- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
İnşallah arkadaşım ya inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
7.gün canım
Sonunda bende resmi acabildim merakimdan catliyodum az dahaayy gercekten alttaki daha belirgin. Insallah boyle koyulasmaya devam ederrrr hadi hayirlisiiiii
Bak biri catlatma ignesini vurundugundan beri test yapiyo 6. Gunu ignenin senin igneden sonra kac gun gecmis olduAy inşallah ya herkes koyu görüyo şaka maka
Bak biri catlatma ignesini vurundugundan beri test yapiyo 6. Gunu ignenin senin igneden sonra kac gun gecmis oldu
Bak biri catlatma ignesini vurundugundan beri test yapiyo 6. Gunu ignenin senin igneden sonra kac gun gecmis oldu
O zaman dans dans dans29 ekimde yapıldı benim iğne 15. Gün
Hamileysen ben sana hediye yollucam bebegimm sen nerdesinnHergünki testi atmıştı çizgi hemen hemen benimki kadar senin tezine göre hamileyim kız hilal hamileysem hangi şehirdesin sana hediye yollıycam çok içimden geldi
ben bikere yasadim canin 5. Gun belli belirsizdi 7. Gun de oyle kan verdim 9 cikti iki gun sonra 12 cikti kimyasal oldu digerleri hep negatiftihilal1907 sen benim yollardan bir kaç kez geçmişsin hiç yaptın mı idrar testi 7. Günde falan ne çıkmıştı
Evet canim cikiyor.iki koyu cizgi cikmasi lazim cevremde onla ogrenen çok varYaa onda cikabiliyormu??
Bende saka’dan gecen gun yapmistim (2 gun once) ama hic bir cizgi cikmadi :))
Benimde senin gibi gebelik testi yapmaya cesaretim yok
7.ci tup bebek tedavim ve yine olmiyacak gibi geliyor icimden
Evet
Evet canim cikiyor.iki koyu cizgi cikmasi lazim cevremde onla ogrenen çok var
Hayirli olsunnn... 2 gun sonra bi daha yap insallah o cizgi koyulasicaktir canimmm :))Az once yaptim evde vardi testen
Ama neredeyse yok denecek kadar incebir cizgi vardi :)) normal gebelik testi yapmaktan korkuyorum :)
Az once yaptim evde vardi testen
Ama neredeyse yok denecek kadar incebir cizgi vardi :)) normal gebelik testi yapmaktan korkuyorum :)
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın canım
Hayirli olsunnn... 2 gun sonra bi daha yap insallah o cizgi koyulasicaktir canimmm :))
Kiz neden ovulasyon testi yapiyosunAy canim artik bir dahakine gebelik testi yaparim insaallah.. evde son yumurtlama testim vardi onu saka olsun diye yaptim :))
Rabbim hepimize hayirlisini versin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?