2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallah
İğnelerin kaçıncı günündesiniz?

Merhaba hanımlar yumurtalar büyüyor tam sayı vermedi çarşamba verecek. e2 yükseliyor. Sadece ilaç içtiğim halde tsh yükselmiş ilaç dozunu arttırdı asıl iyi haberleri çarşamba veririm insallah
Hadi hayirli olsun buyuyor olmasi da iyi birsey. Carsamba hayirli haberlerini alalimmm aminnnn

Iyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum

Gelen giden daha yok belirti var sadece.
Benim ayin 11 i bat. Normalde hic gecikmez. İnsallah bekletmez.
Sicak tut kendini canim. Limonlu su ic kan sulandirici etkisi olur. Sokulmende yardim eder
Aynen katiliyorum hatta ben gelceni hissettigimde aspirin aliyorum o zaman agrisiz oluyor
Iyi akşamlar yoğun bir gündü bugün esim test verdi ameliyat sonrasi 7. Ay testi cok kotü moralim cok bozuldu bu degerlerle tüp bebek bile yapmak istemiyorum
Kotu dusunme canim arkadasimin esinin 0 di degeri 1 tane bile canli spermi yoktu tese ameliyati ile bikac tane bulup dollediler. İkizleri oldu bi kizi bi oglu var simdi

Benim eşimin oğluma hamile kaldığım tedavide 12 Sperm dondurulmuştu tedavi için. Allah ol dedikten sonra önünde hiç bişey duramaz :)

Bende geçen ay 9 eylülde olmuştum

Kızlar hepinize gunaydin. Size birşey sorucam tedavi oncesi kullandığınız vitaminleri ve eşinizin kullandığı vitaminleri yazabilirmisiniz

Günaydın Kuzum biz tedaviye aralıkta basliycaz ama.şimdiden vitamin ve ilaçları kullanıyoruz
ESIM= Promen k Sperra günde bir bardak havuç kürü günde 1 tane incir Sabah akşam 1 tatlı kaşığı maranki.macunu sabahlar 1.tutam ısırgan otu cayi haftada 2 yada 3 kez nohut kürü ama eşim nohut un kürü icemedigi için o kürü yemekte kullandim yemegini yapiyorum yani

Ben = Arisutu-bal-polen-yaş fıstık karısımi havuç suyu incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…