- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
valla o iş kişiden kişiye değişiyor ben ben 15 ekimde adetin 4. günü coraspin-folbiol-dekort başladım (3 ü toplam 30 tl civarı) tutuyor sonra 20 ekimde ekstra günde 2 estrofem başladım (kutusu 13 tl) sonra 25 ekimde bunlara ek prolutex iğne günde 1 (kutuda 7 adet var 130 tl) 3 gün zitromax antibiyotik (35 tl olması lazım) crinonr jel (kutuda 15 adet var 110 tl) başladım. estrofem günde 4 oldu. 29 ekimde transfer oldum bütün bu ilaçlara ek birde kan sulandırıcı iğne başladım enox 0.8 günde 1 tane (kutuda 2 adet var 34 tl) estrofemimde günde 6 olduKızlar dondurulmuş embriyo transferi olucam ben inş.. Bu rahim kalınlaştırma kaç gün sürüyor hangi ilaç iğneler kullanılıyor.. pahalı mi bu iğneler.. Bide ekstra biseye gerek war mi yiyecek içecek vs..
Antibiyotik niye cnm ? Evet ilaclar kisiden kisiye degisiyo tedavinin durumuna gore.valla o iş kişiden kişiye değişiyor ben ben 15 ekimde adetin 4. günü coraspin-folbiol-dekort başladım (3 ü toplam 30 tl civarı) tutuyor sonra 20 ekimde ekstra günde 2 estrofem başladım (kutusu 13 tl) sonra 25 ekimde bunlara ek prolutex iğne günde 1 (kutuda 7 adet var 130 tl) 3 gün zitromax antibiyotik (35 tl olması lazım) crinonr jel (kutuda 15 adet var 110 tl) başladım. estrofem günde 4 oldu. 29 ekimde transfer oldum bütün bu ilaçlara ek birde kan sulandırıcı iğne başladım enox 0.8 günde 1 tane (kutuda 2 adet var 34 tl) estrofemimde günde 6 oldu
eğer düşük yapmasaydım bu sistem en erken 12.haftaya kadar devam edecekti 6. haftada düşük oldu.
benimde dondurulmuş 5. gün embriyosuydu ama dediğim gibi bu tedaviler doktordan doktora ve kişiden kişiye değişiyor.
antibiyotik 3 gün içiliyor enfeksiyon riskine karşı diye biliyorum yanlış biliyorda olabiilirimAntibiyotik niye cnm ? Evet ilaclar kisiden kisiye degisiyo tedavinin durumuna gore.
Amin canim insallahhhamin amin hepimize inşallah rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah umarım aynı takvimide yapmak nasip olur sanada
Belirtin var mi canim nasil gidiyo hamilelikOzaman sali kesin kan veriyorum :) nerde yaptin sen tahlili. Acibademe gitmem erken derler bide :)
Ay insallah Allahmi soyletti hamilelik nasil gidiyo dedin :)Amin canim insallahhh
Belirtin var mi canim nasil gidiyo hamilelik
Tskler cnm saol.. haklısın değişiyor ama ben ortalama süreyi merak ettimvalla o iş kişiden kişiye değişiyor ben ben 15 ekimde adetin 4. günü coraspin-folbiol-dekort başladım (3 ü toplam 30 tl civarı) tutuyor sonra 20 ekimde ekstra günde 2 estrofem başladım (kutusu 13 tl) sonra 25 ekimde bunlara ek prolutex iğne günde 1 (kutuda 7 adet var 130 tl) 3 gün zitromax antibiyotik (35 tl olması lazım) crinonr jel (kutuda 15 adet var 110 tl) başladım. estrofem günde 4 oldu. 29 ekimde transfer oldum bütün bu ilaçlara ek birde kan sulandırıcı iğne başladım enox 0.8 günde 1 tane (kutuda 2 adet var 34 tl) estrofemimde günde 6 oldu
eğer düşük yapmasaydım bu sistem en erken 12.haftaya kadar devam edecekti 6. haftada düşük oldu.
benimde dondurulmuş 5. gün embriyosuydu ama dediğim gibi bu tedaviler doktordan doktora ve kişiden kişiye değişiyor.
Ay insallah Allahmi soyletti hamilelik nasil gidiyo dedin :)Valla suan hicbirbelirtim yok sali oldu ya transfer. Onumuzdeki sali kan vercem meraktan zaman gecmiyo cunku
Tupbebek gebelik hesaplama var googleda. Transfer tarihimi yazinca 3hafta 2 gunluk cikiyo :) belirti olmamasi zaten gayet normal tatlim. Tabii benim bebisler tutunduysa. Pozitifi gorebilirim insallahkendini dinleme hiç bende hiçbir belirti olmadı halada yok.
Tupbebek gebelik hesaplama var googleda. Transfer tarihimi yazinca 3hafta 2 gunluk cikiyo :) belirti olmamasi zaten gayet normal tatlim. Tabii benim bebisler tutunduysa. Pozitifi gorebilirim insallah
Yaa okadar erken cikti yani senin ozaman bende pazar idrar yapayim eczaneden erken gebelik testi alirim :) kalbim gum gumTutunmuştur annesi pozitif düşün yarın idrar testi yap bende pazartesi transfer oldu cumartesi idrarda gördüm pazarteside kan
Yaa okadar erken cikti yani senin ozaman bende pazar idrar yapayim eczaneden erken gebelik testi alirim :) kalbim gum gum
Idrarda yapmiyim ben saliyi bekleyeyim eniyisi direk sali gunu kan veririm sonuc cikana kadar idrarda yaparim :)Benim ucuz testle çıktı ama o kadar siliktiki cama yapışmıştım görmek için herkesin farklı farklı benim 24 te çok silik gösterdi kiminin 150 şerde çok daha silik oluyo herkesin kana geçmesi farklı yani
Idrarda yapmiyim ben saliyi bekleyeyim eniyisi direk sali gunu kan veririm sonuc cikana kadar idrarda yaparim :)
Hadi hayirlisi insallahAy insallah Allahmi soyletti hamilelik nasil gidiyo dedin :)Valla suan hicbirbelirtim yok sali oldu ya transfer. Onumuzdeki sali kan vercem meraktan zaman gecmiyo cunku
@-cantanem- in daha erken cikmistiYaa okadar erken cikti yani senin ozaman bende pazar idrar yapayim eczaneden erken gebelik testi alirim :) kalbim gum gum
Ay bak bu erken cikanlar bana cesaret veriyo ya ama uzulmektende korkuyorum
7.gun oluyo cnmMasalcim sali gunu kacinci gunun oluyo
hadi insallah canım dualarım senınle26 kasim pazartesi transfer oluyorum canim. 1 ay bekledim donduruldu. 2 tane 5.gun embriyosu. Rabbim bu sefer nasip kismet eder ins hayirlisiyla
Ne korkaksiniz ben testleri siparis ettim bile. Transfer olcakmiyim belli bile degilAy bak bu erken cikanlar bana cesaret veriyo ya ama uzulmektende korkuyorum
Kizlar size kandim yaptim idrar testi ama cikmadi yabi uzulmedim cunku daha cook erken. Sali kan vercem bakalimNe korkaksiniz ben testleri siparis ettim bile. Transfer olcakmiyim belli bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?