2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Malesef dikkat edeceksin. Temizligi esin yapsın. Ufak tefek şeyler yapabilirsin. Birde ikiz gebelikse daha çok dikkat etmelisin
Kiz adamin kendine hayri kalmadi kar yagdi hava soguk insaatta calisiyo tum gun sogukta. yemekten sonra uyur oldu bide temizlik yap desem kacar heralde evden bende napim supurup supurup oturuyorum ama bugunde kan sonucu alayim baslicam yavas yavas is yapmaya. Bi gun supurup bi gun toz alip bi gun silicem. Normalde hepsini ayni gun yapmadan asla rahat edemezdim ama maalesef gunlere yayicam temizligi. Annemde dun aradi ee ikizse nasil olacak simdi dedi. Ne nasil olacak dedim. Nasil dogurup bakicaksin dedi

Kizlar bu arada aranizda olan var mi benim gibi? Mesela yan yatiyorum bi sure sonra kalkiyorum goguslerim de bi sizi oluyo cizirdiyo resmen aciyo. Simdiden goguslerime boyle aci vurmasi normal mi?

Allah kolaylık versin canım.
Bir şekilde bakacağım deseydin zaten oglan buyuk senin. Dünyaya gelince bakılır merak etme
Kizlar bu arada aranizda olan var mi benim gibi? Mesela yan yatiyorum bi sure sonra kalkiyorum goguslerim de bi sizi oluyo cizirdiyo resmen aciyo. Simdiden goguslerime boyle aci vurmasi normal mi?
Normal, canım bendede var

Allah kolaylık versin canım.
Bir şekilde bakacağım deseydin zaten oglan buyuk senin. Dünyaya gelince bakılır merak etme

Normal, canım bendede var
Annem ablalarim gelemez yardima tek bakip buyutucem bunuda belli oldu canim. Bende oyle dedim yicek ekmegi olan dunyaya geliyosa bi sekilde bakilir dedim. Kardesimin bayramda bebegi oldu huyu cok kotu kucaksiz durmuyo surekli agliyo. Onun gibi olurlar bakamam diye korkuyo. Ama o oyle istedi alistirdi simdi cekiyo maalesef.

Gunaydin hanimlarrr kimler neler yapiyor bugunnnn?

Bana temizlikçi geldi bende yemek yapıp ıfak tefek yardım ediyorum. Öğleden sonrada biraz dışarı çıkarız. Gebiş olduğumu öğrendikten sonra haftada 1 gün alıcam temizlikçi çok saçım dökülüyor her yer saç oluyor.
Özellikle sabah yataktan kalktığımda sanki memelerimde taş var karnıma düşecek böyle bir bası hissediyorum

Elin varsa başını kaşı. Bu işler böyle canım. Kimse bebeginin öyle olmasını istemez. Ablanda istemez ama bazı bebekler kolik oluyor :)

Elin varsa başını kaşı. Bu işler böyle canım. Kimse bebeginin öyle olmasını istemez. Ablanda istemez ama bazı bebekler kolik oluyor :)
Canim kardesim kaynanasinda kaliyor dogumdan beri haliyle ev biraz da kalabalik oluyor gelen giden derken baslarda da ilk torun diye surekli kucaktaydi kardesiminde ilk bebegi kucagindan birakasi gelmedi onlar alistirdi simdide tadi azalinca 5 dk kucaksiz durmuyo diye dert yanar oldular

Aynen canim sutyensiz duruyorum evde acaba ondan mi daha cok aciyodur

Orası oyle evet ama bende sen gibi diyordum hamileyken. Dogunca ister istemez emzirmek İcin sürekli kucakta oluyor zaten :) bunun gazı var yalnızda olsan alısan bebek alışıyor

Orası oyle evet ama bende sen gibi diyordum hamileyken. Dogunca ister istemez emzirmek İcin sürekli kucakta oluyor zaten :) bunun gazı var yalnızda olsan alısan bebek alışıyor
Aynen huy edinecek olan ediniyor valla. Masallah komsumun ikinci emzirmeden emzirmeye aliyo kucagina yoksa bebek kaliuo durdugu yerde kucaga al salla yok. Bende insallah aglasa da emzirmenin disinda keyfi almayi dusunmuyorum nasip olursa

Kızlar benim daha test günüm bugündü 151 çıktı sonucum sanki yavaş yavaş artıyo gibi geliyo ikiye katlıyo tabi ama ben daha hızlı hızlı artar diye düşünmüştüm

Kızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu

Aaa, niye böyle oldu canım yaa çok üzüldüm inşallah düşmemiştir

Aaa, niye böyle oldu canım yaa çok üzüldüm inşallah düşmemiştir
Düştüğüne adım kadar eminim çünkü gögüslerim indi ağrısı geçti karnımın şişi bile indi boşaldı bildiğin kusmet böyleymiş napalım Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en azından hamile kalabildiğimi biliyorum oda bi umuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…