2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Benim oğlumda 7 sene üstüne tüp bebekle oldu
Ama keşke bu yaşanılanlardan kızınızın haberi olmasa psikolojisi için baya bir etkilenmiş zaten yavrum
Ben şu an bile oğlumun yanında kimseyi konuşturmuyorum olur inşallah hamile kalırsam 6 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum okuduğum çocuk gelişimcilerinde fikirleri bu yönde
Amin inşallah Rabbim el açıp evlat dilenen kim varsa nasip etsin

Ay canim seninde uzun sure olmamis...
Evet aslinda istemezdik ama istanbulda birakabilecegimiz hic kimse yoktu
Bu tedavimi ben tek basima istanbulda otellerde gecirdim kizim etkilenmesin anlamasin tedavi oldugumu... esim sadece 2 gun geldi opu oldugumda sonra beraber donduk beraber hollandaya 1 ay sonra transfer oldum.. ve ben yine yanliz istanbullarda kaldim cok sukur kuzenim gelebildi bir kac gun beraber gecirdik onun disinda bu sureci yanliz gecirmek zorunda kaldim sirf kizim hissetmesin diye...
Rabbim emeklerimizi bisa cikartmasin..
Rabbim senin oglunada ikiz kardes verir insaallah

Rabbim anneliği inşallah yeniden nasip eder

Allah yeniden anne olmayı nasip eder inşallah

Orada bu işlemleri yaptırmaya güvenmiyormusunuz o kadar yol baya zor oluyordur
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah rabbim hepimize burdan sevinçli haberlerimizi yzmayı nasip eder

Kızlar benim 7. Gün hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor aynı durumu yaşayan var mı ?
Bende akşam üstü eşim evi süpürdü bende yavaş yavaş viledayla sildim toz aldım ayakta kaldım biraz kasıklarım sancıdı şimdi uzanıyorum
Oğlumda 8 haftalık olana kadar baya olmuştu hatta doktora soruyordum her gittiğimde normal yerleşiyor panik yapma diyodu

Orada bu işlemleri yaptırmaya güvenmiyormusunuz o kadar yol baya zor oluyordur
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah rabbim hepimize burdan sevinçli haberlerimizi yzmayı nasip eder

Var canim fakat cok yanlisliklar yapiliyor ve en son teknologi kullanilmiyor... bana bildigimiz IVF yapildi son 5 tedavimde fakat turkiyede 2 tedavimdede IMSI
Bana gore turkiye daha tecrubeli turkiyede sadece tek “problem” biraz merkezlerin paraci olmalari..
Heleki yurtdisindan gelenlere daha’da kazik bana resmen 7bin tl fazla para istemisti klinik
Benden € fiyati istiyor.... sonra doktorla gorustum ve bu durumdan hosnut olmadigimi neden € fiyati veriliyor cok uzuldugumu belirttim
Neyse lafin kisasi oranin sorumlusuyla uzun bir konusmadan sonra turkiyedeki vatandas gibi para odedim...

Aynı durumdayız benimde eşim evi süpürdü bende baya yordum kendimi ondan korktum

Kızlar benm amh sonucum 2 yıl önce 2.60ti sonra baya düştü 1.60 a 1 aylık kur sonucu tekrar 2.07 yukselmis sizce iyi bi sonucmu amh degerim iyimi yani
1bucugun altı düşük sayılıyordu diye hatırlıyorum benim de böyle gelmişti yasa göre fena değil dedi doktor 1 yıl once 35 yaşında olculmustum

1bucugun altı düşük sayılıyordu diye hatırlıyorum benim de böyle gelmişti yasa göre fena değil dedi doktor 1 yıl once 35 yaşında olculmustum

Benimki 1.09 dondurulacak kadar olmuyor ama en azından 1 tanede olsa transfer edecek kadar çıktı. Çok olsa genetiğe gönderir en iyisini seçerdim ama eldekiler malum

Ah bu eslerin sapsalliklari
Gunaydinnn hanimlarrrr... kimler neler yapiyor bakalim son guncellemeyi yapalimm
Gunaydin canimm ben hala beklemedeyim zamam gecmek bilmiyorr 3 haftam kaldi. Sen napiyosunn test yapmayi dusunuyomusunn

Günaydın kızlar ben yine sabah idrar testi yaptım ikin gün önceki çizgiyle hiç bir farkı yok koyulaşma yok yani bugün 7. Gün kan testi için erken diye düşünüyoeum bayada canım sıkıldı nasip olmadı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…