Belirti hiç yoktu ama dünden beri kasıklarım çekmeye başladı sol tarafıma felan yatınca rahatsız oldum bayaPeki belirti varmi?
5.gün embriyosu ise kan verin çıkar artık beklemek çok zor tedavinin en zor yani gerçekten
Sağlık ocağı kısmını beynim resetlemiş sanki hiç aklıma gelmedi
Ne zaman öğreneceksin test tarihin ne zaman peki3.gun embryosu canim ve yurtdisindayim hemen istedigimiz zaman kan testi yapilmiyor burda malesef...
Sen bilirsin canım sabah yap istersen daha net olurŞimdi test alsam cikarmi acaba yada sabahimi beklesem.
Ne zaman öğreneceksin test tarihin ne zaman peki
Canim bana hemşire demistiki saati yok ama hergun ayni saatlerde yapmaya ozen goster. Bence biseybolmaz bende hergun ayni zamanda yapamiyorumHanimlar dusuk ignesinin belli bi saati var mi? Esim aksam gideriz hastaneye diyo.
4 gunde 1 yaptiriyorum kalcadan dusuk onleyici igneyi canim. Sen neden hergun kullaniyosun ki?Canim bana hemşire demistiki saati yok ama hergun ayni saatlerde yapmaya ozen goster. Bence biseybolmaz bende hergun ayni zamanda yapamiyorum
Dusuk onleyici dedigin progestoron mu.ben progeston kullaniyorum4 gunde 1 yaptiriyorum kalcadan dusuk onleyici igneyi canim. Sen neden hergun kullaniyosun ki?
Yok canim progesteron fitil benim. Benim bahsettigim proluton igne 4 gunde 1 vurdurmam lazimDusuk onleyici dedigin progestoron mu.ben progeston kullaniyorum
Yok canim progesteron fitil benim. Benim bahsettigim proluton igne 4 gunde 1 vurdurmam lazim
Ben yanlis anladim ozamn benim dusuk engelleyici igne kullanmiyorum.niye vermemiskiYok canim progesteron fitil benim. Benim bahsettigim proluton igne 4 gunde 1 vurdurmam lazim
clexane iğnede var kan sulandırıcı olarak ondan bahsediolar sanırım ilaç nazisi diilim her gün aynı saatte yapamıyorum ama hergün birbirine yakın saatlerde yapmaya çalışıyorum mesela prolutexi her akşam 10-11 arası vuruyorum. 11 i geçirmiyorum yada 10' dan önce yapmıyorum clexanı her sabah en 10-11 arası vuruyorum yine aynı şekilde diğer ilaç ve jellerimde öylebende prolutex kullanıyorum hergün vuruluyorum birde kan sulandırıcıdan kastın corasprin falan mı ben onu farklı saatlerde alıyorum
bende kullanmıyorum proluton geçen sfeerki transferimde kanama olunca yapılmıştı diğer 4 gün gelmeden düşük olmuştuBen yanlis anladim ozamn benim dusuk engelleyici igne kullanmiyorum.niye vermemiski
Kan sulandirici olarak bi ecopirin hap kullaniyorum birde oksapar igne kullaniyorum her gun. Kan sulandiricini hep ayni saatte kullanmaya ozen goster. Ben telefona alarm kurdum her ilac saatine gunde 6 kere caliyor. iste ayri yeten dusuk onleyici 4 gunde bir de proluton ignem var kalcadanbende prolutex kullanıyorum hergün vuruluyorum birde kan sulandırıcıdan kastın corasprin falan mı ben onu farklı saatlerde alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?