Banada alttaki koyulaşmış gibi geldi.
O yuzden koyulasmamis gibi goruyorsun iste bastan beri fark var dedigim buhilal1907 koyulaşmaktansa genişlemiş gibi geldi çizgi kalınlaşmış gibi dediğin gibi bide başka markayla deniycem canım saol valla sabah sabah iyi geldin
O yuzden koyulasmamis gibi goruyorsun iste bastan beri fark var dedigim bu
Olmasa çıkmaz böyle yaa moral bozmahilal1907 koyulaşmaktansa genişlemiş gibi geldi çizgi kalınlaşmış gibi dediğin gibi bide başka markayla deniycem canım saol valla sabah sabah iyi geldin
Canim hiç moralini bozma sonucta testin pozitif demekki tutunmuş. Az sabret insallah muradina erecenhilal1907 peçetedeki 2. Yaptığım
Orkide_sever haklısın aslında ama napıyım sabırsızım çok zaten belirti yok diye kafama takıyorum çareyi buralarda arıyorum
Umudumuzu asla kaybetmicez ki olsada olmasada. Bak 6.tedavim cocugum yok sorunlarim cok bilsen sukredersin haline. Bak hep bosyere bikac gun de olsa uzulmeyelim diyor arkadaslar. Ben tam tersi bos yere umutlanmayayim umutlandirmayayim. Nolcaksa olsun aman off delirttiler beniSenin hatrına ve emeğine umudumu kaybetmiycem bir daha yapcam
İnşallah arkadaşım ya inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınBanada alttaki daha koyu geldi gercekten
Bende ovulasyon testi yapmistim iki gun once vede bugun.ikigun once çok silik simdi daha belirginlesmiş insallah diyorumki insallah degerim yukseliyordur.yada ben acayip sacmaliyorda olabilirim.gebelige cesaretim yok transver gununu saymassam bugun 5.gunum.gebelik yapmaya cesaretim yok ilk once ovulasyonda gorecem.bu uzmuyor en azindan
Sonunda bende resmi acabildim merakimdan catliyodum az dahaYok canım istemesem söylerim ben zaten binfark görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?