2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar bisey sorucam transfer gununden kan testi gunune kadar hesaplarken transferin ilk gununu saymiyoruz dimi? Yani ben ayin 5inde transfer oldum bugun 10u (ayin 6si - 1gun) yani 5.gun dimi bugun?

Ayy kizlar bugun kapi komsum geldi tup bebekten haberi yok soylememistim tutarsa supriz yaparim. Once oglunu yolladi oglumla oynasin diye kabul ettim bana gelicek anladim. Salonda yatiyorum normalde hemen yatagi yorgani topladim bi kat supurdum dedigim gibi geldi. cok egilip kalkmak zorunda kaldim. kasiklarima agrilar girdi belim ayrildi. fitilimi saatinden 1 bucuk saat sonra kullanabildim. soylememis olmak cok zor oldu yaa. Gidince hemen fitilimi kullanip uzandim. Bu esnada akintim falan oldu korkuttu

Keske soyleseydin cnm nolcak sanki. Dinlen iyice cok yorma kendini.

Neden kendini o kadar kastınki canım yaa
Valla bugün benimde aprtmdn komşu abla merdiven istemeye geldi dedim gel içeri sen al yerinden ben kaldıramam niye dedi söyledim
Yoksa bende pek kimseye söylemedim eşimin ailesi tarafından kimse bilmiyor
Bugünde iki yakın arkadaşım geldi dolmaları çörekleri yapmışlar geldiler yedik içtik topladılar evimi süpürdüler Allah razı olsun

Ya niye bilmiyorum benim hiç umudum yok tutmadigina inaniyorum.sanki butun iğneleri boşa vuruluyorum. 7 kasimda transver oldum. kendime pek dikkat etmiyorum.zaten tutmadi diyorum.bu gunler gecsede ögrensem biran once.
Insanin kendini koruma psikolojisi ben de inanmak istemedim direndim ama pozitif gordum
Evet kızlar sonuç geldi 226.1 :) pazartesi tekrar test artışa bakılacak ilaçlara şuanlık aynen devam
Tebrik ederim:)
Kizlar embriyolar genetikten gelmış 3 tane sağlıkli embriyom var adet olunca gidicem takribi aralıgın ilk haftası☺☺☺☺☺☺
Süper sevindirici haber:)
Kizlar bisey sorucam transfer gununden kan testi gunune kadar hesaplarken transferin ilk gununu saymiyoruz dimi? Yani ben ayin 5inde transfer oldum bugun 10u (ayin 6si - 1gun) yani 5.gun dimi bugun?
Evet benim gittiğin merkez de öyle hesapliyo

Günaydın kızlar gün sayan güzel anne adayları hamileyim şimdi ben diye gezen taZe anneler bir dahaki hafta sonunu iple çekenler olarak bende burdayım
Günaydınlarr... Sanırım Bi dahaki hafta sonunu iple çeken kişi sayısı baya var bende cumayı bekliyorum ama çarşambadan başlarım gibi hissediyorum

Günaydınlarr... Sanırım Bi dahaki hafta sonunu iple çeken kişi sayısı baya var bende cumayı bekliyorum ama çarşambadan başlarım gibi hissediyorum
Benimde cumartesi ama bende salı çrşmba idrar yaparım gibi geliyor silik görürsem inşallah cuma kan veririm
Düşündükçe heyecan panik stres günler çabuk geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…