Evet haklisin ama ilk aşamayi başariyla gectin.Haklıymışsınız kızlar ikinci test daha koyuymuş
Ama insan yinede tam anlamıyla sevinemiyor iki gün sonraki değeride görünce daha rahatlıycam inşallah
Kan sonucu belli olur, kese beklersin, kese görünür, kalp atışı beklersin. Sürekli bekliyor insan :)Haklıymışsınız kızlar ikinci test daha koyuymuş
Ama insan yinede tam anlamıyla sevinemiyor iki gün sonraki değeride görünce daha rahatlıycam inşallah
Canım çok sevindim inşallah sağlıkla katlanarak artar değerinCanım paylaştım ya kan değerimi 24 diye şuan hamile gibi duruyorum 2 sonraki test herşeyi daha net ortaya koyacak
Aynen bizim transfer günüde test günüde seninle aynı sanırım canımBide biz kurtulsak bu beklemekten.hayirlisiyla insalllah.
Kiyaslama yapma canim herkesde farkli oluyor onemli olan katlanarak artmasi ve sen hamilesinn masallahKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
tebrik ederim canim insallahh degerin guzelce artar ve saglikli bi hamislik donemi gecirip sonrada bebisini kucagina alirsin darisi tum bekleyenlerin basina insallahhKızlar kan testi yaptırdım kan sonucum 24,91 iki gün sonra tekrar yaptırcam bakalım değer artıcakmı
Ne güzel anlatmışsın, güzel yüreğine sağlık. Bizi bizden başkası anlayamaz. Inşallah bu sefer de hayırlı haberler alırsın. Kızına da Allah uzun ömürler versin, kardeşi ile birlikteiyi geceler kızlar sizi topik açıldığı ilk günden beri her gün sessizce takip ediyordum inanın tüm hamislere sizlerle birlikte sevindim transfer sırası gelenlere dua ettim kese ve kalp atışı bekleyenlere sabır diledim kısaca hikayemi anlatayım size 2014 bir dış gebelik yaşadım sağ tup gitti 2015 sebepsiz infertilite tanısıyla ilk tüp denemem 5. gun bloklasit transfer ile ellerinizden öper 4 yaşında bir kizcem var 2016 tekrar bir dış gebelik sol tup gitti şimdi kızıma bir kardeş için tekrar tedavi gördük benimde transferim 4 kasımdı yine 1 tane 5. gün bloklasit tansferim oldu 14 kasım test günüm yine geçmeyen bir 10 günü sizlerin haberlerini okuya okuya yedim bitirdim hemen hemen hepinizle aynı belirtileri yaşadım dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı derken E Ecino nun mesajına kayıtsız kalamadım tebrik ederim canım gözünüz aldın maşallah bal gibide hamişsin benimde 2015 yılında kızım için 7. gun değerim 24 tü iki gün sonra 76 ya cıktı çok şükür şuan yanı başımda odasında mışıl mışıl uyuyor yeni tedavimde bütün süreçte hastenede yanimda oldu onun tedavisini yapan doktor ve hemşire ablalarına maskotluk yaptı hiç korkma yani tadını çıkart hatta test gününü atlatmış bütün halislerimizde lütfen tadını çıkarsın kese kalp atışı derken türlü hikaye ve sürelerle aradığımız bu anın tadını çıkartmak yerine rakamlara saplanıyoruz valla ben kendi adıma transfer günü onu gördüğüm andan beri hamile gibi yaşıyorum 2. çocuğunu seviyorum karnımda eski gebeliklerde kim değer katladimi kese belirdimi kalp attimiyi düşünüyor günü geçiyor ve hamileyim deyip tadını cikartiyolardi sonrasi icinse sonrayi sonra düşünürüz hepinizi o çok emek veren çok tedirgin olan çok seven çok isteyen beynini ve tüm bedenini bu yolda hiç şüphesiz öne koyan o iğneleri secimle kendine batıran o masalara yatmak için kosa koşa hastanelere giden gün sayan hiç tanımadığı insanlarla bir anda konu ortak olunca öz kardeşden daha yakın olan en yakın arkadaştan daha çok sohbet eden kişilere dönüşen aslında bedenen olmasada kalben ve beynen çoktan anne olan merhamet ve sevgi dolu yüreklerinizden öpüyorum
Kiyaslama yapma canim herkesde farkli oluyor onemli olan katlanarak artmasi ve sen hamilesinn masallahbunu da hakettinn
Kan sonucu belli olur, kese beklersin, kese görünür, kalp atışı beklersin. Sürekli bekliyor insan :)
iyi geceler kızlar sizi topik açıldığı ilk günden beri her gün sessizce takip ediyordum inanın tüm hamislere sizlerle birlikte sevindim transfer sırası gelenlere dua ettim kese ve kalp atışı bekleyenlere sabır diledim kısaca hikayemi anlatayım size 2014 bir dış gebelik yaşadım sağ tup gitti 2015 sebepsiz infertilite tanısıyla ilk tüp denemem 5. gun bloklasit transfer ile ellerinizden öper 4 yaşında bir kizcem var 2016 tekrar bir dış gebelik sol tup gitti şimdi kızıma bir kardeş için tekrar tedavi gördük benimde transferim 4 kasımdı yine 1 tane 5. gün bloklasit tansferim oldu 14 kasım test günüm yine geçmeyen bir 10 günü sizlerin haberlerini okuya okuya yedim bitirdim hemen hemen hepinizle aynı belirtileri