- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Allah razı olsun bende sevindim ya sonunda bitti gergin bekleyişMaşallah maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin çok sevindim
Bekleyiş hiç bitmiyor :)Allah razı olsun bende sevindim ya sonunda bitti gergin bekleyiş
orası ölede ya tutmazsa die bu seferki çok gergin bekleyişti geçti çok şükürBekleyiş hiç bitmiyor :)
Ohh maşallah maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahnapımC A N O eklimmi gebelik takvimi pazartesini mi beklim
Arka arkaya doğum yapıyoruz, Allah kısmet ederseorası ölede ya tutmazsa die bu seferki çok gergin bekleyişti geçti çok şükür
Canım artık bi tablo yaparsı. Sat kalp atımı cinsiyet şehir yaş vs.. ne dersinArka arkaya doğum yapıyoruz, Allah kısmet ederse
Yapacağım inşallahCanım artık bi tablo yaparsı. Sat kalp atımı cinsiyet şehir yaş vs.. ne dersin
Hayırlı olsun. Bizlere de dua edin..Evet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Allah razı olsunOhh maşallah maşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllahHayırlı olsun. Bizlere de dua edin..
Aynen öle Allah nasip ederse zamanında doğarlarsa arka arkaya :)Arka arkaya doğum yapıyoruz, Allah kısmet ederse
Hayırlı olsun... Sağlıkla kucağına al inşallah..Evet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Sen kendin görüyorsan vardır. Hergün tekrarla, giderek koyulasacak :)Kızlar ben idrar testi yaptım 5. Gün embriyosu 6. Günüm bugün özellikledeC A N O sana söylüyorum o kadar silik o kadar silik ki ikinci çizgi anlatamam yani büyütecekle falan görebiliyorum anca inşallah devamı gelir çizgilerim koyulaşır ama sende 4. Gün çok silik çıkmıştı 6. Gün daha belirgindi benim çok çok belirsiz moralim biraz bozuldu açıkçası
Sen kendin görüyorsan vardır. Hergün tekrarla, giderek koyulasacak :)
Canim hayirli olsun çok sevindim.darisi başimizaAynen öle Allah nasip ederse zamanında doğarlarsa arka arkaya :)
Allah razı olsun cümlenizin başına inşAllahCanim hayirli olsun çok sevindim.darisi başimiza
Allah razı olsun çizgi silikte olsa varsa ümit her zaman vardır 2 gün snra tekrar yap yine silik çıksa bile üzülme kan testi herşeyin sonucunu belirlio
Amin inşAllahHayırlı olsun... Sağlıkla kucağına al inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?