- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Çok iyi şekerim 2 hafta sonra kalp atışını dinleyecekmisinizKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 556 :) baya katlanmış doktorum çok ii dedi 1 hafta 10 gün snrasına randevu al dedi hemşireler ama ben 2 hafta sonra 24 ekim cumartesine randevu aldım eşimde gelsin istiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Ucuncu gun embriyosu gec tutunuyor canim. Daha erken test icin. Ovulasyon testinde cizgilerin ikisininde cok koyu olmasi lazim. Yoksa hep pozitif cikiyor her zaman lh hormonu var vucuttaCanim 3.cu gun embryosu ve bugun transferimin 9.cu gunu..
Burda yanlis anlasilmasin gebelik testi yapmadim
Sakasina yumurtlama testi yaptim evde vardi deneyim dedim :)
Hayirli olsun canimmKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 556 :) baya katlanmış doktorum çok ii dedi 1 hafta 10 gün snrasına randevu al dedi hemşireler ama ben 2 hafta sonra 24 ekim cumartesine randevu aldım eşimde gelsin istiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Kiz neden ovulasyon testi yapiyosunkalsaydi yerine erken gebelik testi yapsaydin keske
Ucuncu gun embriyosu gec tutunuyor canim. Daha erken test icin. Ovulasyon testinde cizgilerin ikisininde cok koyu olmasi lazim. Yoksa hep pozitif cikiyor her zaman lh hormonu var vucutta
Kızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 556 :) baya katlanmış doktorum çok ii dedi 1 hafta 10 gün snrasına randevu al dedi hemşireler ama ben 2 hafta sonra 24 ekim cumartesine randevu aldım eşimde gelsin istiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Aslinda senin 9.gunun sabah yapsan cikar gebelik testinde.ama senin 3.gun ya bilemedim simdi.Az once yaptim evde vardi testen
Ama neredeyse yok denecek kadar incebir cizgi vardi :)) normal gebelik testi yapmaktan korkuyorum :)
Çok yüksek ihtimal dinlerizÇok iyi şekerim 2 hafta sonra kalp atışını dinleyecekmisiniz
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canimm
Allah razı olsunHayirli olsun canim
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben git gel olmasın diye kalp atımı için ne zaman geleyim dedimilk testten 2 hafta sonrasına demiş, seninkide duyulur canım.Çok yüksek ihtimal dinleriz
Aslinda senin 9.gunun sabah yapsan cikar gebelik testinde.ama senin 3.gun ya bilemedim simdi.
Sen şimdi 5 haftalık hamilesin transferden sonra sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamilemi oluyoruz :) Birde transfer nasıl oluyor ben uyutmuyorlar diye çok korkuyorum acıyormuAllah razı olsun
Sen şimdi 5 haftalık hamilesin transferden sonra sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamilemi oluyoruz :) Birde transfer nasıl oluyor ben uyutmuyorlar diye çok korkuyorum acıyormu
Ben en başından beri transferde uyutmuyorlar diye transferden korkuyorum peki transfer yapılan masada nekadar bekliyoruzHiç acımıyo canım rahat bırak kendini panik yapıyosun tabi ama derin nefes al ver bitti
sağlıkla kucağına al inşallah canım..Kızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 556 :) baya katlanmış doktorum çok ii dedi 1 hafta 10 gün snrasına randevu al dedi hemşireler ama ben 2 hafta sonra 24 ekim cumartesine randevu aldım eşimde gelsin istiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah
transferde korkulacak hiçbir durum yok .yat kalk en fazla beş dk.. transferden hemen sonra sedyeye aldılar beni üç saate yakın yattım..Ben en başından beri transferde uyutmuyorlar diye transferden korkuyorum peki transfer yapılan masada nekadar bekliyoruz
Ben kendini çok kasan bir tipim maalesef oyüzden geriliyorumtransferde korkulacak hiçbir durum yok .yat kalk en fazla beş dk.. transferden hemen sonra sedyeye aldılar beni üç saate yakın yattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?