2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben yanlis anladim ozamn benim dusuk engelleyici igne kullanmiyorum.niye vermemiski
Valla dusuk hikayesi yada tehlikesi olanlara veriliyormus. Hee benim var mi yok cok sukur belki tutunmasini daha garanti altina almak icin vermis olabilir doktorum. Sormak aklima hic gelmedi

bende kullanmıyorum proluton geçen sfeerki transferimde kanama olunca yapılmıştı diğer 4 gün gelmeden düşük olmuştu
Iste kanamasi olan yada dusuk tehdidinde veriliyormus ama bana doktorum 4 kutu yazmis. Iki tane transfer edildi yaa belki erken onlem alma amacli vermistir diye dusunuyorum. yani sonucu ogrendigimde duruma gore yaa devam ettirivek yada biraktiricak

Kızlar ya bana bir yardım edin iki gündür o kadar şiddetli kasık ağrıları yaşıyorumki aynı adetimin ikinci gününde gibiyim hiç bu kadar şiddetli olmamıştı gece uykumdan uyandım sürekli değil ama ara ara kramp gibi bir giriyo kıvranıyorum sonra geçiyo yerleşme belirtisini tehlike çanlarımı

Annesi korkmaya bebis yer arıyor kendine :)

Canim Allah korusun kanama lekelenme vs. Olmadikca korkma boyle seylerden. Vucuda sonucta disardan zorla hormon veriyoruz ee regli donemimizde geldi sayilir ikisinin tepkisi birlesiyor olabilir. Bebeiste sonucta var agrilarin normaldir yani

Oglumda son ayda hatta son gunmus sevgililer gunu aksamiydi. Yemek yerken yeter cik artik icimden de rahat rahat yiyim demistim. Cunku kaburgalarima o denli batiyordu ki yemek yerken oturmak ne mumkun nefes aldirmazdi. Yani en basindan son ana kadar bu agrilara sancilara yalanci kasilmalara alis.

Can
canim daha dun bununla ilgili yazi okudum bebek yerlesirken rahimde kasilmalar olurmus.agrilar

Ayy olsunda alışırım ben

Asla yaptiramam canim korkmayi birak igreniyorumm icim bi tuhaf olduu

Iste kanamasi olan yada dusuk tehdidinde veriliyormus ama bana doktorum 4 kutu yazmis. Iki tane transfer edildi yaa belki erken onlem alma amacli vermistir diye dusunuyorum. yani sonucu ogrendigimde duruma gore yaa devam ettirivek yada biraktiricak
Oğlumda clexan kullanmıştım önlem amaçlı vermişti doktorum
Bu sefer sordum kayıbın düşüğün yok hamileleğimde kanama felanda bi sorun yalamadım çok şükür pıhtılaşma testide yaptırmadım vermeyiz demişti
Sadece hastaneden çıkmadan kalçadan progestanın iğnesi vurdular tedavide yediği tek iğne
Yani her doktorun her kişiye uyguladığı tedavi başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…