Sağlık ocağındaki kan sonuçları akşam saat 8 ya da 10 gibi falan da çıkabiliyor, numarasını aldıysanız internetten takip edin...sağlık ocağındamı verdin canım
Dosab ta verdim devlet hastanesinin ek binasi var cnmsağlık ocağındamı verdin canım
Dosab ta verdim devlet hastanesinin ek binasi var cnm
Insallah. 10dakkada bir siteye girip sonuc bakiyorum cikmadi dahahadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuç alırsın
Insallah. 10dakkada bir siteye girip sonuc bakiyorum cikmadi daha
Ay alttarafi gebelik testi ertesi gune niye kaliyoki dimi ama :)Yarın dedilerse çıkmaz zaten
İnşallah güzel sonuçlar alırsın, 20 kasımda transfer olmuştun sanırım 1 gün aramız vardı normalde doktorun hangi güne test yapmanı söyledi acabaKan verdim cnm sonuc yrn cikcak dedilerde ben ornek numarasini aldim ogleden sonra bakcam internetten
Normal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2İnşallah güzel sonuçlar alırsın, 20 kasımda transfer olmuştun sanırım 1 gün aramız vardı normalde doktorun hangi güne test yapmanı söyledi acaba
Normal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2olsaydi cikardi cuma gunu tekrar kan vercem ama umudum yok. Nasip degilmis
Bence bu sonuca göre öyle düşünme asıl test tarihine 7 gün var :/ Şahin hocanın verdiği test tarihinde bir sürpriz olsun inşallahNormal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2olsaydi cikardi cuma gunu tekrar kan vercem ama umudum yok. Nasip degilmis
Insallah oda deger dusuk ama cok erken daha insallah toparlar dediBence bu sonuca göre öyle düşünme asıl test tarihine 7 gün var :/ Şahin hocanın verdiği test tarihinde bir sürpriz olsun inşallah
Cnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dediCanım yarın 8.günün kan vericekmişsin
Bende 8.gün kan vermiştim
Değerim sadece 10 çıkmıştı
10.gün değerim ise 60 çıktı
İlk biraz endişelenmiştim değerlerim düşük diye şimdi çok şükür iki aylık hamileyim
Hani şunun için söyledim bunu
Yarın 30,40gibi bi deger çıkmassa sakın üzülme endişelenme
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Cnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dedi
İnşallah artar canım dualarım seninleCnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dedi
Kizlar bana bildirim gelmiyor artik yaa nedennn. Bu arada cok sukur randevu zamanini bekliyorum son 1 hafta kaldi bakalim neyle karsilasicaz. Sen nasilsinnnC A N O Orkide_sever nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor
akademi1994 canım nasıl oldun toparlandınmı
hilal1907 sen nasılsın
Saol cnm bnm Allah razı olsun sende bebeklerini zamanında sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına al inşAllahakademi1994 canim gecmis olsun. Basin sagolsun. Rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip etsin. Gercekten cok uzuldum gec gordum kusura bakma
Amin canim Allah razi olsun. Simdilik iki mi onu bile bilmiyorumSaol cnm bnm Allah razı olsun sende bebeklerini zamanında sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına al inşAllah
Hayırlısı canımNormal test gunum 3 aralik. Bugun transferin 7. Gunu kan sonucum cikmis malesef 1.2olsaydi cikardi cuma gunu tekrar kan vercem ama umudum yok. Nasip degilmis
Kim girdi aklina erkenden test yap diye? Yaa varsa ve sen bos yere gunlerce hem kendini hem bebegini uzup tutunmasina mani oluyorsan. Yapma boyle uzulme hemen hele bi test gunun gelsinnnCnm deger 1.2 cikti malesef doktorum degr dusuk ama cok erken umarim toparlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?