2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben doğum yapalı tam 7 ay oldu artık tüp bebeklemi alakalı yoksa doğumdaki vitamin olayıyla mı bilmiyorum ama doğumdan sonraki 6. Ayda aşırı döküntüm oldu.

ÇOk üzüldüm yaaaa gerçekten ama daha öncede böyle oldu diyorsun keşke embriyolar genetiğe gitseydi veya altta yatabilecek olan diğer sebepler araştırılsaydı
Rabbim kendiliğinden verir inşallah onun hazinesi çok geniş

Geçen seferki düşük araştırıldı genetik testler verildi herşey yapıldı bir problem çıkmadı embriyoları genetiğe yollamayı bende istemedim açıkcası

Geçen seferki düşük araştırıldı genetik testler verildi herşey yapıldı bir problem çıkmadı embriyoları genetiğe yollamayı bende istemedim açıkcası
Canim simdi okudum. Ve cok uzuldum. Ikinci kez ayni seyleri yasiyor olmak da cok uzucu. Rabbim insallah kendiliginden bir gebelik verir sana canim.

Benimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz

Benimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz
Benim aile hekimim ikiz olduğu halde 3günden fazla veremem demişti ki kendimde sağlık sektöründeyim hala anlayışlı insanlara denk gelmek çok güZel. İzin al ve bol boö dinlen canım

Hayirli olsun canimm hani bana sureci anlaticaktinn
unutmusumdur cnm kusurabakma 5inde adet oldum 7sinde muayeneye gittik. Estrofem verdi birhafta sonra gel dedi. Gectigimiz carsamba gittim rahim kalinligi 10.7 olmus gayet iyi dedi. Gunde 3tane estrofem 1tane peridnol 1tane coraspim birde prolutex ignem var. Sali gunude transfer olcak. Iki embriyo cozulcek bakalim geri sayim basladi

Sagol canim benimm allah kolaylik versin insallah pozitif sirasi sende.

Hayirli olsun canimmm. Insallah guzelce cozulup tutunur bebislerinnnnsiradaki hamisimizde sen olursun

Benim aile hekimim ikiz olduğu halde 3günden fazla veremem demişti ki kendimde sağlık sektöründeyim hala anlayışlı insanlara denk gelmek çok güZel. İzin al ve bol boö dinlen canım
Merhametiyle alakali bence. Cunku bizim gibi riskli durumlarda bence rapor verilmeli. Biz zaten adim atarken korkuyoruz. Zor elde ediliyo dis ortamdan rahme uyum saglamaya calisiyo.

Aynen canim ama transfer oldugun gun tup bebek doktorunda verir ki zaten. Ben ondan almayi dusunuyorum

Benim de yarin kontrolum var kizlar. Cok heyecanliyim lutfen artik transfer gunumu soylesin. Masal seninle ayni anda baslamistik. Sen sali transfer oluyosun. Benim daha belli degil. Ama yarin ogrenirim yuksek ihtimal. Rahim kalinligim uygun degil yuksek ihtimal

Bence yarin transfer tarihin belli olur cnm. Sana rahim kalinligini soylemedimi gecenki kontrolunde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…