Ben doğum yapalı tam 7 ay oldu artık tüp bebeklemi alakalı yoksa doğumdaki vitamin olayıyla mı bilmiyorum ama doğumdan sonraki 6. Ayda aşırı döküntüm oldu.Hamilelik ilerledikçe saçların hiç dökülmeyecek merat etme canım öyle bi canlanıp gürleşiyorlarki günde bir iki en fazla banyoda o da dökülüyor
Tabi doğumdan 40 gün sonra felaket başlıyor dökülmeye
Nedeni bilinmiyor 12. Gün değerim 226 14. Gün 556 19. Gün 938 progesteron 8.74 çıkıyor kafayı yicem kanama kesildi muayenede kese gözükmedi hala kasık ağrım var ama gögüs ağrım geçti bende şaşırdım napıcağımı ne ediceğimi şimdi bakıyorum ilk 3 aylık trimesterde progesteron 11 ve üstü olmalıymış bıda düşüğü destekliyor kısmetimiz böyleymiş
İki katı artmalı zaten sağlıklı gebelik için
Benimde 8.gün 78 bugün 10.gün 160 çıktı doktorum artık vermene gerek yok ayın 27 ne keseyi görmeye gel dedi inşallah
Geçen seferki düşük araştırıldı genetik testler verildi herşey yapıldı bir problem çıkmadı embriyoları genetiğe yollamayı bende istemedim açıkcasıÇOk üzüldüm yaaaa gerçekten ama daha öncede böyle oldu diyorsun keşke embriyolar genetiğe gitseydi veya altta yatabilecek olan diğer sebepler araştırılsaydı
Rabbim kendiliğinden verir inşallah onun hazinesi çok geniş
Canim simdi okudum. Ve cok uzuldum. Ikinci kez ayni seyleri yasiyor olmak da cok uzucu. Rabbim insallah kendiliginden bir gebelik verir sana canim.Geçen seferki düşük araştırıldı genetik testler verildi herşey yapıldı bir problem çıkmadı embriyoları genetiğe yollamayı bende istemedim açıkcası
Benimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimizGunaydin kizlar. Benimde haftasonlari en yogun gunlerim. Ise calismaya gidiyorum. Onunuzdeki hafta transfer olursam kesin rapor almam lazim haftasonu icin. Evde surekli yatarak hamilelik gecirenlere cok ozeniyorum. Bi pozitifi gorsem isten cikip 2 80 yatmayi dusunuyorum.
Benim aile hekimim ikiz olduğu halde 3günden fazla veremem demişti ki kendimde sağlık sektöründeyim hala anlayışlı insanlara denk gelmek çok güZel. İzin al ve bol boö dinlen canımBenimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz
Hayirli olsun canimm hani bana sureci anlaticaktinnBenimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz
unutmusumdur cnm kusurabakmaHayirli olsun canimm hani bana sureci anlaticaktinn
unutmusumdur cnm kusurabakma5inde adet oldum 7sinde muayeneye gittik. Estrofem verdi birhafta sonra gel dedi. Gectigimiz carsamba gittim rahim kalinligi 10.7 olmus gayet iyi dedi. Gunde 3tane estrofem 1tane peridnol 1tane coraspim birde prolutex ignem var. Sali gunude transfer olcak. Iki embriyo cozulcek bakalim geri sayim basladi
Hayirli olsun canimmm. Insallah guzelce cozulup tutunur bebislerinnnnunutmusumdur cnm kusurabakma5inde adet oldum 7sinde muayeneye gittik. Estrofem verdi birhafta sonra gel dedi. Gectigimiz carsamba gittim rahim kalinligi 10.7 olmus gayet iyi dedi. Gunde 3tane estrofem 1tane peridnol 1tane coraspim birde prolutex ignem var. Sali gunude transfer olcak. Iki embriyo cozulcek bakalim geri sayim basladi
Ayyy insallah cnmHayirli olsun canimmm. Insallah guzelce cozulup tutunur bebislerinnnnsiradaki hamisimizde sen olursun
Merhametiyle alakali bence. Cunku bizim gibi riskli durumlarda bence rapor verilmeli. Biz zaten adim atarken korkuyoruz. Zor elde ediliyo dis ortamdan rahme uyum saglamaya calisiyo.Benim aile hekimim ikiz olduğu halde 3günden fazla veremem demişti ki kendimde sağlık sektöründeyim hala anlayışlı insanlara denk gelmek çok güZel. İzin al ve bol boö dinlen canım
Hayırlısı olsun canım. Pozitif sonuç alırsınız inşallahBenimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz
Aynen canim ama transfer oldugun gun tup bebek doktorunda verir ki zaten. Ben ondan almayi dusunuyorumBenimde sali transferim var. Aile hekimimden 10 gun rapor istedim tamam dedi. Enazindan sonucu ogrenene kadar yatayim. Pozitifi gorursem 2 ay izne cikcam isyerimle konustum. Insallah tutunur bebislerimiz
Acibademde oluyorum tedavimi sgk ya anlasmasi yok ondan veremiyo cnm sadece kardiyoloji bolumunun anlasmasi varmisAynen canim ama transfer oldugun gun tup bebek doktorunda verir ki zaten. Ben ondan almayi dusunuyorum
Bence yarin transfer tarihin belli olur cnm. Sana rahim kalinligini soylemedimi gecenki kontrolunde?Benim de yarin kontrolum var kizlar. Cok heyecanliyim lutfen artik transfer gunumu soylesin. Masal seninle ayni anda baslamistik. Sen sali transfer oluyosun. Benim daha belli degil. Ama yarin ogrenirim yuksek ihtimal. Rahim kalinligim uygun degil yuksek ihtimal
Canim bende memorialde tedavi goruyorum. Sgk anlasmasi yok. Ama danismadaki kizlar herkese veriyodu rapor gordum ben. Yarin sorayim en iyisiAcibademde oluyorum tedavimi sgk ya anlasmasi yok ondan veremiyo cnm sadece kardiyoloji bolumunun anlasmasi varmis
Canim hemsireye soylerken duydum onceki sefer 7 bucuktu sanirim.Bence yarin transfer tarihin belli olur cnm. Sana rahim kalinligini soylemedimi gecenki kontrolunde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?