Sanki daralmış şişmiş gibi birşey hissediyorumOlabilir tabi.peki bisey soracam fitili koyarken hiç rahimde bir degisiklik hissediyormusunuz.
Benim oğlumda 7 sene üstüne tüp bebekle olduAynen canimm
Ama inan bunu daha once bilmezdim
Tam 11 sene sonra kizim oldu ama kizim kardes istemeye baslayinca ve olmayinca insanin resmen ici aciyor sizliyor... benim kizim cook duygusal 2 sene once turkiyede istanbulda bahcecide denemistim ve kizimiz yanimizdaydi ve herseyi anliyordu ve takip ediyordu.. ikiz kardes istiyorum deyip duruyor yillardir... sonuc negatif olunca en cok zorlandigim tarafi kizima nasil soyliyecegim olmustu... yavrum duygunda inanin 8 ay depresyona girdi en sonunda ogretmeni sordu R.... neyi var haftalardir tanidigimiz kiz degil deyince ogretmenine durumunu anlattim... ve inanin hala iki gunde bir kardeslerim diye hayal ettigini duyuyoruz hatta kuculmus esyalarini kimseye verdirmiyor neymis kardeslerine sakliyacakmi...
rabbim elbette once olmayanlara nasip etsin diyorum ve bizlerede tekrar anne olmayi nasil etsin insaallah
Benim oğlumda 7 sene üstüne tüp bebekle oldu
Ama keşke bu yaşanılanlardan kızınızın haberi olmasa psikolojisi için baya bir etkilenmiş zaten yavrum
Ben şu an bile oğlumun yanında kimseyi konuşturmuyorum olur inşallah hamile kalırsam 6 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum okuduğum çocuk gelişimcilerinde fikirleri bu yönde
Amin inşallah Rabbim el açıp evlat dilenen kim varsa nasip etsin
Benim hala oluyor :)Kızlar benim 7. Gün hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor aynı durumu yaşayan var mı ?
Rabbim anneliği inşallah yeniden nasip ederMerhaba arkadaslar
Bende carsamba/persembe test yapacagim
3 kasim transferim oldu..
Ilk 4 gun goguslerde hassasiyet ve karnimda hafif regl agrisi gibi agrilar oldu ama sonrasinda kesildi bu benim 7.ci tup bebek denemem ve her defasinda ayni seyleri yasiyorum... umit allahtan kesilmez fakat bu defa’da olmadi sanki
Bu arada tek tesellim 6,5 yasinda bir kizim var 11 sene sonra oldu ve rabbim onu dogal yollardan verdi... hic bir tup bebek tedavim positiv olmadi bugune kadar... 5,5 senedir kardes icin ugrasiyoruz...
rabbim hepimizin gonlune gore versin insaallah, Allah’tan umut kesilmez
Aynen canimm
Ama inan bunu daha once bilmezdim
Tam 11 sene sonra kizim oldu ama kizim kardes istemeye baslayinca ve olmayinca insanin resmen ici aciyor sizliyor... benim kizim cook duygusal 2 sene once turkiyede istanbulda bahcecide denemistim ve kizimiz yanimizdaydi ve herseyi anliyordu ve takip ediyordu.. ikiz kardes istiyorum deyip duruyor yillardir... sonuc negatif olunca en cok zorlandigim tarafi kizima nasil soyliyecegim olmustu... yavrum duygunda inanin 8 ay depresyona girdi en sonunda ogretmeni sordu R.... neyi var haftalardir tanidigimiz kiz degil deyince ogretmenine durumunu anlattim... ve inanin hala iki gunde bir kardeslerim diye hayal ettigini duyuyoruz hatta kuculmus esyalarini kimseye verdirmiyor neymis kardeslerine sakliyacakmi...
rabbim elbette once olmayanlara nasip etsin diyorum ve bizlerede tekrar anne olmayi nasil etsin insaallah
Benim hala oluyor :)
Tekrar idrar testi yaptın mı ?
