Allahtan ümit kesilmez canım, bakmışsın kan değerin yukselivermis. Inşallah giderek kat kat yükselirMerhaba arkadaslar. Dün 10. Günümdü betahcg 4.72 çıktı. YıkıldıM resmen. Doktoruma attım sonucu pazartesi tekrarla ilaclari bırakma dedi. Yukselirmi dedim olabilir dedi. Bugunde embriyolog aradı. Aynı şeyleri söyledi. Öyle örnekler var dedi. Yarın adet günüm normalde. Hiç umudum kalmadı. Allah hamile kalanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah.Allahtan ümit kesilmez canım, bakmışsın kan değerin yukselivermis. Inşallah giderek kat kat yükselir
Rabbim dayanma gücü versin canım. Inşallah bebeğin kendiliğinden gelir.Kızlar, ben de kötü haber vermek istemezdim ama malesef negatif çıktı. Bugün transferden sonra 10. Günümdü kan verdim 0,100 çıktı. 3. Gün embriyosuydu
Claxane iğnem bitmişti pozitifi görürsek yeni kutuyu alırım demiştim ama hayaller suya düştü
Amin inşallah canım. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Rabbim dayanma gücü versin canım. Inşallah bebeğin kendiliğinden gelir.
Doktor bir neden olmasa ilaçlara devam et demezdi umudunu kesme üzme kendiniMerhaba arkadaslar. Dün 10. Günümdü betahcg 4.72 çıktı. YıkıldıM resmen. Doktoruma attım sonucu pazartesi tekrarla ilaclari bırakma dedi. Yukselirmi dedim olabilir dedi. Bugunde embriyolog aradı. Aynı şeyleri söyledi. Öyle örnekler var dedi. Yarın adet günüm normalde. Hiç umudum kalmadı. Allah hamile kalanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Üzülme Allah sagliklisini nasip etsin önce saglikKızlar, ben de kötü haber vermek istemezdim ama malesef negatif çıktı. Bugün transferden sonra 10. Günümdü kan verdim 0,100 çıktı. 3. Gün embriyosuydu
Claxane iğnem bitmişti pozitifi görürsek yeni kutuyu alırım demiştim ama hayaller suya düştü
İnşallah kalbimizde ki olur. Teşekkür ederimDoktor bir neden olmasa ilaçlara devam et demezdi umudunu kesme üzme kendini
Neden oyle düşünüyorsun ki. Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak. Maddi manevi çok emek harcaniyor bu tedavi için. Umidini yitirmemeye çalış lütfen. Allah gonlune gore versin. Pozitif sonuçlar alin inşallah.Ya niye bilmiyorum benim hiç umudum yok tutmadigina inaniyorum.sanki butun iğneleri boşa vuruluyorum. 7 kasimda transver oldum. kendime pek dikkat etmiyorum.zaten tutmadi diyorum.bu gunler gecsede ögrensem biran once.
4 yildir olmuyor sanki buda olmicak gibi surekli negatif gormekten umutsuzluga kapildim. Tek emriyo transveri oldu oda orta kalite.sanirim oyuzden.rahim kalinlogimda sinirdaydi.8mm.ya cok isterim Allah insallah hepimize mucizesini gosterirNeden oyle düşünüyorsun ki. Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak. Maddi manevi çok emek harcaniyor bu tedavi için. Umidini yitirmemeye çalış lütfen. Allah gonlune gore versin. Pozitif sonuçlar alin inşallah.
Eşin evdeyken yapsın. Ani harekette ne olacağı belli olmaz. .Kızlar evi süpürmem lazım ama neden tehlikeli ev süpürmek?
Ev süpürmek rahim kaslarını çok çalıştırıyor o yüzden süpürmeyin bırakın pis kalsın 10 günde birşey olmazKızlar evi süpürmem lazım ama neden tehlikeli ev süpürmek?
Ev süpürmek rahim kaslarını çok çalıştırıyor o yüzden süpürmeyin bırakın pis kalsın 10 günde birşey olmaz
Bende dün eşim evdeydi o süpürdü çamaşırımı topladı bende şimdi katlıycam
Rabbim vermek istedikten sonra hepsi boş merak etmeyin4 yildir olmuyor sanki buda olmicak gibi surekli negatif gormekten umutsuzluga kapildim. Tek emriyo transveri oldu oda orta kalite.sanirim oyuzden.rahim kalinlogimda sinirdaydi.8mm.ya cok isterim Allah insallah hepimize mucizesini gosterir
Canim benimde 3.gunum sadece kasiklarim agriyor adet olacak gibi ama bu zaten normalmis.yani bir belirti degil.Kızlar dondurulmuşlarla deneyen hamişler moral verin şu kardeşinize 3.gün ve hiç bir belirtim yok kasık sancısı batmasıdüşündükçe moralim bozuluyor
Benim de 3. Gün dondurulmuş ben de hiç bir şey hissetmiyorum. Hayırlısı olsun.Kızlar dondurulmuşlarla deneyen hamişler moral verin şu kardeşinize 3.gün ve hiç bir belirtim yok kasık sancısı batmasıdüşündükçe moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?