuncem o bunlari yasamasin hissetmesin bir kardesi olsun yeterki. bir sure askiya da almis olsam da asla pes etmeyecegim. Birgun bana anne neden benim kardesim yok dediginde ona karsi boynum bukuk kalir yoksa. Ben elimden geleni yaptim yavrum ama olmadi diyebilmeliyim gonul rahatligiyla. Nasipten ote köy yok derler..Allah nasip eder insallah bizede. Bu yolda kimsenin kucagi bos kalmasin insallah. Herkesin bir sinavi var diyorum. Bizimki de bu demekki. Ama cok zormus..

Kızlar merhaba. Benim de pko vardı. Ben de 29 ekimde dondurulmuş 2 embriyo transferi olmuştum. Dün 11. Gün sonuç 104 çıktı. Çok şükür. Allah isteyen herkese versin. Bizim de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.simdi doktoruma geldim tekrar kan aldılar. Beklemedeyim. Bu arada 2. Deneme.

Benim tek yumurtalığım var canım doktor hep uzun protokol yaptı. Adetimin 21. Günü başladım vuruldum 10-14 gün içinde adet oldum rahim tam soyulmamış dedi adetimin 6. Günü asıl yumurta geliştirici iğnelere başladım. Yani tedavim 35-38 gün sürdü ve toplana toplana 6 yumurta toplandı. Geçen seferde 5toplanmıştı 3ü çöp 2si transferdi.
Amh düşük olduğu için bence seninde uzun protokol yapman lazım. Bende ameliyat öncesi 10günlük kısa protokolle 1 folikül gelişti oda boş çıktı döllenecek yumurta yoktu. Belki ozaman kistim patlamıltı enfeksiyonum vardı onunla ilgilidir ama ogünden sonra 2. Ve 3. Tedavilerimde hep uzundu. Bol şans diliyorum sana

Anladim canim
Evet belkide onu kastettigi icin onceden cagirdi. Karar verdiginden 1 ay once gel dedi. Bende 2 yumurtalik varda ne oldu iste gorduk toplanan 2 tane yumurta biri dollendi zaten. Ikide iki olsaydi cift transferle sansim artardi tabi. Ama nerde bende o sans. Bakalim bi sure tedavi filan dusunmuyorm kendi kendime deniyecegim. Sonucta adetlerim duzenli her ay yumurtam gelisiyor. Benim sasirdigim asil ben normal yumurta takibinde hicbir ilac kullanmazken bile 2 hatta 3 yumurta gelistigini bilirim. Ozaman takip eden dr sasirmisti sen ne ilaci kullandin diye ki hic bisey kullandigim yoktu normal folic vs disinda. Test sonuclarina bakinca evet icler karariyor. Ama o lanet Rezv. Kıt da olsa 0.1 amh ile gebe kalan arkadasim var cok umutsuz degilim belki bir mucize olur.
Olmazsa yine dr kapilarinda dolasiriz napalim. Hakkimizda hayirlisi.

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım, cok sevindim

Kızlar ben dayanamıyom ya diyorum 2 tane test alayım 2 gün arayla bakayım çizgi nolcak
Bence cok erken en azindan haftan dolsun. cizgi cikicaksa da daha belirgin olur. Simdi yaparsan silik cikarsa yada cikmazsa var mi yok mu kendini yersin bos yere. Tuttuysa bebegini de etkiler stresin. Bence 2 gun daha bekle

Kaçıncı gün oldu ?

5. Gündeyim canım

Hergün yap. Çıkmazsa üzülme. Çıkarsada rahatlarsın

Bende öyle düşünüyorum ama 5 günde çıkarmıki

Bence cok erken en azindan haftan dolsun. cizgi cikicaksa da daha belirgin olur. Simdi yaparsan silik cikarsa yada cikmazsa var mi yok mu kendini yersin bos yere. Tuttuysa bebegini de etkiler stresin. Bence 2 gun daha bekle

Aslında haklısın pazartesi yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…