Aynen benimde oyleSanki daralmış şişmiş gibi birşey hissediyorumtabiki o kadar ilaca o kadar fitile bişeyler oluyordur Allahım şu test günlerimiz gelsede kurtulsak şu paranoyaklıktan
Yarın yap bakalım. Inşallah koyu çift çizgiler görürsün :)Yok ya var bitane ama yarın yapayım diyorum bugün bi değişiklik olmaz diye düşündüm
Orada bu işlemleri yaptırmaya güvenmiyormusunuz o kadar yol baya zor oluyordurAy canim seninde uzun sure olmamis...
Evet aslinda istemezdik ama istanbulda birakabilecegimiz hic kimse yoktu
Bu tedavimi ben tek basima istanbulda otellerde gecirdim kizim etkilenmesin anlamasin tedavi oldugumu... esim sadece 2 gun geldi opu oldugumda sonra beraber donduk beraber hollandaya 1 ay sonra transfer oldum.. ve ben yine yanliz istanbullarda kaldim cok sukur kuzenim gelebildi bir kac gun beraber gecirdik onun disinda bu sureci yanliz gecirmek zorunda kaldim sirf kizim hissetmesin diye...
Rabbim emeklerimizi bisa cikartmasin..
Rabbim senin oglunada ikiz kardes verir insaallah
Bende akşam üstü eşim evi süpürdü bende yavaş yavaş viledayla sildim toz aldım ayakta kaldım biraz kasıklarım sancıdı şimdi uzanıyorumKızlar benim 7. Gün hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor aynı durumu yaşayan var mı ?
Orada bu işlemleri yaptırmaya güvenmiyormusunuz o kadar yol baya zor oluyordur
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah rabbim hepimize burdan sevinçli haberlerimizi yzmayı nasip eder
Yarın yap bakalım. Inşallah koyu çift çizgiler görürsün :)
Bende akşam üstü eşim evi süpürdü bende yavaş yavaş viledayla sildim toz aldım ayakta kaldım biraz kasıklarım sancıdı şimdi uzanıyorum
Oğlumda 8 haftalık olana kadar baya olmuştu hatta doktora soruyordum her gittiğimde normal yerleşiyor panik yapma diyodu
1bucugun altı düşük sayılıyordu diye hatırlıyorum benim de böyle gelmişti yasa göre fena değil dedi doktor 1 yıl once 35 yaşında olculmustumKızlar benm amh sonucum 2 yıl önce 2.60ti sonra baya düştü 1.60 a 1 aylık kur sonucu tekrar 2.07 yukselmis sizce iyi bi sonucmu amh degerim iyimi yani
1bucugun altı düşük sayılıyordu diye hatırlıyorum benim de böyle gelmişti yasa göre fena değil dedi doktor 1 yıl once 35 yaşında olculmustum
Ah bu eslerin sapsalliklariNe biliyim kizlar duyulsun istemiyorum. Zaten cok yakin degildik komsumla su siralar gelip gitmeye basladik birbirimize. Aksam hemen uzandim kasiklarim degilde rahmimde cizirdamalar oldu tam ortasi hissettim. odum koptu hatta varda bisey ayriliyomu diye. Sonra wc icin kalkicaktim sag tarafima bicak saplandi sanki anlik oldu hemen geri uzandim. Cok sukur lekelenme vs. Yasamadim. Yorulmusum ama bunu anladim. Bugunde kahvalti hazirladim. sofrayi esim kaldirdi evi supurdu gule gule yarildim supurgenin ucu yamulmus tutamaz duzetleyemez abuk subuk hareketler.bi de aramis anneme beni sikayet ediyo tok karnina calistiriyo beni diyo cocuklara isim buldum diyo anamda garibim test yaptimda cikmis sandi seviniyodu.
Gunaydin canimm ben hala beklemedeyim zamam gecmek bilmiyorr 3 haftam kaldi. Sen napiyosunn test yapmayi dusunuyomusunnGunaydinnn hanimlarrrr... kimler neler yapiyor bakalim son guncellemeyi yapalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?