2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

oooo bu büyük oldu bizde borç dolu. Arabamız idare ediyor. Şimdilik telefon iyi gbi

Tabiki belli olmaz orası. Bi o günlere eriselimde, hayırlısı
fırsatı değerlendir ben yalnız eşimede aldırmam anneme kaynanama hepsi alsın bana doğum yaptığım zaman :)
Hahahaha inşallah canımeller cebe dersin
C A N O sen ilk testini 4. Gün yaptın ikinciyi ne zaman yapmıştın? 6. Gün mü?
ben 4. Günden sonra her gün yaptım 9. Günde kanda çıktı

yok onu yapmam eşim renkli dudak sevmio :) microblading yaptırdım çok memnunum doğumdan evvelde bi ipek kirpik patlatmak istiorum açıkcası :)
yap şekerim kafanı dağıt kirpikten memnun kalırsan banada söyle bir ara düşündüm vazgeçtim kirpikten döküyormuş kirpikleri diye duymuştum

Hergün birgün öncekinden dahamı belirgindi benim 5 le 7 arasında çok fazla fark olmadıda o yüzden sordum

yap şekerim kafanı dağıt kirpikten memnun kalırsan banada söyle bir ara düşündüm vazgeçtim kirpikten döküyormuş kirpikleri diye duymuştum
ya bende onu duydum çok kararsızım aslında ama düzenli bakım yapılırsa sıkıntı olmaz diolar bilemedim microblading yaptırdığım kadına yaptırabilirim işinde çok ii ve parayla işi yok kadının

Neden orda bu kadar kati kurallar var onu anlamiyorum. Yapsalar kan testi bi yerleri dusmez yaa.

Avrupa’da birçok ülke ve amerikada işler böyle yürüyor. Aile hekimi sevk etmediği sürece uzmana görünemiyorsun kafana göre test yada mr bt çekilemiyorsun. Bizim ülkemizde de herkes internet doktoru internetten okuyup okuyup benim şuyum var şu testi yaptırabilirmiyiz diyorlar. Aile hekimliği sistemi hala oturmadı bizde. Buda ülkeyi gereksiz maddi yükün altına sokuyor. Düşünebiliyormusunuz amerika gibi ekonomisi yüksek bir ülkede gebelik boyunca 3 yada 4 kere ultrason çekiliyor, fazlası zarar. Bizim ülkemizde de bebeğimi özledim diyip parasını verip 10günde 1 ultrasona girenler var. Her iki sistemde doğru demiyorum ama bizimkinin fazla olduğu kesin. Orada hekimlerinden kaynaklanan bir sıkıntı olduğunda doktorun belgesi elinden alındığı için işlerinde titizler diye düşünüyorum yinede orada çalışanlara sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…