2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Yaa bnm de 4. Gun ama cikmadi koca bir tek cizgi. Icim bi tuhaf zaten sanki olmadi gibi ama olumsuz dusunmekte istemiyorum

Selamlar benimde 5. Günüm bugün hiç belirtim yok test gününü bekliyorum sabırsızlıkla
yalnız 4. Gün çıkmaz ki zaten hcg kana bile 6. De salgınlanmaya başlıyor idrarda çıkması imkansız boşa üzülme derim

Bence yapma canım. Yapmıştım ben çıkmadı çok silik tek bi çizgi çıktı bozuktu test galiba ama tmm olmadı işte dedim hep sonra ertesi gün kanı bile ölesine verdim ve pozitifti hiç moral bozma yani
Zaten daha 6.gunum bgn ama burda yapip sonuc alanlar varya hep ondan yapsammi diye dusunduydum. Zaman gecmiyo resmen stres oldum

Zaten daha 6.gunum bgn ama burda yapip sonuc alanlar varya hep ondan yapsammi diye dusunduydum. Zaman gecmiyo resmen stres oldum

Ben ve C A N O in 6. Günde çıkmıştı ama sana yap yada yapma diyemem şimdi vardır yok gözükür moralin bozulur ben dayanamayıp yapmıştım zaten öyle belirgin çizgi bekleme benimki o kadar silik o kadar siliktiki kuruyunca anca belli oluyodu

Icim cok karisik cnm zaten sanki tutmadi gibi yada kendimi kotuyemi hazirliyorum psikolojik olarak bilmiyorum.sabah gidip kan vercem eniyisi

Benim 4. Gün çıkmıştı çok çok silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…