- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
yok onu yapmam eşim renkli dudak sevmio :) microblading yaptırdım çok memnunum doğumdan evvelde bi ipek kirpik patlatmak istiorum açıkcası :)İpek kirpik iyimiş bende kalıcı ruj düşünüyordum yanıma yandaş bulamadım vazgeçtim :)
oooo bu büyük olduMesela bende yuzuk falan takamam. ama en azindan bi kolye yakisir sanaa yaaa. Hee bana sor esin almismiydi ilkinde diye. Almadi.o zaman cahillik bende bisey istememisim cirkeflik yapmamisim esiminde heralde ilk diye heyecanina geldi ama bu tutmussa kacari yok arabayi degistiririm.
Tabiki belli olmaz orası. Bi o günlere eriselimde, hayırlısıV
Benimde sezeryan olacak kısmetse ama bu ara bebekler hep erken gelio durum ne olur bilinmez hayırlısıyla kucağımıza alalımda sağsalim geçen seferki gebeliğimde öğrendikten bi hafta sonra bebeğimi kaybettim ya o psikolojiyi bi üzerimden atabilirsem çok sevinicem inan şuan hiç bişi düşünmüorum 12. haftaya gelim ondan sonra düşünücem
Hahahaha inşallah canımfırsatı değerlendir ben yalnız eşimede aldırmam anneme kaynanama hepsi alsın bana doğum yaptığım zaman :)
ben 4. Günden sonra her gün yaptımC A N O sen ilk testini 4. Gün yaptın ikinciyi ne zaman yapmıştın? 6. Gün mü?
yap şekerim kafanı dağıt kirpikten memnun kalırsan banada söyle bir ara düşündüm vazgeçtim kirpikten döküyormuş kirpikleri diye duymuştumyok onu yapmam eşim renkli dudak sevmio :) microblading yaptırdım çok memnunum doğumdan evvelde bi ipek kirpik patlatmak istiorum açıkcası :)
oooo bu büyük oldubizde borç dolu. Arabamız idare ediyor. Şimdilik telefon iyi gbi
Tabiki belli olmaz orası. Bi o günlere eriselimde, hayırlısı
Hahahaha inşallah canımeller cebe dersin
ben 4. Günden sonra her gün yaptım9. Günde kanda çıktı
Resmini yükler misin ?Hergün birgün öncekinden dahamı belirgindi benim 5 le 7 arasında çok fazla fark olmadıda o yüzden sordum
141.3
Resmini yükler misin ?
141.3
Gözün aydın olsun, bebis yola girmiş geliyor annesiBugün bu sayfaya 2. Yükleyişiö bıktı millet benden
Üstteki 5. Gün alttaki 7. Gün
Gözün aydın olsun, bebis yola girmiş geliyor annesi
ya bende onu duydum çok kararsızım aslında ama düzenli bakım yapılırsa sıkıntı olmaz diolar bilemedim microblading yaptırdığım kadına yaptırabilirim işinde çok ii ve parayla işi yok kadınınyap şekerim kafanı dağıt kirpikten memnun kalırsan banada söyle bir ara düşündüm vazgeçtim kirpikten döküyormuş kirpikleri diye duymuştum
Nasil yani canim? Hollandada misin? Idrar testiyle mi ogreniceksin?
Neden orda bu kadar kati kurallar var onu anlamiyorum. Yapsalar kan testi bi yerleri dusmez yaa.Evet canim ben hollandada yasiyorum..
Ev doktorumla yarin bir gorusmem lazim belki yapar testi yoksa idrar testi yaparim
çıkar ama acele etme Canım, 1 2 gün daha sabret :)Ay inşallah öyledir dayanamıycam yaptırcam bugün kan testi 7. Gündede çıkar bence bu belirsizlik beni mahvetti
Neden orda bu kadar kati kurallar var onu anlamiyorum. Yapsalar kan testi bi yerleri dusmez yaa.
Valla rabbim yardimcin olsun. Insallah kan alamaya razi olur doktorunOnlar icin ekstra masraf..
Biz burda yaklasik kizi basi her ay 175€ sigorta oduyoruz ona ragmen cok zorluklar cikartiyorlar...
Neden orda bu kadar kati kurallar var onu anlamiyorum. Yapsalar kan testi bi yerleri dusmez yaa.
Ayyy hayırlı olsun canım.. İnşallah iki gün sonrada artmış olur değerin..Kızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Ayyy hayırlı olsun canım.. İnşallah iki gün sonrada artmış olur değerin..
Kaçıncı gün embriyosuydu??İnşallah şaka gibi geliyo şuan düşük değer ama transferin 7. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?