- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
Keske soyleseydin cnm nolcak sanki. Dinlen iyice cok yorma kendini.Ayy kizlar bugun kapi komsum geldi tup bebekten haberi yok soylememistim tutarsa supriz yaparim. Once oglunu yolladi oglumla oynasin diye kabul ettim bana gelicek anladim. Salonda yatiyorum normalde hemen yatagi yorgani topladim bi kat supurdum dedigim gibi geldi. cok egilip kalkmak zorunda kaldim. kasiklarima agrilar girdi belim ayrildi. fitilimi saatinden 1 bucuk saat sonra kullanabildim. soylememis olmak cok zor oldu yaa. Gidince hemen fitilimi kullanip uzandim. Bu esnada akintim falan oldu korkuttu
Neden kendini o kadar kastınki canım yaaAyy kizlar bugun kapi komsum geldi tup bebekten haberi yok soylememistim tutarsa supriz yaparim. Once oglunu yolladi oglumla oynasin diye kabul ettim bana gelicek anladim. Salonda yatiyorum normalde hemen yatagi yorgani topladim bi kat supurdum dedigim gibi geldi. cok egilip kalkmak zorunda kaldim. kasiklarima agrilar girdi belim ayrildi. fitilimi saatinden 1 bucuk saat sonra kullanabildim. soylememis olmak cok zor oldu yaa. Gidince hemen fitilimi kullanip uzandim. Bu esnada akintim falan oldu korkuttu
Kizlar bisey sorucam transfer gununden kan testi gunune kadar hesaplarken transferin ilk gununu saymiyoruz dimi? Yani ben ayin 5inde transfer oldum bugun 10u (ayin 6si - 1gun) yani 5.gun dimi bugun?
Benimde cumartesi kan verme günü ama ben çrşmba idrar yapıcam cuma kan vericem inşallah çıkarsaBenimde cumartesi ama ben cuma kan veririm.oncesinde de idrarda yapacam
Sağol sekerim evet ikimizinde aynı döneme denk geliyor hakkımizda hayırlısıGozun aydinn hamisler cogaliyoooo
hayirli olsun cnmm beraber baslicaz o zaman benim bat 3 aralik
Sagol canim insallah hepimiz guzel haberler alırız sırada sen varsın merakla sonucunu bekliyoruzaayyssee34 seninde gozun aydin canimmm 3 guzel bebisin hazir yani. Guzel haberler al insallahhh
Sagol sekerimGözün aydın tatlım
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallahEvet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Saol cnm Allah razı olsun cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım inşAllahMasallah canimmm gozun aydin sagsalim kucagina almakta nasip olsunnnn
Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Transverin hangi gundu benim carsamba 10 gun sonra test yap dediler insallah hayirli haberler veririz.Benimde cumartesi kan verme günü ama ben çrşmba idrar yapıcam cuma kan vericem inşallah çıkarsa
Insanin kendini koruma psikolojisi ben de inanmak istemedim direndim ama pozitif gordumYa niye bilmiyorum benim hiç umudum yok tutmadigina inaniyorum.sanki butun iğneleri boşa vuruluyorum. 7 kasimda transver oldum. kendime pek dikkat etmiyorum.zaten tutmadi diyorum.bu gunler gecsede ögrensem biran once.
Tebrik ederim:)Evet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Süper sevindirici haber:)Kizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Evet benim gittiğin merkez de öyle hesapliyoKizlar bisey sorucam transfer gununden kan testi gunune kadar hesaplarken transferin ilk gununu saymiyoruz dimi? Yani ben ayin 5inde transfer oldum bugun 10u (ayin 6si - 1gun) yani 5.gun dimi bugun?
Benimde çarşmbaydı canım banada 10 gün sonra dedi doktorTransverin hangi gundu benim carsamba 10 gun sonra test yap dediler insallah hayirli haberler veririz.
Günaydınlarr... Sanırım Bi dahaki hafta sonunu iple çeken kişi sayısı baya varGünaydın kızlar gün sayan güzel anne adayları hamileyim şimdi ben diye gezen taZe annelerbir dahaki hafta sonunu iple çekenler olarak bende burdayım
Benimde cumartesi ama bende salı çrşmba idrar yaparım gibi geliyorGünaydınlarr... Sanırım Bi dahaki hafta sonunu iple çeken kişi sayısı baya varbende cumayı bekliyorum ama çarşambadan başlarım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?