2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kan sulandiricilari kesinlikle saatinde kullaniyorum hatta dakika gecirmemeye calisiyorum. Bebegin asil hayatini kurtaran tek sey diyebilirim. Bu da dusuk onluyo kan sulandiricilar ama benim kullandigim rahim agzini kapatiyomuymus neymis ki dusuk olmasin diye.

bende prolutex kullanıyorum hergün vuruluyorum birde kan sulandırıcıdan kastın corasprin falan mı ben onu farklı saatlerde alıyorum
clexane iğnede var kan sulandırıcı olarak ondan bahsediolar sanırım ilaç nazisi diilim her gün aynı saatte yapamıyorum ama hergün birbirine yakın saatlerde yapmaya çalışıyorum mesela prolutexi her akşam 10-11 arası vuruyorum. 11 i geçirmiyorum yada 10' dan önce yapmıyorum clexanı her sabah en 10-11 arası vuruyorum yine aynı şekilde diğer ilaç ve jellerimde öyle

bende prolutex kullanıyorum hergün vuruluyorum birde kan sulandırıcıdan kastın corasprin falan mı ben onu farklı saatlerde alıyorum
Kan sulandirici olarak bi ecopirin hap kullaniyorum birde oksapar igne kullaniyorum her gun. Kan sulandiricini hep ayni saatte kullanmaya ozen goster. Ben telefona alarm kurdum her ilac saatine gunde 6 kere caliyor. iste ayri yeten dusuk onleyici 4 gunde bir de proluton ignem var kalcadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…