2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ayy benim esimin isi de yogundur. Genelde randevu saatini yarim saat erken soylerim ki anca gelir. Bilmedigimiz yer kaybola kaybola anca gideriz

Peki bugun adet oldun neden sali basliyosun canim 2. Gunu gitmen gerekmez mi?
Aksam üstü oldum zaten :)

Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun, fark etmiyor canım :)
Eşim izin sıkıntı olduğunu için 3. Günü gidiyoruz. Kontrole de 4 gün sonra çağırırlar büyük ihtimalle :)

Aksam üstü oldum zaten :)

Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun, fark etmiyor canım :)
Eşim izin sıkıntı olduğunu için 3. Günü gidiyoruz. Kontrole de 4 gün sonra çağırırlar büyük ihtimalle :)
Hadi hayirlisi insallah. Benim doktor israrla ilk gun ara randevu al 2.gunu gel diyince ne biliyim. Ben zaten 3 gun olurum soyledim doktora.

Hadi hayirlisi insallah. Benim doktor israrla ilk gun ara randevu al 2.gunu gel diyince ne biliyim. Ben zaten 3 gun olurum soyledim doktora.
Benim doktorum 2-3. Günler çağırıyor ama arada istisnai durumlar oluyor. Mesela adet ile benim rahmimin iç tanakası tam dökülmemişti yumurta geliştiriciipnelere 6. Günü başladım

Selam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur
Ayın 16-17 si gibi adet olacağım. 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık, bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız. Bizde sıkıntı sperm hareketi yok ve morfoloji bozuk, bu konuda uzman bir embriyolog bulduğumuz için üniversitede olacak.

Hangi hastane aceba canm bende ankara baskent arastrma hastanesinde yapacagmda

Doktorunuz bulent hulusi bey mi? Bize konya baskentte onu tavsiye etmislerdi ama uzak diye gidemicez novafertilde baslicaz

Hoşgeldin hayırlisi olsun umarım hersey yolunda gider sperm nekadar sizin biz dun test yaptik 12 bin cikti bende vazgecmenin eşigindeyim birazdaha ertelesemmi diye düşünüyorum tüp bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…