Merhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallahmelekeda canım nasılsın ? Tedavin nasıl gidiyor :)
İğnelerin kaçıncı günündesiniz?Merhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallah
Inşallah canım, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, bu sefer yüzün güler inşallahMerhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallah
5. günündeyimİğnelerin kaçıncı günündesiniz?
aminnn insallah artık 3. tedavi bir güzellik olsun AllahimdanInşallah canım, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, bu sefer yüzün güler inşallah
Hadi hayirli olsun buyuyor olmasi da iyi birsey. Carsamba hayirli haberlerini alalimmm aminnnnMerhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallah
Moral bozmak yok 1 sperm varsa umut vardirIyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum
Benim ayin 11 i bat. Normalde hic gecikmez. İnsallah bekletmez.Gelen giden daha yokbelirti var sadece.
Aynen katiliyorum hatta ben gelceni hissettigimde aspirin aliyorum o zaman agrisiz oluyorSicak tut kendini canim. Limonlu su ic kan sulandirici etkisi olur. Sokulmende yardim eder
Kotu dusunme canim arkadasimin esinin 0 di degeri 1 tane bile canli spermi yoktu tese ameliyati ile bikac tane bulup dollediler. İkizleri oldu bi kizi bi oglu var simdiIyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum
Benim eşimin oğluma hamile kaldığım tedavide 12 Sperm dondurulmuştu tedavi için. Allah ol dedikten sonra önünde hiç bişey duramaz :)Iyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum
Bende geçen ay 9 eylülde olmuştumBenim ayin 11 i bat. Normalde hic gecikmez. İnsallah bekletmez.
Aynen katiliyorum hatta ben gelceni hissettigimde aspirin aliyorum o zaman agrisiz oluyor
Kotu dusunme canim arkadasimin esinin 0 di degeri 1 tane bile canli spermi yoktu tese ameliyati ile bikac tane bulup dollediler. İkizleri oldu bi kizi bi oglu var simdi
Benimki de 13 eylulduu 28 gunde bir oluyorummBende geçen ay 9 eylülde olmuştum
Benim tam belli olmuyor. 2 3 gün oynuyor.Benimki de 13 eylulduu 28 gunde bir oluyorumm
Günaydın canım :)Kızlar hepinize gunaydin. Size birşey sorucam tedavi oncesi kullandığınız vitaminleri ve eşinizin kullandığı vitaminleri yazabilirmisiniz
Kızlar hepinize gunaydin. Size birşey sorucam tedavi oncesi kullandığınız vitaminleri ve eşinizin kullandığı vitaminleri yazabilirmisiniz
Moraliniz bozma arkadaslarin dedigi gibi 1 tane bile olsa rabbim ol dedikten sonra olur.Iyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum
Öylede insanın morali bozuluyorMoraliniz bozma arkadaslarin dedigi gibi 1 tane bile olsa rabbim ol dedikten sonra olur.
Evet anliyorum seni ama bu moral bozuklugunu hemen atlatmalisin canim kafana takmamaya calis. Hem ne cikti ki degerlerde hic mi yokmusÖylede insanın morali bozuluyor
22 milyon 12 milyona düşmüşEvet anliyorum seni ama bu moral bozuklugunu hemen atlatmalisin canim kafana takmamaya calis. Hem ne cikti ki degerlerde hic mi yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?