2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Takıyla aram yok ki Allah nasip ederse doğumda alsın onuda
Mesela bende yuzuk falan takamam. ama en azindan bi kolye yakisir sanaa yaaa. Hee bana sor esin almismiydi ilkinde diye. Almadi. o zaman cahillik bende bisey istememisim cirkeflik yapmamisim esiminde heralde ilk diye heyecanina geldi ama bu tutmussa kacari yok arabayi degistiririm.

V
Senle doğum günümüz aynı. Ben sezaryen ile doğum yapıyorum. 39+ 1 de doğum olur
Benimde sezeryan olacak kısmetse ama bu ara bebekler hep erken gelio durum ne olur bilinmez hayırlısıyla kucağımıza alalımda sağsalim geçen seferki gebeliğimde öğrendikten bi hafta sonra bebeğimi kaybettim ya o psikolojiyi bi üzerimden atabilirsem çok sevinicem inan şuan hiç bişi düşünmüorum 12. haftaya gelim ondan sonra düşünücem

Kızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var hemde çok inanılmaz adet olcam sanıyorum korkuyorum

Geçmişi unut anın tadını çıkar olumlu düşün evrene olumlu mesajlar iletiyoruz bak bana daha hamile bile değilim bana alınacak hediyelerin planını yapıyorum :)

Geçmişi unut anın tadını çıkar olumlu düşün evrene olumlu mesajlar iletiyoruz bak bana daha hamile bile değilim bana alınacak hediyelerin planını yapıyorum :)
hahhahaha bende sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum instagramdan kafam dağılsın diye :) düşünmemeye çalışıyorum bebekle ilgili hiç bişi

Bebeğe almaya başlama sen şimdi kendine al kendini mutlu et bebeğe zaten zamanı gelince herşeyi alacaksın
hayır canım ne bebeği kendime bakıyorum bebeğe bişi alırmıyım şimdiden zaten alıcak bişiyim yok bebeğe sponsorum var saolsun ben kendime bot bakıorum mont bakkıorum ipek kirpik bakıorum falan :) kafam dağılsın diye

Ben 22 yasindaym canm 2.07 az bi rezerv mi sizce
yorum yapamam ki doktoruna sor en garanti. benim kosulda benimkine oh cok iyi demedi kötü de demedi işte
Benimki 1.09 dondurulacak kadar olmuyor ama en azından 1 tanede olsa transfer edecek kadar çıktı. Çok olsa genetiğe gönderir en iyisini seçerdim ama eldekiler malum
aynen benim de maksimum 11 folikul toplandı simdiye kadar ama izliyorum 2 ya da 3 kat folikulu toplananın da olgunlaşmıs embriyo sayısı fazla olmuyor Allah saglıklı bir evlat nasip etsin de bu da yeter

İpek kirpik iyimiş bende kalıcı ruj düşünüyordum yanıma yandaş bulamadım vazgeçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…