Canm sen niye dert ettin maşallah 12 ml yine iyi bizim 2.5 mlyon bak neler neler yapıyoruz çoğaltmak için senin 12 mlyon yani ona üzülüyorsn elindekinın kıymetini bil ne demek bununla tup bile yapmak istemiyorum 1yada 2 tane spermle bile tup yapan arkadaşlarm var sukretmen lazm bence isyan yerine22 milyon 12 milyona düşmüş
Evet bence de çok saçma düşünüyorsun. Benim eşimde ilk 9 milyon cıktı sonra 70 milyona kadar cikarttik22 milyon 12 milyona düşmüş
Sana yazdım canım, benim eşim tüp bebek tedavisinde Sperm vermişti, sadece en iyi olan 12 tane Sperm donduruldu. oğluma hamile kaldım. Hatta ikiz başlamıştı, birinin kalbi durdu. Bitane Sperm yetiyor olmasi için :)22 milyon 12 milyona düşmüş
slm kızlar geçen yıl aşılamam oldu negatif düşük dozda bile 20 ye yakın yumurta oldu bnde ohss oldum karnım feci şişti neler çektim.. bu ay tüp bebekteyim ohss riskine karşı doktorum temkinli yaklaştı ve 11 yumurta oluştu salı günü toplanacak çok korkuyorum yumurta toplama işleminden .. hem heyecanlı hem tedirginin döllenme olacak mı acaba bende bir sorun yok eşimde hız ve morfoloji sorunu var
Salim şehirali doktorum izmirde tavmergan tüp bebek merkezinde olacak yumurta toplama çok ağrılı bir işlem mi acabaHoşgeldin canm hiç korkma Allaha tevekkül et doktorun kim
Kizlar ohhs nedir?slm kızlar geçen yıl aşılamam oldu negatif düşük dozda bile 20 ye yakın yumurta oldu bnde ohss oldum karnım feci şişti neler çektim.. bu ay tüp bebekteyim ohss riskine karşı doktorum temkinli yaklaştı ve 11 yumurta oluştu salı günü toplanacak çok korkuyorum yumurta toplama işleminden .. hem heyecanlı hem tedirginin döllenme olacak mı acaba bende bir sorun yok eşimde hız ve morfoloji sorunu var
Salim şehirali doktorum izmirde tavmergan tüp bebek merkezinde olacak yumurta toplama çok ağrılı bir işlem mi acaba
Kizlar ohhs nedir?
Tamam ama biz ameliyat olduk aylardır esim herseyi kullandi sonuc bukadar kotu olmamalıydı 3 ay ilaclarını degistirip kullansin bu ay yapmayacam tup bebekEvet bence de çok saçma düşünüyorsun. Benim eşimde ilk 9 milyon cıktı sonra 70 milyona kadar cikarttik
Varda ama az az olanda bozuk sonuc yine başa döndükEvet anliyorum seni ama bu moral bozuklugunu hemen atlatmalisin canim kafana takmamaya calis. Hem ne cikti ki degerlerde hic mi yokmus
Valla öylede 40 milyonla tüp yaptım olmadı 12 milyonla hic umudum yokSana yazdım canım, benim eşim tüp bebek tedavisinde Sperm vermişti, sadece en iyi olan 12 tane Sperm donduruldu. oğluma hamile kaldım. Hatta ikiz başlamıştı, birinin kalbi durdu. Bitane Sperm yetiyor olmasi için :)
Benim de çarşamba günü toplama işlemim olacak sanırım o günü atlatmadan bu duygularımız geçmeyecek belirsizlik daima tedirginlik oluştururslm kızlar geçen yıl aşılamam oldu negatif düşük dozda bile 20 ye yakın yumurta oldu bnde ohss oldum karnım feci şişti neler çektim.. bu ay tüp bebekteyim ohss riskine karşı doktorum temkinli yaklaştı ve 11 yumurta oluştu salı günü toplanacak çok korkuyorum yumurta toplama işleminden .. hem heyecanlı hem tedirginin döllenme olacak mı acaba bende bir sorun yok eşimde hız ve morfoloji sorunu var
Canım ya Yaradan yaratmak istedikten sonra ohooo 12 milyon dediğinin arasından 12 tane sağlıklı sperm çıksa yeter ümitsizlik bu süreçte çok büyük bi düşman yapma böyle lütfenValla öylede 40 milyonla tüp yaptım olmadı 12 milyonla hic umudum yok
Valla okadar kararsızım ki neyapacağimi bilmiyprumCanım ya Yaradan yaratmak istedikten sonra ohooo 12 milyon dediğinin arasından 12 tane sağlıklı sperm çıksa yeter ümitsizlik bu süreçte çok büyük bi düşman yapma böyle lütfen
Istersen 100 milyon olsun, isterse 10 tane olsun. Allah ol dedikten sonra olur. :)Valla öylede 40 milyonla tüp yaptım olmadı 12 milyonla hic umudum yok
hayırlısı olsunKızlar adet oldum. Salı günü tedaviye başlıyorum
Sağol canımhayırlısı olsun
Hadi gozun aydinKızlar adet oldum. Salı günü tedaviye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?