Ben sadece folik asit aldım. Doktoruma ozaman omega 3ü sormuştum çalışmalar etkinliğini göstermiyor ama almak istersende al zararı yok dedi.Kızlar merhaba tup bebek oncesi vinelac diye yumurta kalitesi ile ilgili ilaç kullanan varmi
Hadi yaaC A N O dayanamadim azonce idrar testini yaptim sadece tek cizgi
Insallah cnmHadi yaabelki kanda sürpriz yapar. Hiç belli olmaz. Rabbim hayırlısını versin canım
Amin canim insallah. Bende gece itibariyle 7.gune girdim ama cok zor bu bekleyis suan acile gidip kan veresim var :)19 Kasım transfer tarihim gece itibari ile 8.güne girdimGünler geçmez iken şimdide test tarihim geliyor heyecan artıyor. Allahım yiyecek ekmekleri görecek günleri var ise bizimle olsunlar inşallah
Benim ise yarın test günüm olsa kan veresim yok sonuçu bilemediğim içinAmin canim insallah. Bende gece itibariyle 7.gune girdim ama cok zor bu bekleyis suan acile gidip kan veresim var :)
Ay ben yrn sabah gozumu acip kan vermeye gitcem varsa 30-40 bi deger cikar heralde. Tabi icimde koca bi korku var cikmaz diye. Yada diyorum test falan yapmayayim zaten tutmadiysa 4unde adet olurum olmazsam oyle giderim kan vermeye :) kafayi siyirdim galiba :)Benim ise yarın test günüm olsa kan veresim yok sonuçu bilemediğim için
C A N O dayanamadim azonce idrar testini yaptim sadece tek cizgi
Ay ben yrn sabah gozumu acip kan vermeye gitcem varsa 30-40 bi deger cikar heralde. Tabi icimde koca bi korku var cikmaz diye. Yada diyorum test falan yapmayayim zaten tutmadiysa 4unde adet olurum olmazsam oyle giderim kan vermeye :) kafayi siyirdim galiba :)
Canım yarın 8.günün kan vericekmişsinAy ben yrn sabah gozumu acip kan vermeye gitcem varsa 30-40 bi deger cikar heralde. Tabi icimde koca bi korku var cikmaz diye. Yada diyorum test falan yapmayayim zaten tutmadiysa 4unde adet olurum olmazsam oyle giderim kan vermeye :) kafayi siyirdim galiba :)
Kan verdim cnm sonuc yrn cikcak dedilerde ben ornek numarasini aldim ogleden sonra bakcam internetten
Cok tesekkurederim cnmCanım yarın 8.günün kan vericekmişsin
Bende 8.gün kan vermiştim
Değerim sadece 10 çıkmıştı
10.gün değerim ise 60 çıktı
İlk biraz endişelenmiştim değerlerim düşük diye şimdi çok şükür iki aylık hamileyim
Hani şunun için söyledim bunu
Yarın 30,40gibi bi deger çıkmassa sakın üzülme endişelenme
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
merhabalar, benim 10 kasımda transferim oldu. Kanda pozitif çıktı ve güzel ilerliyor. perşembe günü keseye bakılacak ultrason ile. Fakat bugün kasıklarımda oturup kalkarken falan müthiş ağrım var, bu normal midir?
Kan verdim cnm sonuc yrn cikcak dedilerde ben ornek numarasini aldim ogleden sonra bakcam internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?