amiinn inşallahHayırlı olsun :)
Canım benm cok güzel ya bizlere de dua edin
Kızlar bu testi yorumlar mısınız lutfen
valla bence hayırlı olsun bal gibi çift çizgiKızlar bu testi yorumlar mısınız lutfen
Diğer negatifi dikkate almamalimiyim?valla bence hayırlı olsun bal gibi çift çizgi
Iki testi ayni anda mi yaptin?Diğer negatifi dikkate almamalimiyim?
Hayırlısı olsun canım, hamilesin. Bayada belli oluyor. Rabbim tamamına erdirsin :)Kızlar bu testi yorumlar mısınız lutfen
diğer testi ne zaman yaptınız??amiinn inşallah
Ama iki test yaptım diğeri negatif hangisi dogru
Bu kadar muallakta kaldıysanız eğer bi kan testi yaptırın isterseniz sonuçta bizde doktor değiliz tek test atmışsınız bu testtede 2. çizgi acaip belirgin yanlış yönlendirme olmasın belki diğer testte de çizgi silik çıktı siz farkedemediniz bilemeyiz kiDiğer negatifi dikkate almamalimiyim?
Hayır ilk bunu yaptim diğeri negatiftiIki testi ayni anda mi yaptin?
Bu tersten 1 saat kadar sonradiğer testi ne zaman yaptınız??
Amiinn inşallah ama diğer testin negatif çıktı kafam karıştıHayırlısı olsun canım, hamilesin. Bayada belli oluyor. Rabbim tamamına erdirsin :)
Yarın yada yada akşam tekrar edinAmiinn inşallah ama diğer testin negatif çıktı kafam karıştı
hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKixlar test yaptim hamileyimmmm.Allaha bin şukur.Eki Görüntüle 2205545
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım, cok sevindim :)Kixlar test yaptim hamileyimmmm.Allaha bin şukur.Eki Görüntüle 2205545
Kixlar test yaptim hamileyimmmm.Allaha bin şukur.Eki Görüntüle 2205545
Amin canım tşk ederim ama diğer test negatif çıktı anlamadımHayırlısı olsun canım, hamilesin. Bayada belli oluyor. Rabbim tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?