2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

hilal1907 koyulaşmaktansa genişlemiş gibi geldi çizgi kalınlaşmış gibi dediğin gibi bide başka markayla deniycem canım saol valla sabah sabah iyi geldin

Ben bu fotolari cok seviyorum yasa

Eklentiler

• B73D043B-7B57-49AB-9CED-F2D0738707EC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 34
hilal1907 koyulaşmaktansa genişlemiş gibi geldi çizgi kalınlaşmış gibi dediğin gibi bide başka markayla deniycem canım saol valla sabah sabah iyi geldin
Olmasa çıkmaz böyle yaa moral bozma
7.gün benimde aynı böyleydi oğlumda hatta saklıyorum resmini çekip atayım

Bende eşime bugün al dedim hiçbişi hissetmiyorum ama yarın 6.gün varsa silikde olsa çıkar en azından biraz stresim azalır

Senin hatrına ve emeğine umudumu kaybetmiycem bir daha yapcam
Umudumuzu asla kaybetmicez ki olsada olmasada. Bak 6.tedavim cocugum yok sorunlarim cok bilsen sukredersin haline. Bak hep bosyere bikac gun de olsa uzulmeyelim diyor arkadaslar. Ben tam tersi bos yere umutlanmayayim umutlandirmayayim. Nolcaksa olsun aman off delirttiler beni

Bende ovulasyon testi yapmistim iki gun once vede bugun.ikigun once çok silik simdi daha belirginlesmiş insallah diyorumki insallah degerim yukseliyordur.yada ben acayip sacmaliyorda olabilirim.gebelige cesaretim yok transver gununu saymassam bugun 5.gunum.gebelik yapmaya cesaretim yok ilk once ovulasyonda gorecem.bu uzmuyor en azindan

ONEA T Tyt82 hilal1907 ay kızlar ne iyisini ya valla şimdi sarılıp ağlıycam size inşallah dediğiniz gibidir ben pozitifi ovitrelladan dolayı diye düşünüyorum 29 ekimde vurulmuştum ama geçmişte olması lazım etkisi kafamda deli sorular ONEA attığın test kaçıncı gün testleri

Yaa onda cikabiliyormu??
Bende saka’dan gecen gun yapmistim (2 gun once) ama hic bir cizgi cikmadi :))
Benimde senin gibi gebelik testi yapmaya cesaretim yok
7.ci tup bebek tedavim ve yine olmiyacak gibi geliyor icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…