- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
İnşAllah bitanem sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım 9 ay mide bulantısına razıyımMaşallah canım. Bunlar gebeliğin cilvesi diyelim :) saglıkla gelsinler de hepsi gelip geçici.
Aynen öyle, sen ne zaman gidiyorsun kese İcin?İnşAllah bitanem sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım 9 ay mide bulantısına razıyım
haftaya cumartesi kısmetse hem kese hem kalp atışı duyarız umarımAynen öyle, sen ne zaman gidiyorsun kese İcin?
Kizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)
Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz
Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah
Bilgilerini yaz ekleyim canim
Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi
Bendeniz 33 yillik bir adet esra
3uncu denemem
Pko var
12 kasimda transfer oldu
Beklemedeyiz efem
Bendeniz 33 yillik bir adet esra
3uncu denemem
Pko var
12 kasimda transfer oldu
Beklemedeyiz efem
Su an disardayim cnm eve gecince eklicemBendeniz 33 yillik bir adet esra
3uncu denemem
Pko var
12 kasimda transfer oldu
Beklemedeyiz efem
Hayat kisa :)Çok Şakacı birine benziyorsunuz efemm
çok şükür bende az önce kan sonucumu aldım.. 155 çıkmış değer.. Rabbim hayırlısıyla devamını da getirir inşallah..
Bende esim için 24 kasım randevu almıştım. Ama o kadar dayanamicam. Erkene çektim. 20 kasıma. Salı gününe. hayırlısı artikBende aynı şekilde 24 kasımda Allah nasip ederse bebeğimi yada bebeklerimi görmeye gidicem herşey yolundaysa bi posta havai fişekte benden patlat
İnşallah canımhaftaya cumartesi kısmetse hem kese hem kalp atışı duyarız umarım
Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahçok şükür bende az önce kan sonucumu aldım.. 155 çıkmış değer.. Rabbim hayırlısıyla devamını da getirir inşallah..
Hadi gözün aydın canım benim. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar degerim artmiş 7.gun 57 ydi 9 gun 222 olmuş çok şukur.
yok sabredicem Allah izin verirse bi sıkıntı olmazsa eşimde kesinlikle gelecek benimle :)Bende esim için 24 kasım randevu almıştım. Ama o kadar dayanamicam. Erkene çektim. 20 kasıma. Salı gününe. hayırlısı artik
inşallah.. hepimize :)Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
Evet canim ilacin ismi o.bu benim ikinci hamileligim 8 yasinda oglum var.onda da vurulmustum.Çok sevindim inşallah katlanarak devam eder ve sağlıkla gelir annesine.
İlacın adı rhogamdı yanlış hatırlamıyorsam zaten ilk doğumda sıkıntı yok ikinci gebelik için risk oluyor. Doğumdan sonra 48 saat içinde vurulman lazım iğneyi.
Soğol canim.Hadi gözün aydın canım benim. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?