Iyiyim canım, dısardaydim bugün. Sen nasılsın :)
Senle doğum günümüz aynı. Ben sezaryen ile doğum yapıyorum. 39+ 1 de doğum olurBen transferimi yapan doktora gidicem yine
Amannn iyi ollll. Gez dolas minnaklarla. Biri elinde biri karninda ohhh. Masallah masallahhhhhh. Bu arada iyiyim bende cok sukur. Arada agrilar sizilar oluyorIyiyim canım, dısardaydim bugün. Sen nasılsın :)
Eşim hediye telefon aldı. Hiç gerek yoktu ama var, siz bozuntuya vermeyinAmannn iyi ollll. Gez dolas minnaklarla. Biri elinde biri karninda ohhh. Masallah masallahhhhhh
Her sene alsa hayir demem bendeEşim hediye telefon aldı. Hiç gerek yoktu ama var, siz bozuntuya vermeyin
Takıyla aram yok kiHer sene alsa hayir demem bendeama telefona kanma yuzuk kupe kolye ne olursa kuyumcuya donmen lazim
Mesela bende yuzuk falan takamam. ama en azindan bi kolye yakisir sanaa yaaa. Hee bana sor esin almismiydi ilkinde diye. Almadi.Takıyla aram yok kiAllah nasip ederse doğumda alsın onuda
Benimde sezeryan olacak kısmetse ama bu ara bebekler hep erken gelio durum ne olur bilinmez hayırlısıyla kucağımıza alalımda sağsalim geçen seferki gebeliğimde öğrendikten bi hafta sonra bebeğimi kaybettim ya o psikolojiyi bi üzerimden atabilirsem çok sevinicem inan şuan hiç bişi düşünmüorum 12. haftaya gelim ondan sonra düşünücemSenle doğum günümüz aynı. Ben sezaryen ile doğum yapıyorum. 39+ 1 de doğum olur
fırsatı değerlendir ben yalnız eşimede aldırmam anneme kaynanama hepsi alsın bana doğum yaptığım zaman :)Takıyla aram yok kiAllah nasip ederse doğumda alsın onuda
Benimde vardı geçen gün baya kötü ağrılarım sürekli adet mi oldum diye tuvalete girip bakıyodum valla halada arada ağrım oluoKızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var hemde çok inanılmaz adet olcam sanıyorum korkuyorum
Doktorunu ara canim haber ver doktoruna. Lekelenme vs. Olursa zaten hic bekleme hastaneye git. Insallah biseyin yoktur normaldir agrinKızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var hemde çok inanılmaz adet olcam sanıyorum korkuyorum
Geçmişi unut anın tadını çıkar olumlu düşün evrene olumlu mesajlar iletiyoruz bak bana daha hamile bile değilim bana alınacak hediyelerin planını yapıyorum :)V
Benimde sezeryan olacak kısmetse ama bu ara bebekler hep erken gelio durum ne olur bilinmez hayırlısıyla kucağımıza alalımda sağsalim geçen seferki gebeliğimde öğrendikten bi hafta sonra bebeğimi kaybettim ya o psikolojiyi bi üzerimden atabilirsem çok sevinicem inan şuan hiç bişi düşünmüorum 12. haftaya gelim ondan sonra düşünücem
hahhahaha bende sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum instagramdan kafam dağılsın diye :) düşünmemeye çalışıyorum bebekle ilgili hiç bişiGeçmişi unut anın tadını çıkar olumlu düşün evrene olumlu mesajlar iletiyoruz bak bana daha hamile bile değilim bana alınacak hediyelerin planını yapıyorum :)
Bebeğe almaya başlama sen şimdi kendine al kendini mutlu et bebeğe zaten zamanı gelince herşeyi alacaksınhahhahaha bende sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum instagramdan kafam dağılsın diye :) düşünmemeye çalışıyorum bebekle ilgili hiç bişi
hayır canım ne bebeği kendime bakıyorum bebeğe bişi alırmıyım şimdiden zaten alıcak bişiyim yok bebeğe sponsorum var saolsun ben kendime bot bakıorum mont bakkıorum ipek kirpik bakıorum falan :) kafam dağılsın diyeBebeğe almaya başlama sen şimdi kendine al kendini mutlu et bebeğe zaten zamanı gelince herşeyi alacaksın
yorum yapamam ki doktoruna sor en garanti. benim kosulda benimkine oh cok iyi demedi kötü de demedi işteBen 22 yasindaym canm 2.07 az bi rezerv mi sizce
aynen benim de maksimum 11 folikul toplandı simdiye kadar ama izliyorum 2 ya da 3 kat folikulu toplananın da olgunlaşmıs embriyo sayısı fazla olmuyor Allah saglıklı bir evlat nasip etsin de bu da yeterBenimki 1.09 dondurulacak kadar olmuyor ama en azından 1 tanede olsa transfer edecek kadar çıktı. Çok olsa genetiğe gönderir en iyisini seçerdim ama eldekiler malum
İpek kirpik iyimiş bende kalıcı ruj düşünüyordum yanıma yandaş bulamadım vazgeçtim :)hayır canım ne bebeği kendime bakıyorum bebeğe bişi alırmıyım şimdiden zaten alıcak bişiyim yok bebeğe sponsorum var saolsun ben kendime bot bakıorum mont bakkıorum ipek kirpik bakıorum falan :) kafam dağılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?