Insallah ya sagol guzel seyler duymak iyi geliyor.Rabbim vermek istedikten sonra hepsi boş merak etmeyin
Oğlumda tek embriyo idi allaha şükür tek çift farketmez inşallah nasip eder Allah sizede
Doktorum 8 mm olduktan sonra sıkıntı yok demişti bana
Kasık ağrısıda yerleşme belirtilerinden deniyor rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallahCanim benimde 3.gunum sadece kasiklarim agriyor adet olacak gibi ama bu zaten normalmis.yani bir belirti degil.
İnsan kendini dinleyip duruyor elde olmadanBenim de 3. Gün dondurulmuş ben de hiç bir şey hissetmiyorum. Hayırlısı olsun.
İnşAllah canım bnm kanı verdim 1 saat oldu beklemedeyim 3-4 saat dediler ama yakın zamanda aralar
O kadar surmuyor, benim 30 dkya çıktı. Hayırlı haberler gelsin de beklemek bişey değilİnşAllah canım bnm kanı verdim 1 saat oldu beklemedeyim 3-4 saat dediler ama yakın zamanda aralar
Heyecann yaptım yaa hadi hayırlı haberler inşallahİnşAllah canım bnm kanı verdim 1 saat oldu beklemedeyim 3-4 saat dediler ama yakın zamanda aralar
İnşAllah canım bnm kanı verdim 1 saat oldu beklemedeyim 3-4 saat dediler ama yakın zamanda aralar
yok bizimki sürüyor o kadar çünkü klinik şişlide labarotuara yolluıo sonuç ordan gelioO kadar surmuyor, benim 30 dkya çıktı. Hayırlı haberler gelsin de beklemek bişey değil
hiç idrar testi yapmadım bugün 12. günHeyecann yaptım yaa hadi hayırlı haberler inşallah
Kaçıncı gün bugün idrar testi yapmışmıydın hiç
Hayırlısı olsunyok bizimki sürüyor o kadar çünkü klinik şişlide labarotuara yolluıo sonuç ordan gelio
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniİnşAllah canım bnm kanı verdim 1 saat oldu beklemedeyim 3-4 saat dediler ama yakın zamanda aralar
Kızlar siz hep yatıyomusunuz ya oturup örgümü yapayım diyorum can sıkıntıma iyi gelir diye bu seferde vicdan yapıyorum
Normalde hep yatmıyorum ayaktan işlerimi yapıyorum oğlumlada oynuyorum ama
Bende sadece 1 saat yattım hastanede transfer sonrası evde yemek çocuk normal hayatıma devam temizlik harici ama oturacağım zaman uzanıyorum oturmuyorum sadeceYoo ben transferden sonra bile yatmadım. Hatta eşimle akşamları çıkıyoruz yürüyüşe bile gidiyoruz. Karnım ağrırsa bi kafede oturup dinlenip geri eve geliyoruz. Sadece transfer sonrası çıkmadım evden ondada film izledim 2 tane onlar bitene kadar uzandım. Hemşire bu çok korkulacak bişey değil eşinle birlikte oluyorsun kalkıp duşunu alıp hayatına dönüyorsun buda onun gibi, asıl çok hareketsizlik rahim kanlanmasını azaltıp tutunmasını engelliyor diyince ben rahat davrandım.
OhhhhEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Maşallah maşallahEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Amin inşAllah bu sefer kucağıma almak nasip olsunOhhhhmaşallahh çok sevindim
Sağlıkla ilerlesin kucakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?