Ben de bu ay sonu Ankara Başkent'te Prof.Göğşen Önalan hocaya gideceğim ön görüşme için, belki denk gelirse o zaman adet de olmuş olurum kan değerlerime de bakar, bu yıl temmuz ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştık ama olumsuz sonuçlandı, zaten yumurta rezervim de düşmüş bir daha denemek istemiyordum ama bu forumda Göğşen hoca hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca bir de ona gidelim dedik önce Allah'ın izniyle sonra Göğşen hoca vesilesiyle belki kızımıza kardeş gelir.
insallah guzel sonuclar aliriz.cnm.yeni yila.bebislerimizle gireriz.senin.kacinci denemen?sorun neydi?
Allah oğlunuzu size bağışlasın, bu sefer inşallah bir kardeşi olur, yada kardeşleri kim bilir :)23 ekim de görüşmeye gideceğim ben de. Bir oğlum var 9 yaşında. 3.tüp bebekte oldu oğlum. 2013 de yeniden denedik olmadı. Şimdi tekrar maddi manevi hazır hissettik deneyeceğiz. İnşallah olur. Tiroid hastasıyım.
Allahim hayirlisini nasip etsin canimmm. Ogluna da hayirli omurler hayirli kardesler versinnnn23 ekim de görüşmeye gideceğim ben de. Bir oğlum var 9 yaşında. 3.tüp bebekte oldu oğlum. 2013 de yeniden denedik olmadı. Şimdi tekrar maddi manevi hazır hissettik deneyeceğiz. İnşallah olur. Tiroid hastasıyım.
Ikimizde kardesler demisiz ikizi olacak bak gor :))Allah oğlunuzu size bağışlasın, bu sefer inşallah bir kardeşi olur, yada kardeşleri kim bilir :)
Sağlıkla olsunlar da :)Ikimizde kardesler demisiz ikizi olacak bak gor :))
Hayirlisi canimmm.. bizim doktorda iki tane transfer edicek. Tutarsa bende istiyorum ikiz olsun tek seferde dogurur tek sefer de buyuturum hayirlisiyla :)))Sağlıkla olsunlar da :)
Bu arada bizde 2 tane transfer istiyoruz. Allah kısmet ederse tabi :)
Sağlıkla olsunlar da :)
Bu arada bizde 2 tane transfer istiyoruz. Allah kısmet ederse tabi :)
Deme oyle. 1 tane bile olsa baskasinin cocuguna bakmak zaten zordur. Ama annesi olunca rabbim verir sabrini anlariz dilindenBende hep cift embriyo yüklemek istiyordum ama artık tek diyorum çok zor ikizlere bakmak 20 dk bakmak zorunda kaldım arkadaşımın ikizlerine çok zor bana göre değil
Bakalim ne olacak :)Hayirlisi canimmm.. bizim doktorda iki tane transfer edicek. Tutarsa bende istiyorum ikiz olsun tek seferde dogurur tek sefer de buyuturum hayirlisiyla :)))
Bende hep cift embriyo yüklemek istiyordum ama artık tek diyorum çok zor ikizlere bakmak 20 dk bakmak zorunda kaldım arkadaşımın ikizlerine çok zor bakımı
Deme oyle. 1 tane bile olsa baskasinin cocuguna bakmak zaten zordur. Ama annesi olunca rabbim verir sabrini anlariz dilinden
Hayırlısı olsun canım, bi şu aşamaları atlatalimda :)çalışan anneler için zor çalışma hayatına ara vermen gerekiyor sabrın kalmıyor sana destek olacak birileri gerekiyor anne kaynana yada durumun çok iyidir bakıcı tutarsın yatılı ben oyüzden şuanda tek embriyo düşünüyorum
Bakalim ne olacak :)
Benim önceki tedavimde ikizdi, biri 6 +4 diğeri 6+5 di. Birinin kalbi durdu, oğlum yoluna devam etti :) hayırlısı diyelim.
Hayırlısı olsun canım, bi şu aşamaları atlatalimda :)
Orası öyle ama çok tanıdığım var 2015 topiginden ikiz doguranlarikiz gebelik riskli erken doğum olayları çok ben sağlıklı olsun tek olsun diye düşünüyorum
Olur canım, stres yapma. Herzaman hayırlısı olsun de. :)Allah hayırlısı nasip etsin. Sağlıklı olur inşallah tek çift nasip. Tiriod ve şeker riskim olduğu ve yaşım 38 olduğu için korkuyorum biraz.
Kaynanam hic olmadi :)) annem gelemez ablamlarda. Yatili kadin tutmaya gucumuz zaten yetmez ki hic istemem evde yabanci. Yaa dogumu bakimi tabi zor olacakatir ama ne biliyim icimden hep ikiz istedim. Veren rabbim hayrini da versin. Tabi su surecler bi atlansa hayirli sonuc alsak yeter. :))çalışan anneler için zor çalışma hayatına ara vermen gerekiyor sabrın kalmıyor sana destek olacak birileri gerekiyor anne kaynana yada durumun çok iyidir bakıcı tutarsın yatılı ben oyüzden şuanda tek embriyo düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?