- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Canimmm hayirli olsunnn. Kucagina da aldigini gorelim. Masallah masallah boyle devam etsin kuzucukkkKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 556 :) baya katlanmış doktorum çok ii dedi 1 hafta 10 gün snrasına randevu al dedi hemşireler ama ben 2 hafta sonra 24 ekim cumartesine randevu aldım eşimde gelsin istiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Ben transferimi yapan doktora gidicem yineBen git gel olmasın diye kalp atımı için ne zaman geleyim dedimilk testten 2 hafta sonrasına demiş, seninkide duyulur canım.
Kalpmatımından sonra kadın doğumcu arıyorum onda da hepkadın doktor buldum. Bende nedense hep erkekten yanayım kadınlar daha panik gibi geliyor
Ayni kafadayiz canim bencede kan testi olsun kesin olsun sonuc insan ona gore yasar duygusunu. Hee elime firsat gecse su 2 gunde yapmazmiyim yaparim belkiiiii ama gecmiyo o firsatHic cesaretim yok inan...
Erkenden uzulmek daha uzucu oluyor..
uzuleceksem test gunumde uzuleyim
Varmi yokmu gun gecirmek cok stresli oluyor canim..
Bir 3 gun daha bekliyeyim bakalim :)
gram acı yok sadece biraz doluluk hissi var oda muhtemelen idrara sıkıştığımızdan evet sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamile oluosun ilk adet başlangıç tarihindende hesaplasan transfer tarihinden de hesaplasan şu an 5 haftanın içinde gebeliğim 4+3 yada 4+5 doktor detaylı bilgi verir muayenede diye düşünüyorumSen şimdi 5 haftalık hamilesin transferden sonra sonucu öğrenir öğrenmez 1 aylık hamilemi oluyoruz :) Birde transfer nasıl oluyor ben uyutmuyorlar diye çok korkuyorum acıyormu
valla benimki 5 dakika sürdüBen en başından beri transferde uyutmuyorlar diye transferden korkuyorum peki transfer yapılan masada nekadar bekliyoruz
Amin Allah razı olsunsağlıkla kucağına al inşallah canım..
Amin hülyacım inşAllah sendende hayırlı haberler alıcazCanimmm hayirli olsunnn. Kucagina da aldigini gorelim. Masallah masallah boyle devam etsin kuzucukkk
Amin canim Allah razi olsunnnn... valla sizlerden boyle guzel haberler alinca kendim sonuc ogrenmis gibi seviniyorum kalbim carpiyo. Rabbim sag salim kucaklariniza almak nasip etsinAmin hülyacım inşAllah sendende hayırlı haberler alıcaz
Ben en başından beri transferde uyutmuyorlar diye transferden korkuyorum peki transfer yapılan masada nekadar bekliyoruz
Hiç acımıyo canım rahat bırak kendini panik yapıyosun tabi ama derin nefes al ver bitti
Ayni kafadayiz canim bencede kan testi olsun kesin olsun sonuc insan ona gore yasar duygusunu. Hee elime firsat gecse su 2 gunde yapmazmiyim yaparim belkiiiii ama gecmiyo o firsato yuzden kan testinden yanayim.
Yaşayıp görücem artık :)Aynen aci yok sadece tuhaf bir his olarak degerlendiriyorum :) kii ben vaginismus hastasiyim ben 7 defa yapmissam eger sizde yaparsiniz :)
Persembe sabah gel dedi doktorum canim yani 2 gunum kaldiiiii. Senin cuma mi?:)) hic sorma bende zar zor bekliyorum zaten :)) zaman gecmek bilmiyor hele son gunler en zoru benim icin...
Senin nezaman test gunun?
Senin gibi bende korkuyodum canim hatta bi ara korkuma bacaklarimi kastim ama hicccc hissetmiyosun uzaniyosun karnindan rahimine bakiyolar muayene aletini takiyolar bebisleri getiriyolar birakiyolar. Bende hissederim sandim da ekrandan biraktiklarini gormesem inanmazdim yani o derece kolay. Az yatiyosun sonra kalkmadan sedyeye alip odana goturuyolar dinlenip ignen varsa igneni yapip eve yolluyolar.Yaşayıp görücem artık :)
Rahatladım biraz inşallah önce senin sonrada geriden gelen bizlerin güzel haberini alırızSenin gibi bende korkuyodum canim hatta bi ara korkuma bacaklarimi kastim ama hicccc hissetmiyosun uzaniyosun karnindan rahimine bakiyolar muayene aletini takiyolar bebisleri getiriyolar birakiyolar. Bende hissederim sandim da ekrandan biraktiklarini gormesem inanmazdim yani o derece kolay. Az yatiyosun sonra kalkmadan sedyeye alip odana goturuyolar dinlenip ignen varsa igneni yapip eve yolluyolar.
Persembe sabah gel dedi doktorum canim yani 2 gunum kaldiiiii. Senin cuma mi?
Amin canim insallah guzel haberler alalimmm. Ama gercekten inan hic bisey hissetmiyosun ne aleti ne birakmalarini bi karnimdaki ultrasonu ve buz gibi olan jeli hissediyosunRahatladım biraz inşallah önce senin sonrada geriden gelen bizlerin güzel haberini alırız
Nasil yani canim? Hollandada misin? Idrar testiyle mi ogreniceksin?Benimde persembe gunu canim
Yanliz ben turkiyede /istanbulda yaptirdim tedavimi hollandada kolay kolay kan testi yapmazlar ben o yuzden gebelik testi yapacagim
O anın heyecanıyla gerilemiyosun bile :) düşünme o anı sadece kapat gözünü dua et. tek hissettiğin şey muayene aletini takmaları başka da bişey yok :)Ben kendini çok kasan bir tipim maalesef oyüzden geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?