2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

22 milyon 12 milyona düşmüş
Canm sen niye dert ettin maşallah 12 ml yine iyi bizim 2.5 mlyon bak neler neler yapıyoruz çoğaltmak için senin 12 mlyon yani ona üzülüyorsn elindekinın kıymetini bil ne demek bununla tup bile yapmak istemiyorum 1yada 2 tane spermle bile tup yapan arkadaşlarm var sukretmen lazm bence isyan yerine

slm kızlar geçen yıl aşılamam oldu negatif düşük dozda bile 20 ye yakın yumurta oldu bnde ohss oldum karnım feci şişti neler çektim.. bu ay tüp bebekteyim ohss riskine karşı doktorum temkinli yaklaştı ve 11 yumurta oluştu salı günü toplanacak çok korkuyorum yumurta toplama işleminden .. hem heyecanlı hem tedirginin döllenme olacak mı acaba bende bir sorun yok eşimde hız ve morfoloji sorunu var

Son düzenleme:

Hoşgeldin canm hiç korkma Allaha tevekkül et doktorun kim

Kizlar ohhs nedir?

Salim şehirali doktorum izmirde tavmergan tüp bebek merkezinde olacak yumurta toplama çok ağrılı bir işlem mi acaba

Benmde ilk.denemem olacak ama.tanıdığım. arkadaslarim bu işlemin hafif kaşık ağrısı ile olduğunu söylüyor korkulacak bi durum.yok bence evet heyecan oluyor ama anestezi altında yapılıyor zatn

Valla öylede 40 milyonla tüp yaptım olmadı 12 milyonla hic umudum yok

Benim de çarşamba günü toplama işlemim olacak sanırım o günü atlatmadan bu duygularımız geçmeyecek belirsizlik daima tedirginlik oluşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…