- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
Aminnnnn hepimizin yardimcisi olsun rabbimmm.Allah yardımcın olsun.
7.günü bekle istersen5. Gündeyim canım
Bende öyle düşünüyorum ama 5 günde çıkarmıki
Aslında haklısın pazartesi yapayım bari
Bende 7. Gün yapmıştım.Bence 7. Gün yap istersen, daha erken :)
Merakla bekliyorum sonucunu :)Günaydın şekerler ben yarın sabah kan vermeye gidiorum sonunda bakalım ne çıkıcak :)
Bugün crinone jel biraz siyah tortu olarak geldi tırstım ama netten araştırdım normal diolar yarın doktoruma sorucam bakalım.
İnşAllah bende hayırlı haberler veririm yarın size
Yarın Büyük gün :)) inşallah pozitif sonuç alırsın kuzum, heyecanla bekliyorumGünaydın şekerler ben yarın sabah kan vermeye gidiorum sonunda bakalım ne çıkıcak :)
Bugün crinone jel biraz siyah tortu olarak geldi tırstım ama netten araştırdım normal diolar yarın doktoruma sorucam bakalım.
Hayırlı ve güzel haberlerle inşallah. Jel kullanınca o oluyo. Tortusu birikiyo. Sonra atıyo kendi kendine vücutGünaydın şekerler ben yarın sabah kan vermeye gidiorum sonunda bakalım ne çıkıcak :)
:) :) hemen yazıcam ağlarkenMerakla bekliyorum sonucunu :)
7.günü bekle istersen
5.gün embriyosunda 7.gunde gordum ben
Bende 7. Gün yapmıştım.
valla bende çok heyecanlıyım :)Yarın Büyük gün :)) inşallah pozitif sonuç alırsın kuzum, heyecanla bekliyorum
Beyaz tortu tamada siyah gelince tırstım acaba geçen seferde siyah gelmişmiydi die düşünüorum hatırlamıorumHayırlı ve güzel haberlerle inşallah. Jel kullanınca o oluyo. Tortusu birikiyo. Sonra atıyo kendi kendine vücut
kanda baktırdımİdrardamı gördün canım?
İdrar yapmıltın dimi bide ovitrellanın etkisi bitmiş olur drğil mi çünkü onu vutulunca mutlaka çizgiyi çifliyo
Evet bende bir sonraki adeti bekliyorum, pozitif sonuçları alanlar İçin çok seviniyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı olurBurcu, whiteangel, masal ve hilal sonraki adeti bekliyorlar değil mi?
Çok iyi canım şimdi sıra kalp atımında14. Gün beta hcg 1145 çıkmış kızlar
16 sinda keseyi görelim de ondan 12 gün sonra da kalp atışı için gidecekmişimÇok iyi canım şimdi sıra kalp atımında
Ayy canimmm gozun aydinnnn ikiz mi yoksa masallah deger cok iyi.14. Gün beta hcg 1145 çıkmış kızlar
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın şekerler ben yarın sabah kan vermeye gidiorum sonunda bakalım ne çıkıcak :)
Hiç bilmiyorumAyy canimmm gozun aydinnnn ikiz mi yoksa masallah deger cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?