- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Kızlar çok silik bir çizgi belirdi bilemiyorum yaa
Oğlumdada 5.gün böyle çıkmıştı inşallah vardır Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Kızlar çok silik bir çizgi belirdi bilemiyorum yaa
Oğlumdada 5.gün böyle çıkmıştı inşallah vardır Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Hayırlısı olsun cnm, gün geçtikçe dahada koyulasıyorKızlar çok silik bir çizgi belirdi bilemiyorum yaa
Çıktı canım üç dakika içinde felan ama bekledikçe daha belirginleşti hatta şimdi bakayım nasıl olmuşVardir ne kelime var iste canim gozun aydin.bende yarin sabah yapacam.hemen ciktimi cizgi yoksa testin bekledimi biraz.
Hayırlısı olsun cnm, gün geçtikçe dahada koyulasıyor
Darısı sizlere inşallah ismen bilmesemde her namazdan sonra duamdasınız kk daki bu gruptaki bekleyen herkese rabbim nasip etsin diyeMasaallah cizgi guzelce cikmis insaallah ilerleyen gu
Kan için erken bence :) Biraz daha bekle. Ikinci çizgi çıkmış şükür. Gerisi de gelir Allahın izni ile :)Sağol canım inşallah prşmbe tekrar yaparım artık kan vermeye ne zaman giderim bilmiyorum
Evet daha da belirginlesmis, şimdiden gözün aydınBu da yeni hali kızlar
Evet canım inşallah kan günüm cumartesi sanırım o gün veririm erken verince üç kez istiyor çünkü doktorum hiç olmaSa iki kez veririm çocukla hastaneye gidip gelmekde zor oluyorKan için erken bence :) Biraz daha bekle. Ikinci çizgi çıkmış şükür. Gerisi de gelir Allahın izni ile :)
Darısı sizlere inşallah ismen bilmesemde her namazdan sonra duamdasınız kk daki bu gruptaki bekleyen herkese rabbim nasip etsin diye
Öyle tabiki, bende kansızlık da çıktı. Bide ilaç içiyorum :) ne zaman kan vereceksin ?Evet canım inşallah kan günüm cumartesi sanırım o gün veririm erken verince üç kez istiyor çünkü doktorum hiç olmaSa iki kez veririm çocukla hastaneye gidip gelmekde zor oluyor
Allah razi olsun canimmm
Rabbim hepimizi sevindirsin insaallah..
Transferin kacinci gunundesin??
Bendede d vit ve b12 düşük çıkmıştıÖyle tabiki, bende kansızlık da çıktı. Bide ilaç içiyorum :) ne zaman kan vereceksin ?
Onlar bendede eksik ilaç içiyorumBendede d vit ve b12 düşük çıkmıştı
D vit için ampul içtim artık ilaçlara başlarım
Cumartesi veririm herhalde büyük ihtimal nasıl nerde vericem bilmiyorum
Acilden verince sorun çıkarmışlardı oğlumda
Tıp merkezleride ertesi gün veriyor sonucu
Aminn inşallah
Bugün ikindide 6.gün olacak
Aminn inşallah
Bugün ikindide 6.gün olacak
Sağlık ocağı kısmını beynim resetlemiş sanki hiç aklıma gelmediOnlar bendede eksik ilaç içiyorum
Zaten kan testi sonucundan sonra sağlık ocağı dosya acıyor ya, kan alıp değerlerine bakıyor
5.gün embriyosu ise kan verin çıkar artık beklemek çok zor tedavinin en zor yani gerçektenHay masaallah canimm
Benim 10.gunum bugun transfer gunu saymasam
Beklemekte cok zorlaniyorum... varsa var yoksa yok artik bilmek istiyorum :)) ama cesaret edemiyorum test yapmakta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?