2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kan verdim cnm sonuc yrn cikcak dedilerde ben ornek numarasini aldim ogleden sonra bakcam internetten
İnşallah güzel sonuçlar alırsın, 20 kasımda transfer olmuştun sanırım 1 gün aramız vardı normalde doktorun hangi güne test yapmanı söyledi acaba

İnşallah güzel sonuçlar alırsın, 20 kasımda transfer olmuştun sanırım 1 gün aramız vardı normalde doktorun hangi güne test yapmanı söyledi acaba
Normal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2 olsaydi cikardi cuma gunu tekrar kan vercem ama umudum yok. Nasip degilmis

Normal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2 olsaydi cikardi cuma gunu tekrar kan vercem ama umudum yok. Nasip degilmis
Bence bu sonuca göre öyle düşünme asıl test tarihine 7 gün var :/ Şahin hocanın verdiği test tarihinde bir sürpriz olsun inşallah

Cnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dedi

Cnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dedi
Kim girdi aklina erkenden test yap diye? Yaa varsa ve sen bos yere gunlerce hem kendini hem bebegini uzup tutunmasina mani oluyorsan. Yapma boyle uzulme hemen hele bi test gunun gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…