Doktorumun haberi var. İlaç parol dışında yasak. Ateşin çıkarsa yapmam transferi onun dışında sıkıntı yok dedi. Ateşim yok çok şükür.Ayy canim sana da gecmis olsun. Doktora bildir onceden belki bi akil verir bisey der. Sicak tutmaya calis kendini. Bol bol mandalina falan ye. Ayy rabbim yardimcimiz olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tek embriyo yüklenecek.en son öyle konuştuk.Dualarımız seninle çift embriyomu tek embriyomu yüklenecek
Cok sukur canim. bol bol yat dinlen. Benim daha vaktim var diye evi indirip kaldiriyorum yapim bi buyuk temizlik halilar falan yikansin. Sonra zaten baba ogul evi batirir bunlarDoktorumun haberi var. İlaç parol dışında yasak. Ateşin çıkarsa yapmam transferi onun dışında sıkıntı yok dedi. Ateşim yok çok şükür.
Nereye yatıp dinlenicem dün görümcemin bebek mevlüdü vardı 2 gün ona yardım ettim bugünde işteyim çalışıyorum. Akşamda evde toparlanma yapıcam bi hafta ben annemde kalıcam eşim evde kalıcak ütülerini falan yapmam lazım. Bana nerde dinlenmeCok sukur canim. bol bol yat dinlen. Benim daha vaktim var diye evi indirip kaldiriyorum yapim bi buyuk temizlik halilar falan yikansin. Sonra zaten baba ogul evi batirir bunlar
Allah yardimcin olsun canimm. Zor yaa senin isin. Rabbim bu cabalarini karsiliksiz koymasinNereye yatıp dinlenicem dün görümcemin bebek mevlüdü vardı 2 gün ona yardım ettim bugünde işteyim çalışıyorum. Akşamda evde toparlanma yapıcam bi hafta ben annemde kalıcam eşim evde kalıcak ütülerini falan yapmam lazım. Bana nerde dinlenme
aminnAllah yardimcin olsun canimm. Zor yaa senin isin.
biz opu ve rahim ameliyatı parasını nakit verdik. bu ikinci transfer parasını taksitle ödicez. Eğer nakitse işlem günü tamamını ödemek zorundasınız doğru. ben ameliyat olmadan ödemeyi yaptı eşim öle girdim ameliyata. Kartada 9 taksit yapıyor benim gittiğim hastanedeBu arada tup bebegi taksitle yaptiran var mi? Bugun aradim klinigi sali gunu biz tam anlayamamisiz meger. Nakit vericeksek toplama islemine kadar hepsini odemek gerekiyormus. Karta vadefarksiz 9 taksit yapabiliyorlarmis
Esimde nakit verme taraftariydi ama dedim taksit imkani varken niye kendimizi zora sokalim bi anda. 6 bin lira az degil sonucta. Rabbim her konuda yardimcimiz olsun. Seninde hayirli haberlerini 4 gozle bekliyorumbiz opu ve rahim ameliyatı parasını nakit verdik. bu ikinci transfer parasını taksitle ödicez. Eğer nakitse işlem günü tamamını ödemek zorundasınız doğru. ben ameliyat olmadan ödemeyi yaptı eşim öle girdim ameliyata. Kartada 9 taksit yapıyor benim gittiğim hastanede
Tedaviniz hayırlı olsun. Sonunda poztifii görmek nasip olsun :)Selam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur
Ayın 16-17 si gibi adet olacağım. 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık, bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız. Bizde sıkıntı sperm hareketi yok ve morfoloji bozuk, bu konuda uzman bir embriyolog bulduğumuz için üniversitede olacak.
Öyle, 1 Sperm yeter :)Benimkiler ilk sayfada yaziyor cnm
Bizim 255 milyon da noldu sanki 5 olumsuz tup bebek denemem var 6.yi yapicam. Olmayinca olmuyo. Arkadasimin esinin sifir canli spermi vardi. Ameliyatla sperm buldular ikiz bi kiz bi oglu var.
hayirli olsun canimm
Sanki ileri hız sayısı düşük gibi ama Sperm sayınız gayet iyi :)Kizlar bu sperm mevzusunu okuyunca aklim karisti tereddutte kaldim. Esimin sonucunu yazayim. Toplam 253 mil. Hizli 2mil. Yavas 51 mil. A+B: 53 mil. C+D: 47 mil. Yaziyor yari yariya gibi nerdeyse. Bunu goren doktorlar neyini ove ove bitiremiyor anlamadim.
Canım, etmez miyiz? Sana sımsıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz inşallah :)Kader arkadaşlarım günaydın hayırlı haftalar;
Bildiğiniz üzere kısmetse ben yarın transfer oluyorum.
Dualarınız bekliyorum. Sabah 9 da hastanede olucam. Rahim kalınlığı ölçülecek. İdrara sıkıştırılıcam. Öğlen transferim yapılır kısmetse. Umarım bu sefer sonuna kadar gidebiliriz. Geçen sefer transferden sonra grip oldum. Bu seferde hastayım. Allah yardımcım olsun vardır herşeyde bir hayır diyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuk için uğraşan tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım :)Hanımlar ben gribim insallah hızla iyilesirim yoksa toplama sıkıntı. Bu arada sperm için endiselenenler mikroenjeksiyon yöntemine baksin
Bu arada tup bebegi taksitle yaptiran var mi? Bugun aradim klinigi sali gunu biz tam anlayamamisiz meger. Nakit vericeksek toplama islemine kadar hepsini odemek gerekiyormus. Karta vadefarksiz 9 taksit yapabiliyorlarmis
Kader arkadaşlarım günaydın hayırlı haftalar;
Bildiğiniz üzere kısmetse ben yarın transfer oluyorum.
Dualarınız bekliyorum. Sabah 9 da hastanede olucam. Rahim kalınlığı ölçülecek. İdrara sıkıştırılıcam. Öğlen transferim yapılır kısmetse. Umarım bu sefer sonuna kadar gidebiliriz. Geçen sefer transferden sonra grip oldum. Bu seferde hastayım. Allah yardımcım olsun vardır herşeyde bir hayır diyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuk için uğraşan tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun.
Merhaba canım :)Merhaba kizlar bursa acibadem sahin zeteroglu ile carsamba gunu randevumuz var baslicaz nasipse. Tedavi oncesi kullandiginiz ilac vs varmi
Hayirli olsun canimm. Rabbim yuzunuzu guldursunMerhaba kizlar bursa acibadem sahin zeteroglu ile carsamba gunu randevumuz var baslicaz nasipse. Tedavi oncesi kullandiginiz ilac vs varmi
Allah razı olsun canım benimmmOyy kuzumm Allah yardımcın olsun dilinde hep Tevekkeltü ALELLAH kelimesi olsun tevekkül ettim Allahım sana de tamam mı. Kuzum
Merhaba kizlar bursa acibadem sahin zeteroglu ile carsamba gunu randevumuz var baslicaz nasipse. Tedavi oncesi kullandiginiz ilac vs varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?