2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canimmm hayirli olsunnn. Kucagina da aldigini gorelim. Masallah masallah boyle devam etsin kuzucukkk

Ben transferimi yapan doktora gidicem yine

Hic cesaretim yok inan...
Erkenden uzulmek daha uzucu oluyor..
uzuleceksem test gunumde uzuleyim
Varmi yokmu gun gecirmek cok stresli oluyor canim..
Bir 3 gun daha bekliyeyim bakalim :)
Ayni kafadayiz canim bencede kan testi olsun kesin olsun sonuc insan ona gore yasar duygusunu. Hee elime firsat gecse su 2 gunde yapmazmiyim yaparim belkiiiii ama gecmiyo o firsat o yuzden kan testinden yanayim.

Sen şimdi 5 haftalık hamilesin transferden sonra sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamilemi oluyoruz :) Birde transfer nasıl oluyor ben uyutmuyorlar diye çok korkuyorum acıyormu
gram acı yok sadece biraz doluluk hissi var oda muhtemelen idrara sıkıştığımızdan evet sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamile oluosun ilk adet başlangıç tarihindende hesaplasan transfer tarihinden de hesaplasan şu an 5 haftanın içinde gebeliğim 4+3 yada 4+5 doktor detaylı bilgi verir muayenede diye düşünüyorum

Ayni kafadayiz canim bencede kan testi olsun kesin olsun sonuc insan ona gore yasar duygusunu. Hee elime firsat gecse su 2 gunde yapmazmiyim yaparim belkiiiii ama gecmiyo o firsat o yuzden kan testinden yanayim.

:)) hic sorma bende zar zor bekliyorum zaten :)) zaman gecmek bilmiyor hele son gunler en zoru benim icin...
Senin nezaman test gunun?

Yaşayıp görücem artık :)
Senin gibi bende korkuyodum canim hatta bi ara korkuma bacaklarimi kastim ama hicccc hissetmiyosun uzaniyosun karnindan rahimine bakiyolar muayene aletini takiyolar bebisleri getiriyolar birakiyolar. Bende hissederim sandim da ekrandan biraktiklarini gormesem inanmazdim yani o derece kolay. Az yatiyosun sonra kalkmadan sedyeye alip odana goturuyolar dinlenip ignen varsa igneni yapip eve yolluyolar.

Rahatladım biraz inşallah önce senin sonrada geriden gelen bizlerin güzel haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…