yaşadım dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı derken E Ecino nun mesajına kayıtsız kalamadım tebrik ederim canım gözünüz aldın maşallah bal gibide hamişsin benimde 2015 yılında kızım için 7. gun değerim 24 tü iki gün sonra 76 ya cıktı çok şükür şuan yanı başımda odasında mışıl mışıl uyuyor yeni tedavimde bütün süreçte hastenede yanimda oldu onun tedavisini yapan doktor ve hemşire ablalarına maskotluk yaptı hiç korkma yani tadını çıkart hatta test gününü atlatmış bütün halislerimizde lütfen tadını çıkarsın kese kalp atışı derken türlü hikaye ve sürelerle aradığımız bu anın tadını çıkartmak yerine rakamlara saplanıyoruz valla ben kendi adıma transfer günü onu gördüğüm andan beri hamile gibi yaşıyorum 2. çocuğunu seviyorum karnımda eski gebeliklerde kim değer katladimi kese belirdimi kalp attimiyi düşünüyor günü geçiyor ve hamileyim deyip tadını cikartiyolardi sonrasi icinse sonrayi sonra düşünürüz hepinizi o çok emek veren çok tedirgin olan çok seven çok isteyen beynini ve tüm bedenini bu yolda hiç şüphesiz öne koyan o iğneleri secimle kendine batıran o masalara yatmak için kosa koşa hastanelere giden gün sayan hiç tanımadığı insanlarla bir anda konu ortak olunca öz kardeşden daha yakın olan en yakın arkadaştan daha çok sohbet eden kişilere dönüşen aslında bedenen olmasada kalben ve beynen çoktan anne olan merhamet ve sevgi dolu yüreklerinizden öpüyorum
Sabah sabah ağlattın beni ne güzel yazmışsın bebeği öğrendiğimden beri tek duam Allahım bu sefer emeklerimi boşa çıkarma o kadar emek verioruz ki haberlerde görüyorum ya bebeği doğurdu bıraktı çöpe attı falan die Allahım diyorum sen büyüksün kimine veriyosun değer bilmio kimi bir bebeğe sahip olmak için neler çekiyor yinede şükür şükür şükür diyorum. İnşAllah yavruna kardeş gelir oda sizde mutlu olursunuz sayfanın hamileleri bebeklerini sağlıkla kucağına alır transfer bekleyenler yaptırıpta sonuç bekleyenlerde mutlu haberi alırlar tek duam bu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti ile sınamasıniyi geceler kızlar sizi topik açıldığı ilk günden beri her gün sessizce takip ediyordum inanın tüm hamislere sizlerle birlikte sevindim transfer sırası gelenlere dua ettim kese ve kalp atışı bekleyenlere sabır diledim kısaca hikayemi anlatayım size 2014 bir dış gebelik yaşadım sağ tup gitti 2015 sebepsiz infertilite tanısıyla ilk tüp denemem 5. gun bloklasit transfer ile ellerinizden öper 4 yaşında bir kizcem var 2016 tekrar bir dış gebelik sol tup gitti şimdi kızıma bir kardeş için tekrar tedavi gördük benimde transferim 4 kasımdı yine 1 tane 5. gün bloklasit tansferim oldu 14 kasım test günüm yine geçmeyen bir 10 günü sizlerin haberlerini okuya okuya yedim bitirdim hemen hemen hepinizle aynı belirtileri yaşadım dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı derken E Ecino nun mesajına kayıtsız kalamadım tebrik ederim canım gözünüz aldın maşallah bal gibide hamişsin benimde 2015 yılında kızım için 7. gun değerim 24 tü iki gün sonra 76 ya cıktı çok şükür şuan yanı başımda odasında mışıl mışıl uyuyor yeni tedavimde bütün süreçte hastenede yanimda oldu onun tedavisini yapan doktor ve hemşire ablalarına maskotluk yaptı hiç korkma yani tadını çıkart hatta test gününü atlatmış bütün halislerimizde lütfen tadını çıkarsın kese kalp atışı derken türlü hikaye ve sürelerle aradığımız bu anın tadını çıkartmak yerine rakamlara saplanıyoruz valla ben kendi adıma transfer günü onu gördüğüm andan beri hamile gibi yaşıyorum 2. çocuğunu seviyorum karnımda eski gebeliklerde kim değer katladimi kese belirdimi kalp attimiyi düşünüyor günü geçiyor ve hamileyim deyip tadını cikartiyolardi sonrasi icinse sonrayi sonra düşünürüz hepinizi o çok emek veren çok tedirgin olan çok seven çok isteyen beynini ve tüm bedenini bu yolda hiç şüphesiz öne koyan o iğneleri secimle kendine batıran o masalara yatmak için kosa koşa hastanelere giden gün sayan hiç tanımadığı insanlarla bir anda konu ortak olunca öz kardeşden daha yakın olan en yakın arkadaştan daha çok sohbet eden kişilere dönüşen aslında bedenen olmasada kalben ve beynen çoktan anne olan merhamet ve sevgi dolu yüreklerinizden öpüyorum
Vardir ne kelime var iste canim gozun aydin.bende yarin sabah yapacam.hemen ciktimi cizgi yoksa testin bekledimi biraz.Kızlar çok silik bir çizgi belirdi bilemiyorum yaa
Oğlumdada 5.gün böyle çıkmıştı inşallah vardır Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?