- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Nedeni bilinmiyor 12. Gün değerim 226 14. Gün 556 19. Gün 938 progesteron 8.74 çıkıyor kafayı yicem kanama kesildi muayenede kese gözükmedi hala kasık ağrım var ama gögüs ağrım geçti bende şaşırdım napıcağımı ne ediceğimi şimdi bakıyorum ilk 3 aylık trimesterde progesteron 11 ve üstü olmalıymış bıda düşüğü destekliyor kısmetimiz böyleymişNeden böyle oluyor acaba. Rabbim yardımcınız olsun
Kızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu
Ne desem bilemedim. Allahtan ümit kesilmez.Nedeni bilinmiyor 12. Gün değerim 226 14. Gün 556 19. Gün 938 progesteron 8.74 çıkıyor kafayı yicem kanama kesildi muayenede kese gözükmedi hala kasık ağrım var ama gögüs ağrım geçti bende şaşırdım napıcağımı ne ediceğimi
Genetiğe gitmişmiydi?Nedeni bilinmiyor 12. Gün değerim 226 14. Gün 556 19. Gün 938 progesteron 8.74 çıkıyor kafayı yicem kanama kesildi muayenede kese gözükmedi hala kasık ağrım var ama gögüs ağrım geçti bende şaşırdım napıcağımı ne ediceğimi
Kırmızı kandı kesildi şuan ama kese falan yok 6. Haftada kesenin gözükmesi gerekiyordu üstelik vajinal ultrason olduAyy okur okumaz tüylerim diken diken oldu. Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm yaa. İnşallah 1 tanesi en azından sana tutunmuştur. Aktif kırmızı kanamamıydı?
Aynen öle Allah büyük vardır bi bildiğiNe desem bilemedim. Allahtan ümit kesilmez.
Hayır genetiğe gitmedi bu seferde düşük olursa bidahakine yaparız demiştik doktorumuzla zaten embriyo kalmadı işlemlere baştan başlanacak şuan aynı süreci tekrar yaşıcak durumum yok uzun bi müddet beklicezGenetiğe gitmişmiydi?
Camasır suyuna bayılırım cokta kullanıyorum merak etme yaptım aynı dedigin gibi temizligiYapinnnn bol camasir sulu olsunnn. Kiyi kose silinnn. yatak yorgan yuzleri yikatin. yorganlari evde ki tum ortuleri sirkeleyinnn. Bende supurup oturayim anca
cok uzüldum okadar eziyetimizin sonucu bu olmamalı nedesek üzülmene engel olamayizKızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu
Canimya başka bir doktora dahami gitsenNedeni bilinmiyor 12. Gün değerim 226 14. Gün 556 19. Gün 938 progesteron 8.74 çıkıyor kafayı yicem kanama kesildi muayenede kese gözükmedi hala kasık ağrım var ama gögüs ağrım geçti bende şaşırdım napıcağımı ne ediceğimi şimdi bakıyorum ilk 3 aylık trimesterde progesteron 11 ve üstü olmalıymış bıda düşüğü destekliyor kısmetimiz böyleymiş
Çok geçmiş olsun inşallah düşmemişlerdir. İki kere aynı durum olduysa altında başka sebepler vardır. Sorununuz ne idi? Yanlış anlamayın biz de bu yolun yolcusu oldugumuz için soruyorum herşeye kendimi hazırlamak için.Kızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu
Kızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu
Canim cok sasirdim gercekten. Gecmis olsun ama yine de kesinlesmedikce umit kesilmezHayır genetiğe gitmedi bu seferde düşük olursa bidahakine yaparız demiştik doktorumuzla zaten embriyo kalmadı işlemlere baştan başlanacak şuan aynı süreci tekrar yaşıcak durumum yok uzun bi müddet beklicez
Sorunum pko başka bir problemimiz yok çok şükürÇok geçmiş olsun inşallah düşmemişlerdir. İki kere aynı durum olduysa altında başka sebepler vardır. Sorununuz ne idi? Yanlış anlamayın biz de bu yolun yolcusu oldugumuz için soruyorum herşeye kendimi hazırlamak için.
Bugün 2 başka doktor baktı pzt kendi doktorum bakıcak zaten insan düşük yaptığını anlıo kan gördümmü olay bitmiştirCanimya başka bir doktora dahami gitsen
Rabbim baska yerden hayrini versin insallah canim. Uzuldum gercekten seni dusunemiyorum.Bugün 2 başka doktor baktı pzt kendi doktorum bakıcak zaten insan düşük yaptığını anlıo kan gördümmü olay bitmiştir
Canim çok uzuldum ya.cok zor bi durum allah sabir versin sana.Kızlar ben bugün bebeklerimi kaybettim sabah kanama ile kalktım ikiside ardı ardına düştü muayene oldum kese gözükmedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı beta hcg değerim 938 çıkıo hala yüksek ilaçlara devam edin pzt tekrar bakıcaz dediler ama bn düşük olduğuna eminim geçen seferki gebeliğimle aynı gün düşük oldu
Bana temizlikçi geldi bende yemek yapıp ıfak tefek yardım ediyorum. Öğleden sonrada biraz dışarı çıkarız. Gebiş olduğumu öğrendikten sonra haftada 1 gün alıcam temizlikçi çok saçım dökülüyor her yer saç oluyor.
Özellikle sabah yataktan kalktığımda sanki memelerimde taş var karnıma düşecek böyle bir bası hissediyorum
Kızlar benim daha test günüm bugündü 151 çıktı sonucum sanki yavaş yavaş artıyo gibi geliyo ikiye katlıyo tabi ama ben daha hızlı hızlı artar diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?