- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Valla dusuk hikayesi yada tehlikesi olanlara veriliyormus. Hee benim var mi yok cok sukur belki tutunmasini daha garanti altina almak icin vermis olabilir doktorum. Sormak aklima hic gelmediBen yanlis anladim ozamn benim dusuk engelleyici igne kullanmiyorum.niye vermemiski
Iste kanamasi olan yada dusuk tehdidinde veriliyormus ama bana doktorum 4 kutu yazmis. Iki tane transfer edildi yaa belki erken onlem alma amacli vermistir diye dusunuyorum. yani sonucu ogrendigimde duruma gore yaa devam ettirivek yada biraktiricakbende kullanmıyorum proluton geçen sfeerki transferimde kanama olunca yapılmıştı diğer 4 gün gelmeden düşük olmuştu
darısı başına canım inşallah hiç birşeye takılma rahat bırak güzel sonuçlar alırsın
canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar ya bana bir yardım edin iki gündür o kadar şiddetli kasık ağrıları yaşıyorumki aynı adetimin ikinci gününde gibiyim hiç bu kadar şiddetli olmamıştı gece uykumdan uyandım sürekli değil ama ara ara kramp gibi bir giriyo kıvranıyorum sonra geçiyo yerleşme belirtisini tehlike çanlarımı
Canim Allah korusun kanama lekelenme vs. Olmadikca korkma boyle seylerden. Vucuda sonucta disardan zorla hormon veriyoruz ee regli donemimizde geldi sayilir ikisinin tepkisi birlesiyor olabilir. Bebeiste sonucta var agrilarin normaldir yaniKızlar ya bana bir yardım edin iki gündür o kadar şiddetli kasık ağrıları yaşıyorumki aynı adetimin ikinci gününde gibiyim hiç bu kadar şiddetli olmamıştı gece uykumdan uyandım sürekli değil ama ara ara kramp gibi bir giriyo kıvranıyorum sonra geçiyo yerleşme belirtisini tehlike çanlarımı
canim daha dun bununla ilgili yazi okudum bebek yerlesirken rahimde kasilmalar olurmus.agrilarKızlar ya bana bir yardım edin iki gündür o kadar şiddetli kasık ağrıları yaşıyorumki aynı adetimin ikinci gününde gibiyim hiç bu kadar şiddetli olmamıştı gece uykumdan uyandım sürekli değil ama ara ara kramp gibi bir giriyo kıvranıyorum sonra geçiyo yerleşme belirtisini tehlike çanlarımı
Oglumda son ayda hatta son gunmus sevgililer gunu aksamiydi. Yemek yerken yeter cik artik icimden de rahat rahat yiyim demistim. Cunku kaburgalarima o denli batiyordu ki yemek yerken oturmak ne mumkun nefes aldirmazdi. Yani en basindan son ana kadar bu agrilara sancilara yalanci kasilmalara alis.
Annesi korkmaya bebis yer arıyor kendine :)
Hayirli olsun canimmKızlar çok silik bir çizgi belirdi bilemiyorum yaa
Oğlumdada 5.gün böyle çıkmıştı inşallah vardır Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Asla yaptiramam canim korkmayi birak igreniyorumm icim bi tuhaf olduucanım bütün gece dualarım seninleydi emin ol bunu burdaki herkes hakediyo ama Allahımızın bizlere imtihanı inşallah tez zamanda evladına kavuşursun sende bunun için sürekli dualarımdasın ama cesaret edebilirsen birde eşinle hacamat deneyin benim olumsuz olsaydı ve Allah korusun olumsuz olursa tekrar tedaviden önce hacamat deneyecektim faydasını gören çok kişi oldu
Oğlumda clexan kullanmıştım önlem amaçlı vermişti doktorumIste kanamasi olan yada dusuk tehdidinde veriliyormus ama bana doktorum 4 kutu yazmis. Iki tane transfer edildi yaa belki erken onlem alma amacli vermistir diye dusunuyorum. yani sonucu ogrendigimde duruma gore yaa devam ettirivek yada biraktiricak
Allah razı olsun canımHayirli olsun canimm
Canım benm cok güzel ya bizlere de dua edinEvet öyle yazıyo internettede hAklısın
Bendede dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum özellikle soldan soldan batıyorCan
canim daha dun bununla ilgili yazi okudum bebek yerlesirken rahimde kasilmalar olurmus.agrilar
12. hafta diye konuştuk biz hocamla ama bakalım bi kontrole gidim söyler zamanınıakademi1994 acaba biz prolutex i ne zamana kadar kullanırız?
Hayırlı olsun :)Kızlar bu testi yorumlar mısınız lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?