2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

valla o iş kişiden kişiye değişiyor ben ben 15 ekimde adetin 4. günü coraspin-folbiol-dekort başladım (3 ü toplam 30 tl civarı) tutuyor sonra 20 ekimde ekstra günde 2 estrofem başladım (kutusu 13 tl) sonra 25 ekimde bunlara ek prolutex iğne günde 1 (kutuda 7 adet var 130 tl) 3 gün zitromax antibiyotik (35 tl olması lazım) crinonr jel (kutuda 15 adet var 110 tl) başladım. estrofem günde 4 oldu. 29 ekimde transfer oldum bütün bu ilaçlara ek birde kan sulandırıcı iğne başladım enox 0.8 günde 1 tane (kutuda 2 adet var 34 tl) estrofemimde günde 6 oldu
eğer düşük yapmasaydım bu sistem en erken 12.haftaya kadar devam edecekti 6. haftada düşük oldu.
benimde dondurulmuş 5. gün embriyosuydu ama dediğim gibi bu tedaviler doktordan doktora ve kişiden kişiye değişiyor.

Antibiyotik niye cnm ? Evet ilaclar kisiden kisiye degisiyo tedavinin durumuna gore.

Tskler cnm saol.. haklısın değişiyor ama ben ortalama süreyi merak ettim

Tupbebek gebelik hesaplama var googleda. Transfer tarihimi yazinca 3hafta 2 gunluk cikiyo :) belirti olmamasi zaten gayet normal tatlim. Tabii benim bebisler tutunduysa. Pozitifi gorebilirim insallah

Tutunmuştur annesi pozitif düşün yarın idrar testi yap bende pazartesi transfer oldu cumartesi idrarda gördüm pazarteside kan

Yaa okadar erken cikti yani senin ozaman bende pazar idrar yapayim eczaneden erken gebelik testi alirim :) kalbim gum gum

Benim ucuz testle çıktı ama o kadar siliktiki cama yapışmıştım görmek için herkesin farklı farklı benim 24 te çok silik gösterdi kiminin 150 şerde çok daha silik oluyo herkesin kana geçmesi farklı yani

Idrarda yapmiyim ben saliyi bekleyeyim eniyisi direk sali gunu kan veririm sonuc cikana kadar idrarda yaparim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…