2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar siz hep yatıyomusunuz ya oturup örgümü yapayım diyorum can sıkıntıma iyi gelir diye bu seferde vicdan yapıyorum
Normalde hep yatmıyorum ayaktan işlerimi yapıyorum oğlumlada oynuyorum ama

Kızlar siz hep yatıyomusunuz ya oturup örgümü yapayım diyorum can sıkıntıma iyi gelir diye bu seferde vicdan yapıyorum
Normalde hep yatmıyorum ayaktan işlerimi yapıyorum oğlumlada oynuyorum ama

Yoo ben transferden sonra bile yatmadım. Hatta eşimle akşamları çıkıyoruz yürüyüşe bile gidiyoruz. Karnım ağrırsa bi kafede oturup dinlenip geri eve geliyoruz. Sadece transfer sonrası çıkmadım evden ondada film izledim 2 tane onlar bitene kadar uzandım. Hemşire bu çok korkulacak bişey değil eşinle birlikte oluyorsun kalkıp duşunu alıp hayatına dönüyorsun buda onun gibi, asıl çok hareketsizlik rahim kanlanmasını azaltıp tutunmasını engelliyor diyince ben rahat davrandım.

Bende sadece 1 saat yattım hastanede transfer sonrası evde yemek çocuk normal hayatıma devam temizlik harici ama oturacağım zaman uzanıyorum oturmuyorum sadece banada doktorum koyduğumuz yeri gördün öyle ordan kolayca düşecek bir yerde değil dedi
Yinede insan vicdanen rahat olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…