2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba arkadaslar
Bende carsamba/persembe test yapacagim
3 kasim transferim oldu..
Ilk 4 gun goguslerde hassasiyet ve karnimda hafif regl agrisi gibi agrilar oldu ama sonrasinda kesildi bu benim 7.ci tup bebek denemem ve her defasinda ayni seyleri yasiyorum... umit allahtan kesilmez fakat bu defa’da olmadi sanki
Bu arada tek tesellim 6,5 yasinda bir kizim var 11 sene sonra oldu ve rabbim onu dogal yollardan verdi... hic bir tup bebek tedavim positiv olmadi bugune kadar... 5,5 senedir kardes icin ugrasiyoruz...
rabbim hepimizin gonlune gore versin insaallah

Senin yaşadigin bu durumu bende yasamaya basladim ayni anlattigin gibi.acaba herkeste mi boyle oluyor.

Dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.. İnşallah tutmuştur bu sefer ve yavruna kardeş gelir...

Keske soyleseydin cnm nolcak sanki. Dinlen iyice cok yorma kendini.
Ne biliyim kizlar duyulsun istemiyorum. Zaten cok yakin degildik komsumla su siralar gelip gitmeye basladik birbirimize. Aksam hemen uzandim kasiklarim degilde rahmimde cizirdamalar oldu tam ortasi hissettim. odum koptu hatta varda bisey ayriliyomu diye. Sonra wc icin kalkicaktim sag tarafima bicak saplandi sanki anlik oldu hemen geri uzandim. Cok sukur lekelenme vs. Yasamadim. Yorulmusum ama bunu anladim. Bugunde kahvalti hazirladim. sofrayi esim kaldirdi evi supurdu gule gule yarildim supurgenin ucu yamulmus tutamaz duzetleyemez abuk subuk hareketler. bi de aramis anneme beni sikayet ediyo tok karnina calistiriyo beni diyo cocuklara isim buldum diyo anamda garibim test yaptimda cikmis sandi seviniyodu.

Rabbim inşallah kızınıza bir kardeş nasip eder hayırlısıyla sizde bu yaşadıklrınızı ileride onlara mutlulukla anlatırsınız
İnsanın bir çocugu olduktan sonra çok istemez çok aramaz sanıyor ama öyle olmuyor 3 yaşındaki oğlum bile anne hadi markete gidelim kardeş alalım diyor sırf onun için bizde tekrar istedik
Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah

Aynen canimm
Ama inan bunu daha once bilmezdim
Tam 11 sene sonra kizim oldu ama kizim kardes istemeye baslayinca ve olmayinca insanin resmen ici aciyor sizliyor... benim kizim cook duygusal 2 sene once turkiyede istanbulda bahcecide denemistim ve kizimiz yanimizdaydi ve herseyi anliyordu ve takip ediyordu.. ikiz kardes istiyorum deyip duruyor yillardir... sonuc negatif olunca en cok zorlandigim tarafi kizima nasil soyliyecegim olmustu... yavrum duygunda inanin 8 ay depresyona girdi en sonunda ogretmeni sordu R.... neyi var haftalardir tanidigimiz kiz degil deyince ogretmenine durumunu anlattim... ve inanin hala iki gunde bir kardeslerim diye hayal ettigini duyuyoruz hatta kuculmus esyalarini kimseye verdirmiyor neymis kardeslerine sakliyacakmi...
rabbim elbette once olmayanlara nasip etsin diyorum ve bizlerede tekrar anne olmayi nasil etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…