- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.546
- 348
Yok canim yaaa esim asla izin vermiyo. sag kolu agriyo aksam eczane bulursak visk bisey alalim dedi. dunde tesadufen acik eczane gordum eczane var don dedim tam donuyodu ne alican dedi. Aklima gelipte visk diyemedim normalde cok cakalimdir hemen kivirirdim ama safligima geldi resmen test dedimAh bu eslerin sapsalliklari
Gunaydin canimm ben hala beklemedeyim zamam gecmek bilmiyorr 3 haftam kaldi. Sen napiyosunn test yapmayi dusunuyomusunn
Canim sana demedik mi dur bi haftan dolsun oyle yapmaya basla. Bak erken yaptin simdi ilkiyle ikincisini kiyasliyosun. Herkesin degeri bi anda artmaz ki. Gununu bekle guzel sonuclar alicani dusun. Simdiden bozma moralini.Günaydın kızlar ben yine sabah idrar testi yaptım ikin gün önceki çizgiyle hiç bir farkı yok koyulaşma yok yani bugün 7. Gün kan testi için erken diye düşünüyoeum bayada canım sıkıldı nasip olmadı heralde
Testi atsana canim belki yeni tutunuyodur hem biraz bekleyince daha netlesir oburunun de fotosunu at bakalim biGünaydın kızlar ben yine sabah idrar testi yaptım ikin gün önceki çizgiyle hiç bir farkı yok koyulaşma yok yani bugün 7. Gün kan testi için erken diye düşünüyoeum bayada canım sıkıldı nasip olmadı heralde
Benimki de transfere yakin evi testle doldurur her gun bitane yap diyeYok canim yaaa esim asla izin vermiyo. sag kolu agriyo aksam eczane bulursak visk bisey alalim dedi. dunde tesadufen acik eczane gordum eczane var don dedim tam donuyodu ne alican dedi. Aklima gelipte visk diyemedim normalde cok cakalimdir hemen kivirirdim ama safligima geldi resmen test dedimbaktim geri donmekten vazgecti. Almam diyo inat ediyo. En yakin eczanede yarim saatlik uzaklikta kendimde gidemiyorum. El mahkum persembeyi bekliyorum
Günaydın test günün nezamanGunaydinnn hanimlarrrr... kimler neler yapiyor bakalim son guncellemeyi yapalimm
Benimki transferin ilk gunu doktora sordu testi evde yapsin mi diye. Doktor yok burda kanda bakilicak oncesi yaniltici olabilir yapmasin dedi. Duydu yaa bunu evde test meselesi kapandi bizdeTesti atsana canim belki yeni tutunuyodur hem biraz bekleyince daha netlesir oburunun de fotosunu at bakalim bi
Benimki de transfere yakin evi testle doldurur her gun bitane yap diye
Ah bu eslerin sapsalliklari
Gunaydin canimm ben hala beklemedeyim zamam gecmek bilmiyorr 3 haftam kaldi. Sen napiyosunn test yapmayi dusunuyomusunn
Ben alistim galiba 5 negatif olunca bi kabullenmislik var ustumuzdeBenimki transferin ilk gunu doktora sordu testi evde yapsin mi diye. Doktor yok burda kanda bakilicak oncesi yaniltici olabilir yapmasin dedi. Duydu yaa bunu evde test meselesi kapandi bizdeama mantikli dusununce oncesinde kanda da olsa yaniltici olabilir. Cikmazsa artik 4 gun kendi kendime uzulmekle dusunmekle gecirirdim. Simdi en azindan merakla geciriyorum.
Persembe gunu canim. 10.gun yapmis olucam testi. 2 gun sonra zaten bi daha istiyolar artis dusus var mi diye. Ona gire 12.gun yine yapmis olucamGünaydın test günün nezaman
Öncesinde alıp koysaydın eve bir kaçtane test gizli gizli yapardın :)Benimki transferin ilk gunu doktora sordu testi evde yapsin mi diye. Doktor yok burda kanda bakilicak oncesi yaniltici olabilir yapmasin dedi. Duydu yaa bunu evde test meselesi kapandi bizdeama mantikli dusununce oncesinde kanda da olsa yaniltici olabilir. Cikmazsa artik 4 gun kendi kendime uzulmekle dusunmekle gecirirdim. Simdi en azindan merakla geciriyorum.
İnsallah canimm her gun test yapicam gorun.Günaydın geçiçek bu günler sıra bizede geliçek :)
peceteli olan golgeli cekmissin ama bence daha koyu oburunden onu da isikta ceksene canim. Hatta ikisini yan yana koy cek. Ay boyle de zorluyomusum gibi olduhilal1907 peçetedeki 2. Yaptığım
Orkide_sever haklısın aslında ama napıyım sabırsızım çok zaten belirti yok diye kafama takıyorum çareyi buralarda arıyorum
Öncesinde alıp koysaydın eve bir kaçtane test gizli gizli yapardın :)
İnsallah canimm her gun test yapicam gorun.
peceteli olan golgeli cekmissin ama bence daha koyu oburunden onu da isikta ceksene canim. Hatta ikisini yan yana koy cek. Ay boyle de zorluyomusum gibi oldu
Usttekinin beyaz yeri daha pembeli duruyo toplamamis. Bence olmasaydi siliklesirdi ayni gorunmezdiYok canım istemesem söylerim ben zaten binfark görmedim
Ustteki sararmis o zaman bende ilk damlatinca pembe duruyo ya oyle sandim dedigim gibi olmasa daha da siliklesirdihilal1907 üsteki ilk alttaki ikinci test
Taze transfer miydi cnm seninkihilal1907 üsteki ilk alttaki ikinci test
Usttekinin beyaz yeri daha pembeli duruyo toplamamis. Bence olmasaydi siliklesirdi ayni gorunmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?