Kaçıncı gün embriyosuydu??
Ay gözünaydın cok sevindim iyiki yaptin bak belirsizlikten kurtuldunKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Ay gözünaydın cok sevindim iyiki yaptin bak belirsizlikten kurtuldun
Merhaba,benimde 7.gün değerim 35ti 9.gün nerdeyse 4katına çıktıKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Merhaba,benimde 7.gün değerim 35ti 9.gün nerdeyse 4katına çıktı
Kızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Ne demekAyy canım çok saol içimi rahatlattın valla
Aaa masaallah canimm
Kacinci gunundesin??
Ne demekişte erken test yapmanın kötülüğü bu oluyor sürekli kıyaslama ve endişe.herkesin değeri de bir olmuyor ve gerçekten 10.günden sonra kan değeri fırlıyor bence.Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Canım daha çok erken mutlaka artar şimdiden hayırlı olsunKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Canım daha çok erken mutlaka artar şimdiden hayırlı olsun
Canım ovitrellanın etkisi en fazla 12 günmüş,senin ki çoktannn geçmiş..bence sen hamilesin moralini yüksek tut..maşallah sana
Canım ovitrellanın etkisi en fazla 12 günmüş,senin ki çoktannn geçmiş..bence sen hamilesin moralini yüksek tut..maşallah sana
Valla gününe göre güzel bir sonuç inşallah artarak devam ederKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Valla gününe göre güzel bir sonuç inşallah artarak devam eder
Inanmiyorum ya çok sevindim bak testler yalan soylemiyor.gozun aydin insallah saglikla artarKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. Gözünüz aydın, katlanarak devam eder inşallahKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Inanmiyorum ya çok sevindim bak testler yalan soylemiyor.gozun aydin insallah saglikla artar
Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. Gözünüz aydın, katlanarak devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?