2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ah bu eslerin sapsalliklari

Gunaydin canimm ben hala beklemedeyim zamam gecmek bilmiyorr 3 haftam kaldi. Sen napiyosunn test yapmayi dusunuyomusunn
Yok canim yaaa esim asla izin vermiyo. sag kolu agriyo aksam eczane bulursak visk bisey alalim dedi. dunde tesadufen acik eczane gordum eczane var don dedim tam donuyodu ne alican dedi. Aklima gelipte visk diyemedim normalde cok cakalimdir hemen kivirirdim ama safligima geldi resmen test dedim baktim geri donmekten vazgecti. Almam diyo inat ediyo. En yakin eczanede yarim saatlik uzaklikta kendimde gidemiyorum. El mahkum persembeyi bekliyorum

Canim sana demedik mi dur bi haftan dolsun oyle yapmaya basla. Bak erken yaptin simdi ilkiyle ikincisini kiyasliyosun. Herkesin degeri bi anda artmaz ki. Gununu bekle guzel sonuclar alicani dusun. Simdiden bozma moralini.

Testi atsana canim belki yeni tutunuyodur hem biraz bekleyince daha netlesir oburunun de fotosunu at bakalim bi
Benimki de transfere yakin evi testle doldurur her gun bitane yap diye

Testi atsana canim belki yeni tutunuyodur hem biraz bekleyince daha netlesir oburunun de fotosunu at bakalim bi

Benimki de transfere yakin evi testle doldurur her gun bitane yap diye
Benimki transferin ilk gunu doktora sordu testi evde yapsin mi diye. Doktor yok burda kanda bakilicak oncesi yaniltici olabilir yapmasin dedi. Duydu yaa bunu evde test meselesi kapandi bizde ama mantikli dusununce oncesinde kanda da olsa yaniltici olabilir. Cikmazsa artik 4 gun kendi kendime uzulmekle dusunmekle gecirirdim. Simdi en azindan merakla geciriyorum.

Ben alistim galiba 5 negatif olunca bi kabullenmislik var ustumuzde

hilal1907 peçetedeki 2. Yaptığım
Orkide_sever haklısın aslında ama napıyım sabırsızım çok zaten belirti yok diye kafama takıyorum çareyi buralarda arıyorum

Eklentiler

• 7F3E08A4-82AC-4AF8-B8F8-175B92989482.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 86B19DAD-D5EC-46AC-ADB4-549C8DFF014D.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
Öncesinde alıp koysaydın eve bir kaçtane test gizli gizli yapardın :)

Günaydın geçiçek bu günler sıra bizede geliçek :)
İnsallah canimm her gun test yapicam gorun.
hilal1907 peçetedeki 2. Yaptığım
Orkide_sever haklısın aslında ama napıyım sabırsızım çok zaten belirti yok diye kafama takıyorum çareyi buralarda arıyorum
peceteli olan golgeli cekmissin ama bence daha koyu oburunden onu da isikta ceksene canim. Hatta ikisini yan yana koy cek. Ay boyle de zorluyomusum gibi oldu

Öncesinde alıp koysaydın eve bir kaçtane test gizli gizli yapardın :)
ayy ne biliyim aklima gelmedi. Ama almamasi yada almamam daha iyi oldu bence. Cunki cikmazsa haliyle simdiden uzulup canimi sıkıcaktim bos yere buda cocuguma esime yansicakti. Onlari da simdiden uzmeye gerek yok. Kesin alayim sonucu oyle net sekilde yasarim duygularimi artik.

İnsallah canimm her gun test yapicam gorun.
peceteli olan golgeli cekmissin ama bence daha koyu oburunden onu da isikta ceksene canim. Hatta ikisini yan yana koy cek. Ay boyle de zorluyomusum gibi oldu

Yok canım istemesem söylerim ben zaten binfark görmedim

Eklentiler

• 3CFCB001-1F2D-4ABD-8D75-899C7D83489A.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…