- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Aaa negüzel ne örüyorsun kafayı dağıtmak için süper bir uğraş keşke bende yapabilsem hiç elimden gelmez bilmiyorum örgüBende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)
Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz
Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah
Bilgilerini yaz ekleyim canim
Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi
Hilal bu bekleme süresi senle bana yaramadı biz 2 haftaya kafayı yerizKiz sorma kafayi yedim baska topiklere de bakiyorum test paylasmislarmi diye. Az daha gaza gelsem gidip catlatma ignesi alicam sonra da bir test patlaticam maksat mutlu olmak degil mi. Pozitif gormus gibi parti yapcam falan. Kendimden korkmaya basladim
Evet karından baktı canım, darısı sana :)Ayy maşAllah normal ultrasonla baktı değil mi karından yani
Sagol canım darısı sizlere :)Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)
Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz
Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah
Bilgilerini yaz ekleyim canim
Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi
Kollari ve kenarlari kaldiAaa negüzel ne örüyorsun kafayı dağıtmak için süper bir uğraş keşke bende yapabilsem hiç elimden gelmez bilmiyorum örgü
Yaaa sorma 3 aralika kadar ölmezsem iyidirHilal bu bekleme süresi senle bana yaramadı biz 2 haftaya kafayı yeriz
ay çok güzel güle güle giyKollari ve kenarlari kaldi
bende 4 aralık diye bekliyorum inşallah geçikmezYaaa sorma 3 aralika kadar ölmezsem iyidir
Adetin 2. günü gidiyoruz dimi eşim öyle anlamış ben görüşmedim doktorla eşimi aramışlardıYaaa sorma 3 aralika kadar ölmezsem iyidir
Baskasina yapiyorum canimay çok güzel güle güle giy
Arkadasimi aradim dun sordum 2.gunu gidiliyo dedi canim haftaya doktoru arayip yinede sorcamAdetin 2. günü gidiyoruz dimi eşim öyle anlamış ben görüşmedim doktorla eşimi aramışlardı
İnşAllah :))Evet karından baktı canım, darısı sana :)
Sn hamsi yiyemiyosun ben yeşil salata yaptım onu bile yiyemedim midem bulanıoKizlar soylemesi ayip dondurucuya ilk defa hamsi atmistim cikardim da yiyim dedim firinda pisiriyorum. kizarmis mi diye bakim dedim ama kokusundan mutfaktan nasil kacicami sasirdimmm. Ayy ne yicem ben yaaa makarnaya mi kaldim yoksaaa
Kızlar sıcak iyi değil diyolar düşüğe sebep olur diolar hamileyken direk karna sıcak su torbası konmaz biliyorum ben yanlış biliyorda olabilirim tabisıcak su torbası yokmu o yoksa küçük pet şişeye su koy bıraz karnına koy
Valla yiyemezsem heralde hastanelik olurum yaa korkuyorum. Masallah ilk cocukta ne mide bulantisi ne as ermesi bilirdim. Bunda basladi simdiden.Sn hamsi yiyemiyosun ben yeşil salata yaptım onu bile yiyemedim midem bulanıo
Bende direk karin kismina sicak bisey konmaz diye biliyorum o yuzden ayaklarinizin altina koyun. Zaten tum vucudunuz isinir.Kızlar sıcak iyi değil diyolar düşüğe sebep olur diolar hamileyken direk karna sıcak su torbası konmaz biliyorum ben yanlış biliyorda olabilirim tabi
Doğru biliomuşum o zaman zaten apandistten acaip korktuğum için normaldede hep ayağıma koyuorum karnıma hayatta koymam hamile olmasamdaBende direk karin kismina sicak bisey konmaz diye biliyorum o yuzden ayaklarinizin altina koyun. Zaten tum vucudunuz isinir.
Valla çok fenayım kuruyemişle altınbaşak yedim sadece oda ilaç içicem aç karnına içmiyim diye kuru öğürtü var bugün başladıValla yiyemezsem heralde hastanelik olurum yaa korkuyorum. Masallah ilk cocukta ne mide bulantisi ne as ermesi bilirdim. Bunda basladi simdiden.
Bende niye yok acabaValla çok fenayım kuruyemişle altınbaşak yedim sadece oda ilaç içicem aç karnına içmiyim diye kuru öğürtü var bugün başladı
Ayy ilk defa böle bişi başıma geldi geçen seferki hamileliğimde normalde dün düşük başlamıştı bulantı yaşıcak aşamaya gelememiştim demekki bu sefer fenayımBende niye yok acababen aynı devam. İlk gebeliğimde de böyleydi
Maşallah canım. Bunlar gebeliğin cilvesi diyelim :) saglıkla gelsinler de hepsi gelip geçici.Ayy ilk defa böle bişi başıma geldi geçen seferki hamileliğimde normalde dün düşük başlamıştı bulantı yaşıcak aşamaya gelememiştim demekki bu sefer fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?