Kizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)SEN DE YAPMA SAKIN TRANSFERİN OLDUĞUNDA TAMAM MI? GEREK YOK ZULME. 12 GÜN DİYORLARSA 12 GÜN. BEKLEMELİYİZ.
Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)
Tüp olarak ikinci ama ilki transfer aşamasına gelmedi yani ilkkez transfer olacakallahım yarabbim :) inşallah hayırlı sonuçlar al. ilk denemen mi olucaktı? unutuyorum eğer önceden konuştuysak kusura bakma.
Ayy masallah ne guzel artmis canimmm. Gozun aydinnKizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
HAyırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Bende aynı şekilde 24 kasımda Allah nasip ederse bebeğimi yada bebeklerimi görmeye gidicem herşey yolundaysa bi posta havai fişekte benden patlatasla yapmam. hergün ölemem ben. 1 kere öleyim tam öleyim :) ya sevinçten ya kederden :) 24 kasım öğretmenler gününde havai fişek patlatıcam burda, takipte kal beni
Tüp olarak ikinci ama ilki transfer aşamasına gelmedi yani ilkkez transfer olacak
Bende seni yakından takip ediyorum bir nefeskadar yakınım sana:)ben seni tutuyorum
Kutlamalara benide cağırın kızlar :)Bende aynı şekilde 24 kasımda Allah nasip ederse bebeğimi yada bebeklerimi görmeye gidicem herşey yolundaysa bi posta havai fişekte benden patlat
Hmm geldim kızOrkide_sever bak C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :) hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Bende seni yakından takip ediyorum bir nefeskadar yakınım sana:)
:) İstanbul yaş 35 yolun yarısı sen kaç yaşındasınhangi şehirdesin ve kaç yaşındasın ?
kız korkma evliyim :) sana sarkmıyorum
AaaaOrkide_sever bak C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :) hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Sana küsüm ben :) çok sevindim canım keseyi görmenize darısı kalp atışına inşHmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı
:) İstanbul yaş 35 yolun yarısı sen kaç yaşındasın
Insallah kalp atisinida duyarsin hayirlisiyla.Hmm geldim kız
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim
Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı
Ayni durum amcamlarda da var. Tabi kizlari benimle 26 yasina girdi. 26 sene once o igne cok pahaliymis. Simdi kaca acaba? Yaptirmak sartmis evet aman ihmal etmeÇok sagolun kizlar. Bizde kan uyuşmazligi var onun icin igne yaptir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?