2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar merhaba tup bebek oncesi vinelac diye yumurta kalitesi ile ilgili ilaç kullanan varmi
Ben sadece folik asit aldım. Doktoruma ozaman omega 3ü sormuştum çalışmalar etkinliğini göstermiyor ama almak istersende al zararı yok dedi.

M masal10 canım seni öyle iyi anlıyorumki bendr idrar yapmamak için çok zor durmuştum ama tek görsem içim içimi yiyeceği için yapmamıştım. Sonrada kan günü geldi bu sefer öğrenmek istemedim hamileysem adet olmam zaten diyordum. Sonucu heyecanla beklemek çpk zor inşallah pozitifi yarın görürsün canım

Rahim dinlendirme süresi dün adet olancı bitti. bugün doktora gittim ve artık rahimhazırlamaya başladık. Sadece estrofem başladık. İnşallah herşey iyi giderse tahmini 15 Aralık’ta transfer olur dedi doktor. Stresle heyecanla şimdi bunu bekliyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıklı evlat nasip etsin. Sonuçları pozitif olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

19 Kasım transfer tarihim gece itibari ile 8.güne girdim Günler geçmez iken şimdide test tarihim geliyor heyecan artıyor. Allahım yiyecek ekmekleri görecek günleri var ise bizimle olsunlar inşallah

19 Kasım transfer tarihim gece itibari ile 8.güne girdim Günler geçmez iken şimdide test tarihim geliyor heyecan artıyor. Allahım yiyecek ekmekleri görecek günleri var ise bizimle olsunlar inşallah
Amin canim insallah. Bende gece itibariyle 7.gune girdim ama cok zor bu bekleyis suan acile gidip kan veresim var :)

Benim ise yarın test günüm olsa kan veresim yok sonuçu bilemediğim için
Ay ben yrn sabah gozumu acip kan vermeye gitcem varsa 30-40 bi deger cikar heralde. Tabi icimde koca bi korku var cikmaz diye. Yada diyorum test falan yapmayayim zaten tutmadiysa 4unde adet olurum olmazsam oyle giderim kan vermeye :) kafayi siyirdim galiba :)

ya sen moralini yüksek tutmaya bak senin en azından bissürü dondurulmuş embriyon var. benim o yoktu mesela o kadar çok korkuyodum ki çok şükür oldu seninde olcak inşallah olmazsada nasip değilmiş diyip pes etmeden devam et nede olsa tüp bebekten bir kez çocuğun olmuş birdaha olur Allahın izniyle

Canım yarın 8.günün kan vericekmişsin

Bende 8.gün kan vermiştim
Değerim sadece 10 çıkmıştı
10.gün değerim ise 60 çıktı

İlk biraz endişelenmiştim değerlerim düşük diye şimdi çok şükür iki aylık hamileyim

Hani şunun için söyledim bunu

Yarın 30,40gibi bi deger çıkmassa sakın üzülme endişelenme

Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

merhabalar, benim 10 kasımda transferim oldu. Kanda pozitif çıktı ve güzel ilerliyor. perşembe günü keseye bakılacak ultrason ile. Fakat bugün kasıklarımda oturup kalkarken falan müthiş ağrım var, bu normal midir?

Cok tesekkurederim cnm

gayet normal benim bile hala ciddi sancılarım oluyor rahim büyüdüğü için sürekli kasık ağrısı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…