2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

E Ecino canm benm coookk sevindim yaaa nekadr güzel topic hamislerle doluyor darısı başımıza kizlarrr hamis olanlarda hayrli bir şekilde kucaklarina alır insallahhhh

E Ecino birde sey dicemm kanda daha erken belli oluyo ya benim deger 11 ken senin test gibiydi hatta biraz daha kirmizi. Senin idrara gecmemis bence daha. Gunden gune koyulasicak

iyi geceler kızlar sizi topik açıldığı ilk günden beri her gün sessizce takip ediyordum inanın tüm hamislere sizlerle birlikte sevindim transfer sırası gelenlere dua ettim kese ve kalp atışı bekleyenlere sabır diledim kısaca hikayemi anlatayım size 2014 bir dış gebelik yaşadım sağ tup gitti 2015 sebepsiz infertilite tanısıyla ilk tüp denemem 5. gun bloklasit transfer ile ellerinizden öper 4 yaşında bir kizcem var 2016 tekrar bir dış gebelik sol tup gitti şimdi kızıma bir kardeş için tekrar tedavi gördük benimde transferim 4 kasımdı yine 1 tane 5. gün bloklasit tansferim oldu 14 kasım test günüm yine geçmeyen bir 10 günü sizlerin haberlerini okuya okuya yedim bitirdim hemen hemen hepinizle aynı belirtileri yaşadım dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı derken E Ecino nun mesajına kayıtsız kalamadım tebrik ederim canım gözünüz aldın maşallah bal gibide hamişsin benimde 2015 yılında kızım için 7. gun değerim 24 tü iki gün sonra 76 ya cıktı çok şükür şuan yanı başımda odasında mışıl mışıl uyuyor yeni tedavimde bütün süreçte hastenede yanimda oldu onun tedavisini yapan doktor ve hemşire ablalarına maskotluk yaptı hiç korkma yani tadını çıkart hatta test gününü atlatmış bütün halislerimizde lütfen tadını çıkarsın kese kalp atışı derken türlü hikaye ve sürelerle aradığımız bu anın tadını çıkartmak yerine rakamlara saplanıyoruz valla ben kendi adıma transfer günü onu gördüğüm andan beri hamile gibi yaşıyorum 2. çocuğunu seviyorum karnımda eski gebeliklerde kim değer katladimi kese belirdimi kalp attimiyi düşünüyor günü geçiyor ve hamileyim deyip tadını cikartiyolardi sonrasi icinse sonrayi sonra düşünürüz hepinizi o çok emek veren çok tedirgin olan çok seven çok isteyen beynini ve tüm bedenini bu yolda hiç şüphesiz öne koyan o iğneleri secimle kendine batıran o masalara yatmak için kosa koşa hastanelere giden gün sayan hiç tanımadığı insanlarla bir anda konu ortak olunca öz kardeşden daha yakın olan en yakın arkadaştan daha çok sohbet eden kişilere dönüşen aslında bedenen olmasada kalben ve beynen çoktan anne olan merhamet ve sevgi dolu yüreklerinizden öpüyorum

Ne güzel anlatmışsın, güzel yüreğine sağlık. Bizi bizden başkası anlayamaz. Inşallah bu sefer de hayırlı haberler alırsın. Kızına da Allah uzun ömürler versin, kardeşi ile birlikte

E Ecino canm benm coookk sevindim yaaa nekadr güzel topic hamislerle doluyor darısı başımıza kizlarrr hamis olanlarda hayrli bir şekilde kucaklarina alır insallahhhh

darısı başına canım inşallah hiç birşeye takılma rahat bırak güzel sonuçlar alırsın

E Ecino canım hayırlı olsun değerin katlanarak artsın hayırlısıyla kucağına al inşAllah

canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kiyaslama yapma canim herkesde farkli oluyor onemli olan katlanarak artmasi ve sen hamilesinn masallah bunu da hakettinn

canım bütün gece dualarım seninleydi emin ol bunu burdaki herkes hakediyo ama Allahımızın bizlere imtihanı inşallah tez zamanda evladına kavuşursun sende bunun için sürekli dualarımdasın ama cesaret edebilirsen birde eşinle hacamat deneyin benim olumsuz olsaydı ve Allah korusun olumsuz olursa tekrar tedaviden önce hacamat deneyecektim faydasını gören çok kişi oldu

canım ne güzel yazmışsın duygulandırdın beni öyle umuyorumki bebeğin seninledir
çok umut verdin dediğin gibi sayılara takılmayacağım birde ben buranın uğuruna çok inanıyorum insane moral veriyor ve gerçekten burdaki güncel yazan herkes bana moral Verdi tedavimi çevremden saklıyorum bu sebeplede sık sık yazıyorum ve hepinizin sayesinde inanılmaz pozitif düşünüyorum herşeyde pozitif gidiyor özellikle testi benden daha koyu gören herkes hep anne olacağım konusunda yorumlar yaptı onların dediği oldu o sebeple her gece bu topikteki herkese dua ediyorum bol bol umarım senin güzel yüreğinde ikinci kez annelik için hızlı atar ve evlatlarını güzel kalbindeki sevgiyle büyütürsün.

Sabah sabah ağlattın beni ne güzel yazmışsın bebeği öğrendiğimden beri tek duam Allahım bu sefer emeklerimi boşa çıkarma o kadar emek verioruz ki haberlerde görüyorum ya bebeği doğurdu bıraktı çöpe attı falan die Allahım diyorum sen büyüksün kimine veriyosun değer bilmio kimi bir bebeğe sahip olmak için neler çekiyor yinede şükür şükür şükür diyorum. İnşAllah yavruna kardeş gelir oda sizde mutlu olursunuz sayfanın hamileleri bebeklerini sağlıkla kucağına alır transfer bekleyenler yaptırıpta sonuç bekleyenlerde mutlu haberi alırlar tek duam bu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti ile sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…