2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Valla çok fenayım kuruyemişle altınbaşak yedim sadece oda ilaç içicem aç karnına içmiyim diye kuru öğürtü var bugün başladı
Maşallah ne kadar erken başlamış bebiş etkilemeye annesi

Ben oğlumda bir kez bile istifra etmedim bir kez bile aşermedim sadece ekşi şeyler yiyodum tatlı canım hiç istemiyordu birde 3 4 ay arası midem ekşimişti
eşim artık bana bişey söyle alayım alayım dedi durdu garip bende bi gece işten gelmeden canım ızgara istiyo demiştim gecenin 2 de almış getirmişti
İnşallah bundada öyle olurum

Ayy ne güzel maşallah onlarda bu süreçte elinden geleni yapmak istiyorlar. Ne mutlu size

Gunaydin kizlar. Benimde haftasonlari en yogun gunlerim. Ise calismaya gidiyorum. Onunuzdeki hafta transfer olursam kesin rapor almam lazim haftasonu icin. Evde surekli yatarak hamilelik gecirenlere cok ozeniyorum. Bi pozitifi gorsem isten cikip 2 80 yatmayi dusunuyorum.

Insallah canim rabbim gonlune gore versin. Ama su yani var evde yat yatta bi yere kadar kalkip supuremezsin silemezsin delirirsin benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…