2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hoşgeldin hayırlisi olsun umarım hersey yolunda gider sperm nekadar sizin biz dun test yaptik 12 bin cikti bende vazgecmenin eşigindeyim birazdaha ertelesemmi diye düşünüyorum tüp bebegi
Hoşbulduk sperm sayısı 8-40 milyon arasında değişiyor. Sayıya takılma hareket her zaman daha önemli. Hareket nasıl sizde?

Kızlar hepinize gunaydin. Size birşey sorucam tedavi oncesi kullandığınız vitaminleri ve eşinizin kullandığı vitaminleri yazabilirmisiniz
Benimkiler ilk sayfada yaziyor cnm
Valla öylede 40 milyonla tüp yaptım olmadı 12 milyonla hic umudum yok
Bizim 255 milyon da noldu sanki 5 olumsuz tup bebek denemem var 6.yi yapicam. Olmayinca olmuyo. Arkadasimin esinin sifir canli spermi vardi. Ameliyatla sperm buldular ikiz bi kiz bi oglu var.
Kızlar adet oldum. Salı günü tedaviye başlıyorum
hayirli olsun canimm

Benimkiler ilk sayfada yaziyor cnm

Bizim 255 milyon da noldu sanki 5 olumsuz tup bebek denemem var 6.yi yapicam. Olmayinca olmuyo. Arkadasimin esinin sifir canli spermi vardi. Ameliyatla sperm buldular ikiz bi kiz bi oglu var.
hayirli olsun canimm
Valla adet alayım son dk karar vericem bugün esimin doktoru ilede konusucam bakalim o nedüsunuyor bu düşüs hakkinda

Kizlar bu sperm mevzusunu okuyunca aklim karisti tereddutte kaldim. Esimin sonucunu yazayim. Toplam 253 mil. Hizli 2mil. Yavas 51 mil. A+B: 53 mil. C+D: 47 mil. Yaziyor yari yariya gibi nerdeyse. Bunu goren doktorlar neyini ove ove bitiremiyor anlamadim.

Hareket a 0 b 10 c 20 d 70 hizli haraket yokyani
bizde hareketin tamamı 0, durumu bizim gibi olanların bile tüp bebeği tutuyor, bizi bırak hiç spermi olmayan erkeklerin testisinden alınan birkaç spermle bile tutuyor, o yüzden sizin şansınız daha yüksek. Tabi bu işler bazen uzayabiliyor, hemen ilk bir kaç denemede tutmassa umudunuzu yitirmeyin.

Kader arkadaşlarım günaydın hayırlı haftalar;
Bildiğiniz üzere kısmetse ben yarın transfer oluyorum.
Dualarınız bekliyorum. Sabah 9 da hastanede olucam. Rahim kalınlığı ölçülecek. İdrara sıkıştırılıcam. Öğlen transferim yapılır kısmetse. Umarım bu sefer sonuna kadar gidebiliriz. Geçen sefer transferden sonra grip oldum. Bu seferde hastayım. Allah yardımcım olsun vardır herşeyde bir hayır diyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuk için uğraşan tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun.

Rabbim yuzunuzu guldursun iyi sonuclar alirsiniz umarim canim. Bende grip mi nezle mi oyle biseyim arada hapsuruyorum burnum akiyo insallah 2 haftaya atlatirim da baslarim bende

Rabbim yuzunuzu guldursun iyi sonuclar alirsiniz umarim canim. Bende grip mi nezle mi oyle biseyim arada hapsuruyorum burnum akiyo insallah 2 haftaya atlatirim da baslarim bende
İnşAllah atlatırsın canım vala bende aynı durumdayım günde 3 kere falan hapşuruorum düşünüorum yarın ameilyathanede ki orasıda soğuk tam transfer sırasında hapşurursam yandık

İnşAllah atlatırsın canım vala bende aynı durumdayım günde 3 kere falan hapşuruorum düşünüorum yarın ameilyathanede ki orasıda soğuk tam transfer sırasında hapşurursam yandık
Aman Allah korusun. Neyseki anestezili değil. Benim doktorum toplamada sakın hastalanma anestezist onaylamaz demişti.

Ayy canim sana da gecmis olsun. Doktora bildir onceden belki bi akil verir bisey der. Sicak tutmaya calis kendini. Bol bol mandalina falan ye. Ayy rabbim yardimcimiz olsun

Aman Allah korusun. Neyseki anestezili değil. Benim doktorum toplamada sakın hastalanma anestezist onaylamaz demişti.
Ayy bi de o var dimi. Baygin olsan da ayik olsan da hasta olmamak lazim. Burun spreyi kullanicam. Cok sukur ilerlemedi de korkuyorum 2 haftada dibcuk gibi olmam lazim

Dualarımız seninle çift embriyomu tek embriyomu yüklenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…