- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Canim cok sevindim sağlıklı sekilde kucağina alırsın insallah yavrunuEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Allah razı olsun çizgi silikte olsa varsa ümit her zaman vardır 2 gün snra tekrar yap yine silik çıksa bile üzülme kan testi herşeyin sonucunu belirlio
Gozun aydinn hamisler cogaliyooooEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
hayirli olsun cnmm beraber baslicaz o zaman benim bat 3 aralikKizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Evet son adet tarihi canım
Hayırlısı olsun canım, Rabbim tez kavustursun. Gözünüz aydın, cok sevindimKizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Kizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Hayirli olsun canim darisi bize insallah. Cook heyecanliyim. Daha once hic gebe kalmadim. Kanda artisi gorursem ruya gibi olcak banaAynen öle Allah nasip ederse zamanında doğarlarsa arka arkaya :)
Ozaman sırada testi bekleyen yeni annemiz kim
Benimde cumartesi ama ben cuma kan veririm.oncesinde de idrarda yapacamHülya galiba onun çarşamba benim cumartesi
Benimde cumartesi ama ben cuma kan veririm.oncesinde de idrarda yapacam
Sende bir umut var silikte olsa biseyler gordün testte.Benimde cumartesi ben bugün yaptım idrarı panikten devamıda gelir
Allah razı olsun cnm bnm darısı hepinizin başına inşAllahCanim cok sevindim sağlıklı sekilde kucağina alırsın insallah yavrunu
Gözün aydın tatlımKizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Ben bi hesaplama sitesinden baktım normal gebelik adet tarihinden hesaplanır dio embriyo tarnsfer günü yada blastokist transfer gününüzğ yazın dedi öle hesaplattıEvet son adet tarihi canım
Canım ben geçen seferki hamileliğimde transfer günüme göre doktorum ayarladı sat’ni. 30 ekimde döllediler 15 ekimi sat saydı. Şimdide opu zamanımdan 15 çıkaracağım yineBen bi hesaplama sitesinden baktım normal gebelik adet tarihinden hesaplanır dio embriyo tarnsfer günü yada blastokist transfer gününüzğ yazın dedi öle hesaplattı
Bakalım bnmde doktorum söler zamanını şimdilik böle kalsınCanım ben geçen seferki hamileliğimde transfer günüme göre doktorum ayarladı sat’ni. 30 ekimde döllediler 15 ekimi sat saydı. Şimdide opu zamanımdan 15 çıkaracağım yine
Ben doğum yaptım. Oglumda adet gününden hesapladilar. Transfer gününden değil. Doktorunuza sorunBakalım bnmde doktorum söler zamanını şimdilik böle kalsın
Masallah canimmm gozun aydin sagsalim kucagina almakta nasip olsunnnnEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?