Ben keseyi görmeye iki kere gtmek istemedm kalp atımını görmek için ne zamana randevu alayım dedim ilk kan testinden 15 gün sonrasına al dedi. 19una kalp için gidicem16 sinda keseyi görelim de ondan 12 gün sonra da kalp atışı için gidecekmişim
İkiz için düşğk gibi geldi benim 10. Günde 867 idi. Allahtan hayırlsı inşallahAyy canimmm gozun aydinnnn ikiz mi yoksa masallah deger cok iyi.
Hayırlısı canım, sağ salim görelim de, mecbur bekleyeceğiz. Banada ikiz için değer düşük geldiBen keseyi görmeye iki kere gtmek istemedm kalp atımını görmek için ne zamana randevu alayım dedim ilk kan testinden 15 gün sonrasına al dedi. 19una kalp için gidicem
İkiz için düşğk gibi geldi benim 10. Günde 867 idi. Allahtan hayırlsı inşallah
Aminnnn..Hiç bilmiyorumdarısı sizlere, önümüzde ki cuma tek çift belli olur inşallah
Bi dene bi denedirrrr. eli ayagi duzgun saglikli olsun hayirli evlat olsun cok cektirmeden buyusun ciksin icerden.Hayırlısı canım, sağ salim görelim de, mecbur bekleyeceğiz. Banada ikiz için değer düşük geldi
heyecanlı bekleyiş bitmiyor, sonu güzel olsun inşallahAminnnn..Senden 1 gun oncede benim kan verme gunum. Eger persembe buralarda olmazsam bilin depresyona girmisimdir. Yok hemen yazmissam sevincten kafayi yiyorumdur.
demek ki vuran hemşire ie de alakası varBi dene bi denedirrrr. eli ayagi duzgun saglikli olsun hayirli evlat olsun cok cektirmeden buyusun ciksin icerden.bende geldim igneden yeni biri gelmis kan alan. Ayy eli bir hafifti anlatamam igneyi yapti mi emin olamadim valla pamuga baktim kan varmi diye. Yani garip kacmicani bilsem sarilicaktim kiza. Oncekinde 3 gun arkami kullanamadim bunda da hic hissetmedim cok sukur yaa
En yumurta toplanmayacaksa lucrin neden başlandı anlamadım canım? Benim akrabam adet sonrası transfere 3 ilaçla başladı rahimi kalınlaştırmak için, içlerinde lucrin yok.Kızlar benim.yumjrtalar toplandı adet oldum şuan doktor lucrin başla demiş sonraki adetten sonra transfer olucakmis böyle mi oluyor
Bende herkes için heyecanlıyım gerçekten yaa inşallah sevinç gözyaşlarıyla yazarsınvalla bende çok heyecanlıyım :)
MAşallah tatlım çok güzel rabbim sağlıkla ilerletsin kucağına aldırsın14. Gün beta hcg 1145 çıkmış kızlar
Benimde cumartesi kan verme günüm ama eğer idrarda görürsem çrşmba veya perşembe cuma günü giderim kan vermeyeAminnnn..Senden 1 gun oncede benim kan verme gunum. Eger persembe buralarda olmazsam bilin depresyona girmisimdir. Yok hemen yazmissam sevincten kafayi yiyorumdur.
amin inş Allah hepimiz iyi haberler alalım :)
ohh ohh maşAllah14. Gün beta hcg 1145 çıkmış kızlar
Bnde analmadim walla ne yapıyor bunlarEn yumurta toplanmayacaksa lucrin neden başlandı anlamadım canım? Benim akrabam adet sonrası transfere 3 ilaçla başladı rahimi kalınlaştırmak için, içlerinde lucrin yok.
MAşallah tatlım çok güzel rabbim sağlıkla ilerletsin kucağına aldırsın
Darısı biz bekleyenlere inşallah
Sağolun kızlar, darısı sizlere :)ohh ohh maşAllah
Evet canım, ben hepsini sağlık ocağına gidip yazdırıyorum. Özel alsan pahalı. Ne gerek var. Igne için de doktora gidince rapor çıkarmayı düşünüyorum.Kizlar bisey sorucam. Igneyi tedavi gordugum hastanede vurdurdum. Doktorum cumadaymis o yuzden ilac yazan bayan doktorun yanina girdim kaseli imzali kagit alip ignemi aksamlari baska hastanede yaptiririm diye. O esnada bana biten ve kullanman gereken ilacin varsa saglik ocaginda doktoruna yazdirabilirsin dedi. Nasil yani fitili falan yazdirabilirmiyim dedim evet yazar sigorta karsiliyo ilaclari. Bundan sonra direk kendin almaya kalkarsan pahali olur doktoruna yazdirirsan daha uyguna gelir dedi. Sizinkiler boyle bisey dedi mi?
Tesekkur ederim canim. Zaten suan kullanmam gereken ilaclar masallah uzun sure idare eder beni. Persembe gunu cikan sonuca gore artik yaa tamam ya devam olacak ilaclara.Evet canım, ben hepsini sağlık ocağına gidip yazdırıyorum. Özel alsan pahalı. Ne gerek var. Igne için de doktora gidince rapor çıkarmayı düşünüyorum.
Rica ederim canım. Inşallah pozitif sonucu alıp ilaçlara devam edersin :)Tesekkur ederim canim. Zaten suan kullanmam gereken ilaclar masallah uzun sure idare eder beni. Persembe gunu cikan sonuca gore artik yaa tamam ya devam olacak ilaclara.
Ediyorum tabiki canım. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Sonuçlarıniz pozitif olsun inşallahC A N O maşallah kız darısı başımıza hepimize dua et hamişlerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?