- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
AminBenimde cumartesi ama bende salı çrşmba idrar yaparım gibi geliyorsilik görürsem inşallah cuma kan veririm
Düşündükçe heyecan panik stres günler çabuk geçsin
Senin yaşadigin bu durumu bende yasamaya basladim ayni anlattigin gibi.acaba herkeste mi boyle oluyor.Anamm agrilar girip girip cikiyo hayrolsun insallahhh. Bi de dunden beri sunu farkettim kizlar. Ozellikle fitil kullananlar yardimci olun. Normalde fitilin nerdeyse tamami akar cikardi. Ic camasirima tuvalete gorurdum yani. Dunden beri koydugum fitilden emin olamiyorum eriyip sanki kayboluyo tamami. Onun yerine su gibi akinti geliyo arada. Doktoru arasam mi napsam.
Aynen 12siyle başlayan hafta benim için de çok önemli dün gece uykum kaçtı resmen ya heyecandanGünaydınlarr... Sanırım Bi dahaki hafta sonunu iple çeken kişi sayısı baya varbende cumayı bekliyorum ama çarşambadan başlarım gibi hissediyorum
Allahım sonumuzu hayır etsin inşallahAynen 12siyle başlayan hafta benim için de çok önemli dün gece uykum kaçtı resmen ya heyecandan
Dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.. İnşallah tutmuştur bu sefer ve yavruna kardeş gelir...Merhaba arkadaslar
Bende carsamba/persembe test yapacagim
3 kasim transferim oldu..
Ilk 4 gun goguslerde hassasiyet ve karnimda hafif regl agrisi gibi agrilar oldu ama sonrasinda kesildi bu benim 7.ci tup bebek denemem ve her defasinda ayni seyleri yasiyorum... umit allahtan kesilmez fakat bu defa’da olmadi sanki
Bu arada tek tesellim 6,5 yasinda bir kizim var 11 sene sonra oldu ve rabbim onu dogal yollardan verdi... hic bir tup bebek tedavim positiv olmadi bugune kadar... 5,5 senedir kardes icin ugrasiyoruz...
rabbim hepimizin gonlune gore versin insaallah
Dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.. İnşallah tutmuştur bu sefer ve yavruna kardeş gelir...
Saoll canım bnm çok teşekkür ederimakademi1994 Canm benim hayirlİ olsun cok sevindim
Keske soyleseydin cnm nolcak sanki. Dinlen iyice cok yorma kendini.
Ne biliyim kizlar duyulsun istemiyorum. Zaten cok yakin degildik komsumla su siralar gelip gitmeye basladik birbirimize. Aksam hemen uzandim kasiklarim degilde rahmimde cizirdamalar oldu tam ortasi hissettim. odum koptu hatta varda bisey ayriliyomu diye. Sonra wc icin kalkicaktim sag tarafima bicak saplandi sanki anlik oldu hemen geri uzandim. Cok sukur lekelenme vs. Yasamadim. Yorulmusum ama bunu anladim. Bugunde kahvalti hazirladim. sofrayi esim kaldirdi evi supurdu gule gule yarildim supurgenin ucu yamulmus tutamaz duzetleyemez abuk subuk hareketler.Neden kendini o kadar kastınki canım yaa
Valla bugün benimde aprtmdn komşu abla merdiven istemeye geldi dedim gel içeri sen al yerinden ben kaldıramam niye dedi söyledim
Yoksa bende pek kimseye söylemedim eşimin ailesi tarafından kimse bilmiyor
Bugünde iki yakın arkadaşım geldi dolmaları çörekleri yapmışlar geldiler yedik içtik topladılar evimi süpürdüler Allah razı olsun
Kaçıncı günde böyle oldu?Senin yaşadigin bu durumu bende yasamaya basladim ayni anlattigin gibi.acaba herkeste mi boyle oluyor.
Rabbim inşallah kızınıza bir kardeş nasip eder hayırlısıyla sizde bu yaşadıklrınızı ileride onlara mutlulukla anlatırsınızMerhaba arkadaslar
Bende carsamba/persembe test yapacagim
3 kasim transferim oldu..
Ilk 4 gun goguslerde hassasiyet ve karnimda hafif regl agrisi gibi agrilar oldu ama sonrasinda kesildi bu benim 7.ci tup bebek denemem ve her defasinda ayni seyleri yasiyorum... umit allahtan kesilmez fakat bu defa’da olmadi sanki
Bu arada tek tesellim 6,5 yasinda bir kizim var 11 sene sonra oldu ve rabbim onu dogal yollardan verdi... hic bir tup bebek tedavim positiv olmadi bugune kadar... 5,5 senedir kardes icin ugrasiyoruz...
rabbim hepimizin gonlune gore versin insaallah
Benim bazen geliyor bazen gelmiyor ama ben onu fazla ileri itip itememeye veya koydukdan sonra uzun müttet uzanıp uzanmayaya bağlıyorumSenin yaşadigin bu durumu bende yasamaya basladim ayni anlattigin gibi.acaba herkeste mi boyle oluyor.
Catsamba gunu transver olmustum dün ve bugun farkettimKaçıncı günde böyle oldu?
Ben de resmen belirti arıyorum kendimde Cuma oldu transferim. Biraz erken tabi ama insan çok merak ediyorCatsamba gunu transver olmustum dün ve bugun farkettim
Olabilir tabi.peki bisey soracam fitili koyarken hiç rahimde bir degisiklik hissediyormusunuz.Benim bazen geliyor bazen gelmiyor ama ben onu fazla ileri itip itememeye veya koydukdan sonra uzun müttet uzanıp uzanmayaya bağlıyorum
Sorma ya hic bukadar heyecanla bekleyecegimi tahmin etmemistim.çok kendimi dinliyorum.Ben de resmen belirti arıyorum kendimde Cuma oldu transferim. Biraz erken tabi ama insan çok merak ediyor
Rabbim inşallah kızınıza bir kardeş nasip eder hayırlısıyla sizde bu yaşadıklrınızı ileride onlara mutlulukla anlatırsınız
İnsanın bir çocugu olduktan sonra çok istemez çok aramaz sanıyor ama öyle olmuyor 3 yaşındaki oğlum bile anne hadi markete gidelim kardeş alalım diyor sırf onun için bizde tekrar istedik
Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah
Olabilir tabi.peki bisey soracam fitili koyarken hiç rahimde bir degisiklik hissediyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?