- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Hayirli olsun canimmm. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinnnçok şükür bende az önce kan sonucumu aldım.. 155 çıkmış değer.. Rabbim hayırlısıyla devamını da getirir inşallah..
çok şükür bende az önce kan sonucumu aldım.. 155 çıkmış değer.. Rabbim hayırlısıyla devamını da getirir inşallah..
Maşallah ne kadar erken başlamış bebiş etkilemeye annesiValla çok fenayım kuruyemişle altınbaşak yedim sadece oda ilaç içicem aç karnına içmiyim diye kuru öğürtü var bugün başladı
Evet karından baktı canım, darısı sana :)
Suanda tek görünüyor önümüzdeki hafta netleşir :)Hadi gözünaydın canım tek mi bebiş
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah cümlemizin
Suanda tek görünüyor önümüzdeki hafta netleşir :)
Sagol canım darısı sizlere
Diğer konuda bi arkadaş gecen hafta tek kese görmüşken bugün 2. Keseyi de gördü.Tek kese varsa sonradan iki kese olabiliyormu yani
İnşallah yarın şu kan testimde normal artmış olursa inşallah haftaya pzrtsi salı gidicem keseye
Ayy ne güzel maşallah onlarda bu süreçte elinden geleni yapmak istiyorlar. Ne mutlu sizeMaşallah ne kadar erken başlamış bebiş etkilemeye annesi
Ben oğlumda bir kez bile istifra etmedim bir kez bile aşermedimsadece ekşi şeyler yiyodum tatlı canım hiç istemiyordu birde 3 4 ay arası midem ekşimişti
eşim artık bana bişey söyle alayım alayım dedi durdu garip bende bi gece işten gelmeden canım ızgara istiyo demiştim gecenin 2 de almış getirmişti
İnşallah bundada öyle olurum
Amin.. Hepimize inşallahHayirli olsun canimmm. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinnn
Evee isler birikti onlari yavaş yavaş halletmeye calisacam.Gunaydin hanimlarrrkimler neler yapiyor bugunnnn?
Eve mi? Kiz sabahin korunde nerdeydin ki?Evee isler birikti onlari yavaş yavaş halletmeye calisacam.
Yok kiz yanlis yazdim evdeyim bugun ıs yapacam.Eve mi? Kiz sabahin korunde nerdeydin ki?
Yok kiz yanlis yazdim evdeyim bugun ıs yapacam.
Insallah canim rabbim gonlune gore versin. Ama su yani var evde yat yatta bi yere kadar kalkip supuremezsin silemezsin delirirsin benim gibi.Gunaydin kizlar. Benimde haftasonlari en yogun gunlerim. Ise calismaya gidiyorum. Onunuzdeki hafta transfer olursam kesin rapor almam lazim haftasonu icin. Evde surekli yatarak hamilelik gecirenlere cok ozeniyorum. Bi pozitifi gorsem isten cikip 2 80 yatmayi dusunuyorum.
Gunaydin ben birazdan senin yerinede yapıcam temizlikhmm. Kolay gelsinnnn. Keske bende yapsammm. Deli gibi temizlik yapmasini ozledim
Yapinnnn bol camasir sulu olsunnn. Kiyi kose silinnn. yatak yorgan yuzleri yikatin. yorganlari evde ki tum ortuleri sirkeleyinnn. Bende supurup oturayim ancaGunaydin ben birazdan senin yerinede yapıcam temizlik
Yapinnnn bol camasir sulu olsunnn. Kiyi kose silinnn. yatak yorgan yuzleri yikatin. yorganlari evde ki tum ortuleri sirkeleyinnn. Bende supurup oturayim anca
Valla 12 gun oldu daha toz alamadim cok ozledim sabah colugu cocugu yollayip sabahin 8inde supurge acip cilginlar gibi saat 2 ye kadar kesintisiz temizlik yapmayiiiii.az sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?